| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
Logan Lvl. - 20

|
Elküldve: Kedd. Júl. 06, 2010 11:51 am Hozzászólás témája: |
|
|
Aha,az biztos hogy nem gép hiba mert sokkal többet tud a gépem mint amiket a rendszerkövetelmény ír!
És ezen a gépen régebben fent volt az Xp, azon tökéletesen ment a játék fagyás nélkül!:)
Kivéve hogy a térkép egyes helyeken fekete lesz (leginkább városokban)! _________________ Hali:) |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
shadowHUNter Lvl. - 50

|
Elküldve: Kedd. Júl. 06, 2010 10:05 am Hozzászólás témája: |
|
|
| Logan írta: |
Hali egy jó tanács mindenkinek!
Ne tedd fel a gépedre a Windows 7-t ha játszani akarsz a Sacred 2-el!
Okok!
Lefagyás de ez még a legkevesebb, ki tudod nyírni a küldetésben kapott embert! (saját magad) nem tudom hogy de röhejes:)
Jah és saját magától osztogatja a játék a sikertelen küldetéseket (mikor egy küldetést se fogadtam el) EZT HOGY? |
Én win7 et használok jó ideje, és a sacred 2-vel sincs semmi gond: ki nem fagy, patchek elsöre gond nélkül felmentek, és az általad felsorolt bugokrol még nem is hallottam.
Nemrudom másoknál mi okozhatja a gondot. _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
kityntech Lvl. - 1

Csatlakozott: 2010.06.30. Szerda 10:55 Hozzászólások: 11 Tartózkodási hely: Ahol a legjobb nekem :)
|
Elküldve: Kedd. Júl. 06, 2010 7:30 am Hozzászólás témája: |
|
|
| egyébként nekem még 1szer sem fagyott ki több órai játék után sem a sacred 2 PC-n, szóval nem tudom lehet, hogy nincs elég teljesítménye a gépeteknek, vagy a rendszereteket kellene takarítani. ajánlom az "Advanced System Care" nevű programot. Egyszerű, viszonylag gyors, és egy minimális gyorsulás is tapasztalható futtatása után a gépen. Én hetente lefuttatom, és egész jól megy mindenem. Próbáljátok ki :) |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
kityntech Lvl. - 1

Csatlakozott: 2010.06.30. Szerda 10:55 Hozzászólások: 11 Tartózkodási hely: Ahol a legjobb nekem :)
|
Elküldve: Kedd. Júl. 06, 2010 7:27 am Hozzászólás témája: |
|
|
ok köszi megfogadom bár azt mondták hogy mekkora jó a windows 7.. hát nekem az xp és a vista is jó volt igazából. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Logan Lvl. - 20

|
Elküldve: Hétf. Júl. 05, 2010 11:03 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Hali egy jó tanács mindenkinek!
Ne tedd fel a gépedre a Windows 7-t ha játszani akarsz a Sacred 2-el!
Okok!
Lefagyás de ez még a legkevesebb, ki tudod nyírni a küldetésben kapott embert! (saját magad) nem tudom hogy de röhejes:)
Jah és saját magától osztogatja a játék a sikertelen küldetéseket (mikor egy küldetést se fogadtam el) EZT HOGY? _________________ Hali:) |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
napimester Lvl. - 1

|
Elküldve: Kedd. Máj. 04, 2010 10:28 am Hozzászólás témája: |
|
|
A "szokásos" kifagyás sajnos javíthatatlan lesz ígyis úgyis. Viszonylag gyakran találkozhatunk olyan lefagyásokkal, hogy be akarja az ember hozni a world mapot, ehelyett csak a karikákat látod és a jelzéseket, de a mapot nem, majd ezután teleportálásnál kifagy a játék, ha pedig nem TPzel, akkor elkezd drasztikusan lassulni, majd szétesni. Sajnos ez a hiba PlayStation 3-on is ugyanúgy előfordul kb 5-6 óránként lehet ilyesmit tapasztalni. Viszont a jó hír, hogy ez előre megjósolható
Amit tapasztaltam a gyakorlatban , PS3on eddig 11 óra játék után 2szer tapasztaltam a fent leírtakat, míg PC-n 9szer fagyott ki különböző hibákból adódóan... A konzolos verzió stabilabb.. Sajnos a PC-s fagyásokra (kritikal error, program szabálytalan műv... , ismeretlen errorkód stb.. ) nincs megoldásom :( |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
viszta Lvl. - 1

|
Elküldve: Hétf. Márc. 22, 2010 2:25 pm Hozzászólás témája: |
|
|
hello mindenkinek találtam megolgást a vista és a win7 lefagyásokra 5 gépen kiprobáltam mindegyiken jolmüködöt
a video drivert és az dx9 letöltögetése után a sacred uninstálás utána a programffile ben a a teljes mapa maradékát ki kell törölni
ahova telepitve let dep silver ha jol emlékszem vagy ijesmi az eredeti mappa név.
ez után ujra telepités nem aktiválás a kérdéskor hanem kilépés ekkor a parancs ikonra katintasz
jobb egérgomb
futatás kompatibilis modba windows xp sp2
utána ujra indit a sacred activálokod beütése
inditás után a sacred az op rendszerhez windows xp fog kiirni és jol müködik4 ora után is rendesen kilépet és semi grafikai gond nem volt egyik gépensem remélem nálatok i igy fog müködni tisztelettel vista |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
viszta Lvl. - 1

|
Elküldve: Szomb. Márc. 20, 2010 4:52 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Chikyuu írta: |
caturmix!
nem kék háttér (bár régen neekm is csinált ilyet) hanem áll vagy 3 mp-t 5 mp ig feka képernyő aztán kihozza a hibajelentést és kikapcsol a játék |
rosz hirel szolgálhatok a win 7 tel rendelkezöknek mig a vista esetében némikép javithato a hiba adig a win7 nél ezt csak a 2.62 pach teszi lehetövé ami viszont a magyara nem tölthetö le
ami azért el szomorito hogy ez esetben vehetjük azt hogy a játék készitöi eladtak egy játékot ami használhatatlan de a felelöség alol kimenekültek
eljárás helyesége az lenne ha viosza vásárolnák a magyar változatokat vagy ingyen adnának angolt helyette
tiszteléettel vista |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
TGWH Lvl. - 200

Csatlakozott: 2008.12.04. Csütörtök 11:18 Hozzászólások: 784 Tartózkodási hely: Vazs megyei dimbes-dombos Alpokalja
|
Elküldve: Vas. Márc. 07, 2010 10:16 pm Hozzászólás témája: |
|
|
am mi ez az avatarom felett lévő lvl 1 meg lvl 0?
és hogy lehet növelni?
tom h nem ide tartozik de már irtam máshova is és még nem kaptam választ |
De attól hogy több helyre beírod, nem olvassák többen... tudod mindig ki van emelve amihez van új hozzászólás, és aki akarja válaszol... _________________ Knights and Merchants Magyarország
Sacred sorozat egyelőre hanyagolva... |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Chikyuu Lvl. - 20

|
Elküldve: Vas. Márc. 07, 2010 10:11 am Hozzászólás témája: |
|
|
am mi ez az avatarom felett lévő lvl 1 meg lvl 0?
és hogy lehet növelni?
tom h nem ide tartozik de már irtam máshova is és még nem kaptam választ |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Chikyuu Lvl. - 20

|
Elküldve: Vas. Márc. 07, 2010 10:09 am Hozzászólás témája: |
|
|
caturmix!
nem kék háttér (bár régen neekm is csinált ilyet) hanem áll vagy 3 mp-t 5 mp ig feka képernyő aztán kihozza a hibajelentést és kikapcsol a játék |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
viszta Lvl. - 1

|
Elküldve: Szomb. Márc. 06, 2010 8:41 pm Hozzászólás témája: |
|
|
na a helyzet adig jutotam én ezzel vistában a serviz pac 2 és a dx9 legujabb változata letöltése után xp serviz pac 3 kompatibilis mod ban a hiba meg szünt
a win7 be még nem találtam, megoldást a ptroblémára
1 ora multával a játok auto matik kitesz néha még 20p se éri el |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
caturmix Lvl. - 40

Csatlakozott: 2009.03.02. Hétfő 16:20 Hozzászólások: 96 Tartózkodási hely: psszt.
|
Elküldve: Szomb. Márc. 06, 2010 8:29 pm Hozzászólás témája: |
|
|
van egy próblémám...olyan 45-60 percig megy aztán gondol egyet és kikapcsol és kiadja a hibajelentést...már egyszer letörölük akk is ez volt a hiba és most is:S
mit tegyek? |
Kék háttér + a szöveg? Mert ha igen én is kiváncsi vagyok a válaszra, mert nekem is lefagy... :S _________________ lvl 55 - Poppy [Exalted Warrior Seraphim]
lvl 27 - Celdomy [Fire Elf]
lvl 20 - Argon HC [Source Warden Temple Guardian] |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Chikyuu Lvl. - 20

|
Elküldve: Szomb. Márc. 06, 2010 7:54 pm Hozzászólás témája: |
|
|
van egy próblémám...olyan 45-60 percig megy aztán gondol egyet és kikapcsol és kiadja a hibajelentést...már egyszer letörölük akk is ez volt a hiba és most is:S
mit tegyek? |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
TGWH Lvl. - 200

Csatlakozott: 2008.12.04. Csütörtök 11:18 Hozzászólások: 784 Tartózkodási hely: Vazs megyei dimbes-dombos Alpokalja
|
Elküldve: Kedd. Márc. 02, 2010 10:34 am Hozzászólás témája: |
|
|
ghunter22, próbáld meg kikapcsolni a physix effektet, hátha segít, bár elvileg vinnie kéne. Vagy pedig a kártyához tartozó legfrissebb whql verziójú driver, legfrissebb directx.
tibcis, a tűzfal nem tiltja le a játékot? Eredeti a játék? Azt hogy melyik partíciót használja patcheléskor, v.hogy be lehet állítani.
Legtöbbször az szokott gond lenni, hogy az user szúrt el valamit... nekem egy p4-esen simán futott a játék, mindenféle nagyobb gond nélkül. Ami volt hiba, arra meg a hangok hardveres gyorsításának visszavétele volt a megoldás, de azt a hibát javították később. _________________ Knights and Merchants Magyarország
|
| Vissza az elejére |
|
 |
ghunter22 Lvl. - 1

|
Elküldve: Kedd. Márc. 02, 2010 12:41 am Hozzászólás témája: |
|
|
| üdv mindenkinek, egy gyári sacred 2 dvd van,nos ehez van egy i7 procim,6 gb ram ,vga geforce 295 1792 mb ramal,a legujjab javitások win 7 64 bites és akármit csinálok a játék bármilyen beélittással szagat ,és egy pár percen belül lefagy ,vagy ujrainditja az egész gépet.Mit tudnék vele csinálni h végre valahára ujra tolhassam a karakterekkel???? Segitség létszives valaki ,valami okos infot mondjon máááár!!!! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
tibcis Lvl. - 1

|
Elküldve: Kedd. Szept. 08, 2009 4:08 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Sziasztok
Kicsit kezd több mint bosszantó lenni aktuális problémám.
Elöször is Vista 32-re telepítettem a játékot, de indításnál mar a consolos résznél lefagy(asszem vmi setup vagy mit ír ki mikor lehal, de mindig ugyanazon a ponton). Sebaj, majd Windows 7 64-re is feltelepítettem. Ott mar be tudok lépni, menüben bármennyit bámészkodhatok, de mikor belépek akkor 1 perc és 1 óra közti időintervallumban vmikor meghal a játék(hibaüzenet nagyjából u.a., mint vista 32-n). Rendszergazdiként indítom az se segít. Windows 7-re minden patchet felraktam az se segített(vista 32-re nem sikerült patchelnem, mert az a régi winchesteremen van és a korábban 8gigás vistam a sok javitasnak hala mara 15 gigás, és csak 1 giga maradt a partition amelyiken van, ezért nem engedi patchelni...bár a jaték partitioján 800gigányi hely van, de ez nem zavarja a patch fáljt, neki csak a windows partitioja jo). Felraktam a javasolt activeX vezértlőt is, azzal is u.a. Végigtoltam az összes ellenörző progit, de hardveres hibát nem találtam. Külföldi fórumokat böngésztem, azon egy leírás felelt meg az én hibámnak, de ott nem válaszolt rá senki.
Kérem szépen ha vkinek van ötlete vagy volt hasonló hibája, írjon vmi okosat
(Konfig: Proc: Intel dCore E6850, vga:Gforce 8800GTS, 4giga ram, alaplap P5K-E) |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
TGWH Lvl. - 200

|
Elküldve: Hétf. Aug. 10, 2009 4:21 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| sanccy írta: |
sziasztok.
Nekem olyan problémám van, hogy összesen 13 óra játék után egyszer csak fogta magát, és kilépett a főmenübe. Vissza töltöm a karaktert, és 2 perc múlva kilép újra a menübe. És ez megy folyamatosan. Mi lehet vele? És a 2.40 es patch-et sem rakja fel. Azt irja hogy nincs a játék a gépemre telepitve, előbb telepitsem, aztán próbáljam. Valaki?? Tud valami okosat erre? |
Eredeti a játék? Ha nem eredeti, akkor az a gond. Vedd meg eredetiben és jó lesz. Ha eredeti, de előtte nem eredetivel játszottál, akkor töröld le rendesen, majd rakd újra az eredetit. _________________ Knights and Merchants Magyarország
|
| Vissza az elejére |
|
 |
sanccy Lvl. - 1

|
Elküldve: Hétf. Aug. 10, 2009 2:51 pm Hozzászólás témája: |
|
|
sziasztok.
Nekem olyan problémám van, hogy összesen 13 óra játék után egyszer csak fogta magát, és kilépett a főmenübe. Vissza töltöm a karaktert, és 2 perc múlva kilép újra a menübe. És ez megy folyamatosan. Mi lehet vele? És a 2.40 es patch-et sem rakja fel. Azt irja hogy nincs a játék a gépemre telepitve, előbb telepitsem, aztán próbáljam. Valaki?? Tud valami okosat erre? |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
bogree Lvl. - 1

Csatlakozott: 2009.06.21. Vasárnap 20:32 Hozzászólások: 3 Tartózkodási hely: Jászjákóhalma
|
Elküldve: Pént. Júl. 31, 2009 1:45 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| BF.GOODRICH írta: |
| Nektek is volt olyan hogy a Északi expedíciónál be akarok menni a hidra barlangjába akk lefagy? Nálam rendszeresen ez van és nagyon idegesít!!!! Valaki ötlet? |
nekem ehhez hasonló akkor szokott jelentkezni, amikor a játék hibás, nem tartalmazza azt a helyet, de ez csak egy TIPP, ne vedd készpénznek! _________________ bogree |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
BF.GOODRICH Lvl. - 60

Csatlakozott: 2009.07.07. Kedd 14:13 Hozzászólások: 160 Tartózkodási hely: Valahol a föld nevű bolygón
|
Elküldve: Pént. Júl. 31, 2009 1:40 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Nektek is volt olyan hogy a Északi expedíciónál be akarok menni a hidra barlangjába akk lefagy? Nálam rendszeresen ez van és nagyon idegesít!!!! Valaki ötlet? |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
bogree Lvl. - 1

Csatlakozott: 2009.06.21. Vasárnap 20:32 Hozzászólások: 3 Tartózkodási hely: Jászjákóhalma
|
Elküldve: Kedd. Jún. 23, 2009 11:04 am Hozzászólás témája: |
|
|
| TGWH írta: |
Őőő miért is baj ha kilép? 5 percenként csinálja vagy mi?
Attól függ, mert ha két ramod van, akkor vedd ki az egyiket, játssz, és ha jó, akkor a másik rammal van a hiba. Ha csak egy, akkor kérj kölcsön egy másikat, vagy tedd át egy másik foglalatba. Vagy tedd át mindkét ramot másik foglalatba. Aztán majd meglátod hogy kell-e ramot cserélni vagy nem... |
ami azt illeti, 3 foglalatba tudom berakni a RAM-ot, van egy fél gigás régebbi és egy egygigás új, valszeg a régi a rossz, mert az új berakása előtt is csinálta
tehát a fél gigásat átrakom a másik foglalatba
egyébként ez volt az első alkalom erre és remélem, nem lesz több
azért baj, hogy kilép, mert utána nem tudok visszalépni bele, csak ha újra dupla katt a játék ikonjára
köszi a tanácsot  _________________ bogree |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
igipeti Lvl. - 1

Csatlakozott: 2009.01.27. Kedd 16:33 Hozzászólások: 7 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Hétf. Jún. 22, 2009 8:44 pm Hozzászólás témája: Tapasztalat ! |
|
|
Sziasztok!
3napja elszált a WinXP-m, (vitte magával az 1-ik regisztrációmat )
Hallottam a Windows 7-ről, és gondoltam egy próbát megér! A gépem Dual procis és 64bites, 4 Gb-rammal.
Gondoltam egyet és a win7 -64-bites vezióját választottam. Nem sokat értek hozzá de elvileg jobban kihasználja a gépem erőforrásait mint a winXP 32-bites verziója.
És láss csodát egyetlen egy fagyás/akadás nem jelemtkezett, söt még a kép is sokkal élesebb szebb a kontrax stb...
Csak ajánlani tudom nektek!
mj: a Microsoft 2010 juniusáig ingyen licenszt ad!  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
TGWH Lvl. - 200

|
Elküldve: Hétf. Jún. 22, 2009 1:59 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Őőő miért is baj ha kilép? 5 percenként csinálja vagy mi?
Attól függ, mert ha két ramod van, akkor vedd ki az egyiket, játssz, és ha jó, akkor a másik rammal van a hiba. Ha csak egy, akkor kérj kölcsön egy másikat, vagy tedd át egy másik foglalatba. Vagy tedd át mindkét ramot másik foglalatba. Aztán majd meglátod hogy kell-e ramot cserélni vagy nem... _________________ Knights and Merchants Magyarország
|
| Vissza az elejére |
|
 |
bogree Lvl. - 1

|
Elküldve: Hétf. Jún. 22, 2009 1:53 pm Hozzászólás témája: |
|
|
na, láttatok már ilyet?
"A "f43ffh56hb" (vagy vmi ilyesmi) alkalmazásakármi a 0x00000323 (vagy ilyesmi) memóriaterületre hivatkozott. A memóriaterületen nem végezhető el a következő művelet: Read. A művelet befejezéséhez nyomja meg az OK gombot!"
és van egy OK gomb, nincs más váálasztásom, vagy megnyomom és kilép úgy, ahogy van, vagy várok az idők végezetéig ezzel az ablakkal a fekete képernyőn
ezt hogy orvosoljam?
nyílt hálózati játékból akartam kilépni
más játéknál is csinált már ilyet, de egy ideje leállt... most lehet, hogy újra visszajött
ezzel mit csináljak? |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|