| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
Chikyuu Lvl. - 20

|
Elküldve: Kedd. Márc. 09, 2010 3:06 pm Hozzászólás témája: |
|
|
és ezeket a ládákat honnan lehet szedni? vki tudna nekem linkelni vmit? vagy ha itt van az oldalon és nem vettem észre akk pls ne röhögjetek ki  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Chikyuu Lvl. - 20

|
Elküldve: Kedd. Márc. 09, 2010 3:04 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| lehet h az origi game-ben kap lángot meg ilyeneket de nálam nem. am nem vok olyan h attól h még lángol azt fogom használni a játék végéig... |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
giovanni54 Lvl. - 40

|
Elküldve: Kedd. Márc. 09, 2010 11:34 am Hozzászólás témája: |
|
|
A Piac - Egyjátékos mód fórumpontban van egy tesztkarakterek nevű fórum, ott nézz körül.
És nem vírusosak. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Fantusz Lvl. - 90

|
Elküldve: Hétf. Márc. 08, 2010 11:29 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Chikyuu írta: |
am itt a "Karaktertervezéshez" menü alatt ezek a 200-as karik ugye nem vírusosak. bár bizom bennetek de azér megkérdem h közben nem -e ment rá vmi kukac  |
Nem vírusos, de amint a neve is jelzi: tesztkarakter.
Ki lehet próbálni, de mivel 200-as, XP-t már nem kap, az ellenfelei talán 47-es szintűek lesznek, felveheted valamelyik setet, de ezen túl zero felszerelése van, összegezve unalmas vele játszani, akkor már inkább valamilyen ládát töltsél le magadnak, amiben jó cuccokat gyűjtöttek.
Fegyverre visszatérve: attól óvtalak, amibe azonnal bele is léptél.
Találtál egy jó pallost, válaszd, hát azt a fegyvernemnek...
Csakhogy néhány szintlépés után kinövöd, s másikat kellene találnod, ami vagy sikerül, vagy nem.
Egyedi fegyverekben a szálfegyverek választéka a legjobb, egykezes kardok vannak jók, kétkezes szinte csak a Dwendorik legyezője jut eszembe használható, nyelesfegyvereknél is egykezesből bő a választél, kétkezesnek a sárkányölő és a hóhér kalapácsa ami használható.
Annak meg majdnem semmi köze az alapfegyverhez, hogy lángol, ha egy alap fegyverbe lávakövet kovácsoltatsz lángolni fog (jeges kéken "füstöl" a méregből zöld köd szivárog) _________________ Waandorey - 123. Árnyharcos
Elyhaan - 103. Jeges elf
Flúgos Maca - 69. Arcaniás elf
[HunF]Black_Rozy - 90. Driád vudu
[HunF]Shatakela - 82. Tüzes elf
[HunF]Black_Nero - 65. Árnyharcos csillagúr |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Chikyuu Lvl. - 20

|
Elküldve: Hétf. Márc. 08, 2010 8:47 pm Hozzászólás témája: |
|
|
am itt a "Karaktertervezéshez" menü alatt ezek a 200-as karik ugye nem vírusosak. bár bizom bennetek de azér megkérdem h közben nem -e ment rá vmi kukac  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Chikyuu Lvl. - 20

|
Elküldve: Hétf. Márc. 08, 2010 8:32 pm Hozzászólás témája: |
|
|
hát ha a sajátos eldöntésre kell menni nekem a pallos jön be de van 1 fejszém ami elég jó(nem tudom h a online cuccokhoz képest milyen)de az a neve h "Sárkányölő" biztos ismeritek.azzal szoktam menni.de én végül is valamikor csak a dizájnra megyek mert egy kicsit Armantin stílusban mentem de találtam egy pallost ami lángol és az nekem tetszik és most megint pallossal megyek  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Fantusz Lvl. - 90

|
Elküldve: Hétf. Márc. 08, 2010 7:21 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| vki tud vmi javaslatot adni arra h az árnyharcosnál a kalapács vagy a pallos a jobb? |
Gyermeteg kérdés, el kell dönteni melyik fegyverrel szimpatikus, s a többit elfelejteni.
Kétkezes nagykalapácsot kizárólag árnyharcosok képesek használni, de itt jön vissz a single játék hátránya: nagyon ritkán találsz egyedi kétkezes kalapácsot ( zárt neten lehet csereberélni, ott könnyebb hozzájutni).
A nyelesfegyver használat vonatkozik az egykezes és a kétkezes kalapácsokra, a kardhasználat a pallos mellett egykezes kardokra is ad bónuszt (egykezesek mellé felvehetsz pajzsot).
Dualos harcosnak nem kell sem kard, sem nyeles fegyver ismeret, kettős fegyverre kell gyúrni.
Szerintem árnyharcos szálfegyverrel harcol a legszebben (ha számít az esztétikus mozgás), Cordell harci gerelye, Optimus Minimus jó bonuszokat is ad a harchoz, a Hirtelen halál pedig egy poénos fegyver (esély halálos sebre) - utóbbi lényegesen ritkább.
Döntsd el mit akarsz a zombidból faragni, s tarts ki a választott fegyvertipusnál, nenincs értelme 2-3 fegyverismeretet felvenni. _________________ Waandorey - 123. Árnyharcos
Elyhaan - 103. Jeges elf
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Chikyuu Lvl. - 20

|
Elküldve: Hétf. Márc. 08, 2010 2:14 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| vki tud vmi javaslatot adni arra h az árnyharcosnál a kalapács vagy a pallos a jobb? |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Chikyuu Lvl. - 20

|
Elküldve: Hétf. Márc. 08, 2010 2:10 pm Hozzászólás témája: |
|
|
kössz az infót  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
TGWH Lvl. - 200

Csatlakozott: 2008.12.04. Csütörtök 11:18 Hozzászólások: 784 Tartózkodási hely: Vazs megyei dimbes-dombos Alpokalja
|
Elküldve: Vas. Márc. 07, 2010 10:15 pm Hozzászólás témája: |
|
|
és itt van ez a lvl 1 meg lvl 0 az avatarom fölött.
ez mi?
és hogy lehet növelni? |
Értelmes hozzászólásokat kell írni a fórumba, és majd növekszik magától. _________________ Knights and Merchants Magyarország
Sacred sorozat egyelőre hanyagolva... |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Chikyuu Lvl. - 20

|
Elküldve: Vas. Márc. 07, 2010 3:04 pm Hozzászólás témája: |
|
|
és itt van ez a lvl 1 meg lvl 0 az avatarom fölött.
ez mi?
és hogy lehet növelni? |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Chikyuu Lvl. - 20

|
Elküldve: Vas. Márc. 07, 2010 3:02 pm Hozzászólás témája: |
|
|
az jó  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
hevesike Lvl. - 130

Csatlakozott: 2009.04.14. Kedd 14:58 Hozzászólások: 361 Tartózkodási hely: Isten háta mögött...
|
Elküldve: Vas. Márc. 07, 2010 12:45 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Azok vannak
Nem kell hozzá semmi. _________________ lvl 102-VoksánVirág-Szeráf
lvl 74-[HunF]Salem-Arcania Elf
lvl 72-[HunF]Hungary'sAngel-Szeráf
Lvl 57-[HunF]Nigella-Driád
Sajnálom őket...de sajnos végük(Hátha és is kapok egy sírt a Sacred 3 temetőiben:) |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Chikyuu Lvl. - 20

|
Elküldve: Vas. Márc. 07, 2010 7:45 am Hozzászólás témája: |
|
|
| éés...ezekhez a földútr meg fagyúr ezekhez küldi kell vagy olyanok mint az erdő őre h csak van? |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
hevesike Lvl. - 130

Csatlakozott: 2009.04.14. Kedd 14:58 Hozzászólások: 361 Tartózkodási hely: Isten háta mögött...
|
Elküldve: Szomb. Márc. 06, 2010 9:43 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Az egyjátékosban elérhető küldetés, a szeráf-sziget északi részén van.
Élőszőr 1 majd 3 és végül (talán) 6 démont kell megölnöd. utána pedig megjelenik egy másik szeráf valahol és ő adja a küldetést h öld meg a sárkányt. _________________ lvl 102-VoksánVirág-Szeráf
Sajnálom őket...de sajnos végük(Hátha és is kapok egy sírt a Sacred 3 temetőiben:) |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Chikyuu Lvl. - 20

|
Elküldve: Szomb. Márc. 06, 2010 7:39 am Hozzászólás témája: |
|
|
ühüm...hát ebben nem sok lehetőséget látok...
más kérdés...
nem tudná nekem vki megmutatni ezeket az arénákat amiben a sárkányokat lehet legyőzni mert a bossok-sárkányoknál ott van h 3 kör az arenában és boss fight nem nem tom h hol kell elfogadni...szal vki meg tudná nekem mutatni? |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
hevesike Lvl. - 130

|
Elküldve: Pént. Márc. 05, 2010 9:47 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Nem lesz...de az ő kódjával regisztrálhatsz és az általa elkezdett karaktereket fogod megkapni akiket kitörölhetsz...de ismétlem nem sok épeszű ember adja neked egy megvett játék kódját, mert ezzel bukik pár forintot :) _________________ lvl 102-VoksánVirág-Szeráf
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Chikyuu Lvl. - 20

|
Elküldve: Pént. Márc. 05, 2010 4:54 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| de ha mégis lenne vki olyan hülye akk ha kitörli az acc-ját annak akódját ujra lehet regelni? |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
hevesike Lvl. - 130

|
Elküldve: Pént. Márc. 05, 2010 1:36 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Az előző kérdésedre...sztem lehet, de senki sem olyan hülye h egy megvett játék kódját leírja neked :) _________________ lvl 102-VoksánVirág-Szeráf
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Chikyuu Lvl. - 20

|
Elküldve: Csüt. Márc. 04, 2010 8:20 pm Hozzászólás témája: |
|
|
és itt van az avatarom fölött ez a lvl 1 meg lvl 0...ez mi?
és hogy lehet növelni? |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Chikyuu Lvl. - 20

|
Elküldve: Csüt. Márc. 04, 2010 8:19 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| kár... és ugy h ha találok vkit akinek van regisztrálva egy acc. de nem kell neki és azt kitörli és leirja nekem a regiszrációs kódját? |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
hevesike Lvl. - 130

|
Elküldve: Csüt. Márc. 04, 2010 6:50 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Legálisan sehogy... _________________ lvl 102-VoksánVirág-Szeráf
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Chikyuu Lvl. - 20

|
Elküldve: Csüt. Márc. 04, 2010 3:04 pm Hozzászólás témája: |
|
|
nem tudja vki h honnan lehet szerezni aktiváló kódot a játék megvásárlásán kívül?
lehet h hülyeség ami kérdezek mert sztem nem lehet de azér egy kérdést megér  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Fantusz Lvl. - 90

|
Elküldve: Pént. Jan. 01, 2010 5:33 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| sasa921 írta: |
| Üdv mindenkinek! Új vok még itt a fórumon, és nem is játszok 1 hétnél régebb óta, de azért rendelkezem rpg múlt-al mellesleg sokat toltam b.neten diabloval is szal konyítok vmit hozzá... nah de mind1 is. Rem jó helyre írok... Szal felvettem a kovácsolást, mert sokkal jobbat lehet kovácsolni mint amit a kovács tud csinalni, de nem tok a sock os cuccokba pl élezést rakni... tudom,h csak ezüstbe meg aranyba lehet, és ,h csak a szintemnek és a kovácsolás szintjének megfelelő cuccot lehet kovácsolni, de nekem nem engedi... leszedtem egy 200 as karit, h megnézzem annál engedi e... hát 100 ig fel kellett túrnom a skill-t hogy tudjak élezni meg ienek... ennek mi az oka? valóban eddig fel kell húzni hozzá? mert akk az elég ratyi... nem tom számít e vmit de a 2.12 vel tolom zárt hálózaton. |
Zárt netre 2.43-as patch kell....
Kovácsolás egy hasznos képesség, s élezőt is azonnal tudnod kellene fegyverekbe rakni, egyetlen befolyásoló tényező, hogy a kovácsolás skilledtől függ max milyen szintű cuccokba vagy képes kovácsolni, illetve a kovácsrúnáid mynnire erősek.
Kezdőként előfordulhat, hogy a "kolléga" még jobb élezőket képes fegyverekbe rakni, illetve te nem tudsz egy-egy tárgyba kovácsolni, mert az túl magas szintű a tudományodhoz képest, de élezőt, és a többi kovácsrúnát kellene tudni bekovácsolni. _________________ Waandorey - 123. Árnyharcos
Elyhaan - 103. Jeges elf
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Maksi Lvl. - 1

|
Elküldve: Pént. Jan. 01, 2010 2:33 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Le lehet valahonnan tölteni a játék /lehetőleg magyar/ kliensét eredetiben?
Van hivatalos serial, mert megvettük az eredeti játékot, csak a postázást akarnám megspórolni, mert más használná a játékot. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|