Tartalomjegyzék
Sacred 2 - Magyar Fan Site Fóruma
Gy.I.K.  °  Keresés  °  Taglista  °  Csoportok  ° Regisztráció  °  Profil  °  Privát üzeneteid olvasásához be kell jelentkezned  °  Belépés 

Csevegő
Ugrás a köv. oldalra: Előző  1, 2, 3, ... 13, 14, 15  Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Megjelenés előtt
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
horee80
Lvl. - 30
Lvl. - 30

HozzászólásElküldve: Pént. Máj. 28, 2010 8:53 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Magam reszerol lemondtam a netes jatekrol...a gepem (3 eves laptop) nem igazan birja szuflaval. Egyebkent egyre tobb embernek van meg a GOLD... 5 embert tudok aki nalam szerezte be...ebbol ketten fent vannak a zart neten, de sajna en csak passzivan vegetalok meg egy ideig.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
TGWH
Lvl. - 200
Lvl. - 200

HozzászólásElküldve: Csüt. Máj. 27, 2010 10:59 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Van valami újdonság? Alapjátékkal nincsenek szerverek, ugye? Ki játszik golddal, sok magyar van a szervereken?

Sacred sorozat egyelőre hanyagolva...
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
horee80
Lvl. - 30
Lvl. - 30

HozzászólásElküldve: Vas. Máj. 23, 2010 2:08 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Ujra van ketto darab elado SACRED 2 GOLD. Ha erdekel valakit irjon.

6000Ft postaval egyutt...ami kb. 3-4 munkanap (Skociabol).

Udv.

Horee

Vissza az elejére
hevesike
Lvl. - 130
Lvl. - 130

HozzászólásElküldve: Szer. Ápr. 14, 2010 9:02 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Érdekes dolgot vettem ma észre az EU szervereken...ami az EE-n is feltűnt.
Vannak Ice&Blood szerverek és alap Sacred 2 szerverek is Very Happy...úgyhogy ha meg is jelenik egyszer Magyarországon a kieg. továbbra is játszhat mindenki, akár megveszi...akár nem :)

...igaz nem maradtak sokan...de legalább egy kis jó hír is csatlakozik a rengeteg...őő...nem jó közé Very Happy
Lvl 57-[HunF]Nigella-Driád
Sajnálom őket...de sajnos végük(Hátha és is kapok egy sírt a Sacred 3 temetőiben:)
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Yahoo Messenger MSN Messenger
horee80
Lvl. - 30
Lvl. - 30

HozzászólásElküldve: Szomb. Ápr. 10, 2010 8:55 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sarkany magus teszt karaktert szerintem kulfoldi forumokon keress.... Magyarorszagon meg nem sok ember jatszik a kieggel, plane eredetivel.

Ha esetleg meg valakit erdekel a Gold csomag (alapjatek es kiegeszito) akkor irjon, mert van meg egy darab.

Kedvcsinalonak:

Vissza az elejére
spider_003
Lvl. - 1
Lvl. - 1

HozzászólásElküldve: Szomb. Ápr. 10, 2010 4:55 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

dragon mage tesztkaraktert honnét tudok letölteni?
Vissza az elejére
hevesike
Lvl. - 130
Lvl. - 130

HozzászólásElküldve: Szomb. Ápr. 03, 2010 6:51 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

...nem törték fel jól...
Sajnálom őket...de sajnos végük(Hátha és is kapok egy sírt a Sacred 3 temetőiben:)
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Yahoo Messenger MSN Messenger
spider_003
Lvl. - 1
Lvl. - 1

HozzászólásElküldve: Szomb. Ápr. 03, 2010 5:51 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

helló
nem tudja valaki hogy a kiegészítőben mért hiányzik a dragon mage
a reloados alapjátékhoz raktam fel de nem látni a hordár ördögöt mutatja mást nem
elinditom a játékot a karakterel de ot sincs cak invertori és egyéb
mi lehet az oka?
Vissza az elejére
horee80
Lvl. - 30
Lvl. - 30

HozzászólásElküldve: Szer. Márc. 17, 2010 11:43 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok, ha esetleg meg valakit erdekel a Gold csomag (alapjatek es kiegeszito) akkor irjon, mert meg a heten tudok rendelni...utana mar nem.
Aprilisba megyek haza, vagy postazom.

Udv.
Laci

Kedvcsinalonak:

Vissza az elejére
phoenix99
Lvl. - 30
Lvl. - 30

HozzászólásElküldve: Vas. Márc. 14, 2010 5:19 pm    Hozzászólás témája: Re: Gold kieg. Hozzászólás az előzmény idézésével

horee80 írta:
FIGYELEM!!!!

Ha valakit erdekel Sacred 2 GOLD £15-ert UK-bol az szoljon mert most van meg raktaron....Aprilisban megyek haza akkor atveheto vagy postan kuldom de akkor rajon meg kb. £3 postakoltseg.

Szia engem érdekelne de csak akkor ha fut win 7-n akkor kell!!! az ára ha postánázd az 18 font lenne??
[HunF]Artemis-vadász Driád lv:46
[HunF]Perszepfoné-Bfg Szeráf lv:33
Árny karik
[HunF]Dark Athena-Jeges Elf lv:62
[Hunf]Dark Artemis-vadász Driád lv:45
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger
horee80
Lvl. - 30
Lvl. - 30

HozzászólásElküldve: Csüt. Márc. 04, 2010 7:33 am    Hozzászólás témája: Gold kieg. Hozzászólás az előzmény idézésével

FIGYELEM!!!!

Ha valakit erdekel Sacred 2 GOLD £15-ert UK-bol az szoljon mert most van meg raktaron....Aprilisban megyek haza akkor atveheto vagy postan kuldom de akkor rajon meg kb. £3 postakoltseg.
Vissza az elejére
Scobbyka
Lvl. - 30
Lvl. - 30

HozzászólásElküldve: Kedd. Feb. 16, 2010 10:08 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Ja igen a steam-os kulcs simán jó mindenhol :(
Hát megint gy jártunk, mármint aki a boltban vette :(
zsozsok
Lvl. - 1
Lvl. - 1

HozzászólásElküldve: Kedd. Feb. 16, 2010 8:29 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Ez újabb kitolás a magyarokkal ,mert a Steam-s és a Gamersgate-s verziókkal simán ugrálok a különböző régiók között. :(
Vissza az elejére
Scobbyka
Lvl. - 30
Lvl. - 30

HozzászólásElküldve: Kedd. Feb. 16, 2010 7:35 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Hiába írod át a szerver címét, nem fog beengedni. Mivel a kulcs hozzá van kötve a szerverrégiókhoz! Én már próbálkoztam többször is. Írtam a Koch Medianak is, de nem engedték a kulcshordozást :(
zsozsok
Lvl. - 1
Lvl. - 1

HozzászólásElküldve: Kedd. Feb. 16, 2010 3:14 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Váltani úgy tudsz ha az optionsDefault.txt -ben átírod a lobby IP és portot a megfelelő értékre .

EE = ee.sacred2.net:6850 (PL/CZ/HU/Slowak/)
Spain = es.sacred2.net:6810 (SP)
Russ = ru.sacred2.net:6820 (RUSS)
EU = eu.sacred2.net:6800 (EN/FR/IT/DE/AUS/Swiss/Nordic People/Portugal/Benelux/Greece/Australian/South Africa)
US = us.sacred2.net:6900 (US) - Canada, US and Mexico
Vissza az elejére
sardnaunit
Lvl. - 150
Lvl. - 150

HozzászólásElküldve: Kedd. Feb. 16, 2010 3:02 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

És ti most játszotok sacreden vagy ti már csak fórumoztok?

Mert aki nem az jöhet battleforgezni RTS játék...

www.battleforge.com
hevesike
Lvl. - 130
Lvl. - 130

HozzászólásElküldve: Kedd. Feb. 16, 2010 2:44 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Tudom h nem engem kérdezel...de mi alapból az EE szerveren vagyunk.
EU, US, RU, ES szerverekre csak akkor tusdsz fellépni ha azon a régión veszed meg a játékot (USA, Anglia...)
...De nem vagyon benne teljesen biztos, hogy ha külföldön megveszed akkor fel enged-e a külföldi szerverre...szűrik-e valahogy...csinálnak-e valamit ezt nem tudom, de talán valaki tudja XD

Váltani semmiféleképpen nem tudsz...
Vissza az elejére
sardnaunit
Lvl. - 150
Lvl. - 150

HozzászólásElküldve: Kedd. Feb. 16, 2010 2:35 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Elég régen nem olvastam a frórumot!

TGWH hogy lehet EE szerverre váltani csak ugy hogyha megvesszuk a kieg et külföldön?
TGWH
Lvl. - 200
Lvl. - 200

HozzászólásElküldve: Pént. Jan. 29, 2010 4:39 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

zsozsok írta:
Megvettem a Gamesplaneten a Gold kiadást 30 font volt és eltekintve a bénázásaimat az aktivációs kóddal és kicsit
később a kieg frissítéses ügyeskedéseimet szépen felment a játék.Eredetileg Steam-s alapjátékon volt amivel az EE
szerón játszottam .A frissen vásárolt játékhoz csináltam új accot amivel az EU-s szeron simán megy a játék de az EE lobbyra
nem enged fel mert fel van telepítve a kiegészítő .Ismertek olyan megoldást amivel a unistall-install kihagyása mellett tudnám
elindítani az alapjátékot ?Azt terveztem ,hogy a "régi" kasztokkal az EE-n nyomnám ,hogy amire mi is megkapjuk a lehetőséget
a Kiegészítő használatára ne nullán álljak ,a Dragon Mage-l pedig az EU szerveren gyakorolnék.

Ez így hülyeség. EE szervereken egyre kevesebben vannak, és valszeg ki fog halni. Felesleges, aki magyar és játszani akar, megy eu-ra.

Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
zsozsok
Lvl. - 1
Lvl. - 1

HozzászólásElküldve: Pént. Jan. 29, 2010 3:59 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Megvettem a Gamesplaneten a Gold kiadást 30 font volt és eltekintve a bénázásaimat az aktivációs kóddal és kicsit
később a kieg frissítéses ügyeskedéseimet szépen felment a játék.Eredetileg Steam-s alapjátékon volt amivel az EE
szerón játszottam .A frissen vásárolt játékhoz csináltam új accot amivel az EU-s szeron simán megy a játék de az EE lobbyra
nem enged fel mert fel van telepítve a kiegészítő .Ismertek olyan megoldást amivel a unistall-install kihagyása mellett tudnám
elindítani az alapjátékot ?Azt terveztem ,hogy a "régi" kasztokkal az EE-n nyomnám ,hogy amire mi is megkapjuk a lehetőséget
a Kiegészítő használatára ne nullán álljak ,a Dragon Mage-l pedig az EU szerveren gyakorolnék.
Vissza az elejére
TGWH
Lvl. - 200
Lvl. - 200

HozzászólásElküldve: Szomb. Jan. 23, 2010 12:24 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Athor írta:
Volna egy kérdésem.

Vágom, hogy van ez az új kiegészítő a S2-höz. Vágom, hogy nem fog megjelenni magyarul, és vágom, hogy az angol nem lesz kompatibilis a magyar verzióval.
A kérdésem: Valaki/valakik esetleg tervbe vették már a kiegészítő magyarítását? Mert ha igen, akkor érdemes lenne megvenni, és várni a fordítás elkészültéig...

Vagy valamit nagyon félreértek?

Igen, félreérted. Az angol kieg nem telepíthető a magyar verzióra, warez angollal meg nem tudsz játszani neten... így se fordítás nem segít a multiplayereknek, sem angol kieg... kizárólag boltban vett gold verzióval lehet majd játszani.

Vissza az elejére
Athor
Lvl. - 1
Lvl. - 1

Tartózkodási hely: Krán, 13. Belső Tartomány, Ranagol lábszára mellett.

HozzászólásElküldve: Pént. Jan. 22, 2010 11:38 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Volna egy kérdésem.

Vágom, hogy van ez az új kiegészítő a S2-höz. Vágom, hogy nem fog megjelenni magyarul, és vágom, hogy az angol nem lesz kompatibilis a magyar verzióval.
A kérdésem: Valaki/valakik esetleg tervbe vették már a kiegészítő magyarítását? Mert ha igen, akkor érdemes lenne megvenni, és várni a fordítás elkészültéig...

Vagy valamit nagyon félreértek?
sardnaunit
Lvl. - 150
Lvl. - 150

HozzászólásElküldve: Pént. Jan. 08, 2010 8:24 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Már régen nem irtam a fórumba azok után hogy jól ki***k velünk a kiegészitővel...Most is csak azt szeretném megkérdezni, hogy hogyan ál az egész találtatok- e valami lehetőséget a játékra???
TGWH
Lvl. - 200
Lvl. - 200

HozzászólásElküldve: Vas. Jan. 03, 2010 10:51 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

horee80 írta:
Nem is mondtal rosszat.

Nekem itt vett (UK) eredeti Collector Edition jatekom volt fent amit fel pach-oltam 2.31re majd magyarositottam.

Miutan megvettem a kieget...azt mondta install elott, hogy az alapjatek modositva lett...ezert le kellett szednem es utana ment fel a kieg...szoval mindenkeppen eredeti alapjatek kell es valoszinuleg egy azonos nyelv(csoportu).
Ha magyarositottak az alap verziot, akkor le kell radirozni es ujrarakni mielott feltennek a kieget.
Ezert is talan a Gold kiadas a megoldas...akar innen a UK-bol...ha mar ugysem lesz magyar kieg...es menni fog az EU-s szervereken is....bar en csak single game-et jatszok, ehez nem ertek.

Mi majd akkor kapunk goldot, kb. 5 ezer Ft-ért, amikor külföldön már nem kel el annyira... még pár hónap, és a magyarok mennek az Eu-ba (ideje lenne, nem?) Very Happy
Viszont akkor ha nem bánod, kihasználnánk. Légy oly szíves, és járj ide vissza. Majd megírjuk mikor jelenik meg, és ténylegesen mikortól tudjuk megvenni a goldot. Majd akkor csak annyit kérdeznénk, hogy sokan játszanak-e még a szervereken, és hogy sok ember hagyta-e abba Very Happy Tudod, lehet mire itt gold verzió lesz, nem is lesz annyi játékos, vagy netán már a hármat várja mindenki...
Köszönet előre is Wink

Vissza az elejére
horee80
Lvl. - 30
Lvl. - 30

HozzászólásElküldve: Szomb. Jan. 02, 2010 9:40 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Nem is mondtal rosszat.

Nekem itt vett (UK) eredeti Collector Edition jatekom volt fent amit fel pach-oltam 2.31re majd magyarositottam.

Miutan megvettem a kieget...azt mondta install elott, hogy az alapjatek modositva lett...ezert le kellett szednem es utana ment fel a kieg...szoval mindenkeppen eredeti alapjatek kell es valoszinuleg egy azonos nyelv(csoportu).
Ha magyarositottak az alap verziot, akkor le kell radirozni es ujrarakni mielott feltennek a kieget.
Ezert is talan a Gold kiadas a megoldas...akar innen a UK-bol...ha mar ugysem lesz magyar kieg...es menni fog az EU-s szervereken is....bar en csak single game-et jatszok, ehez nem ertek.
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Megjelenés előtt Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás a köv. oldalra: Előző  1, 2, 3, ... 13, 14, 15  Következő
2 / 15 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem szavazhatsz ebben fórumban.