| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
Teka007 Lvl. - 1

Csatlakozott: 2010.04.11. Vasárnap 10:31 Hozzászólások: 3 Tartózkodási hely: Százhalombatta
|
Elküldve: Hétf. Ápr. 12, 2010 5:08 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Hát köszi mindent de még mindig van problémám de ez már a személyes bénaságom.
Tudtok egy oldalt ahonnét a magyar patch-eket letölthetem?
Itt ezen az oldalon van link láttam a menüben de azt írja NOT FOUND az oldalra.
Máshonnan meg még nem tudtam letölteni mert béna vagyok.
De ha itt linkeltek ti arra is azt írja hogy NOT FOUND ez személyes tapasztalat.
Most mit csináljak? _________________ By: Teka007 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
hevesike Lvl. - 130

Csatlakozott: 2009.04.14. Kedd 14:58 Hozzászólások: 361 Tartózkodási hely: Isten háta mögött...
|
Elküldve: Vas. Ápr. 11, 2010 5:55 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Ha a magyar patchet töltöd le akkor nem változik...mert nem is engedi telepíteni a másikat XD _________________ lvl 102-VoksánVirág-Szeráf
lvl 74-[HunF]Salem-Arcania Elf
lvl 72-[HunF]Hungary'sAngel-Szeráf
Lvl 57-[HunF]Nigella-Driád
Sajnálom őket...de sajnos végük(Hátha és is kapok egy sírt a Sacred 3 temetőiben:) |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Teka007 Lvl. - 1

Csatlakozott: 2010.04.11. Vasárnap 10:31 Hozzászólások: 3 Tartózkodási hely: Százhalombatta
|
Elküldve: Vas. Ápr. 11, 2010 5:26 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Értem, kösz.
Egyébként azt, hogy nem enged belépni azt úgy értettem, hogy amikor ott alul kiírja, hogy belépés a szerverre arra nem tudok rákattintani...
A patch-ekkel kapcsolatban pedig: Azok nem változtatják meg a nyelvet, tehát továbbra is maygar marad a játék? _________________ By: Teka007 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Fantusz Lvl. - 90

|
Elküldve: Vas. Ápr. 11, 2010 12:40 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Teka007 írta: |
Sziasztok!
Hát én még nagyon új vagyok ebben az egészben. Most vettem meg eredetiben a játékot, meg is volt a regisztráció de nem birok szerverekre belépni. Nyílt hálózaton egy szerver sincs nekem, zárt hálózaton meg van egy csomó de nem bírok belépni. Meg azt írja hogy a játékosok száma 0. Nem játszik ezzel a játékkal senki multiba?
Na mindegy... Ha valaki segítene ezzel kapcsolatban azt nagyon megköszönném. |
Zárt szerverekhez alapkövetelény a legújabb patch.
Szép nagy foltozásra készülj fel, ha eddig még nem telepítetted, v. 2.43-ig kell patchelni, szerverekre csak ezzel enged be. _________________ Waandorey - 123. Árnyharcos
Elyhaan - 103. Jeges elf
Flúgos Maca - 69. Arcaniás elf
[HunF]Black_Rozy - 90. Driád vudu
[HunF]Shatakela - 82. Tüzes elf
[HunF]Black_Nero - 65. Árnyharcos csillagúr |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
hevesike Lvl. - 130

Csatlakozott: 2009.04.14. Kedd 14:58 Hozzászólások: 361 Tartózkodási hely: Isten háta mögött...
|
Elküldve: Vas. Ápr. 11, 2010 12:01 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Nyílt szerveren senkinek sincs szerver...ott neked kell megcsinálni.
Zárt szervereken nagyon kevesen vannak...de azt hogy éred, hogy nem tudsz belépni? Kiír valamit? Mert ha eredeti, regisztráltál és mutatja a szervereket akkor be kéne engednie...nem lehet, hogy esetleg egy jelszavas szerverre akarsz belépni? _________________ lvl 102-VoksánVirág-Szeráf
lvl 74-[HunF]Salem-Arcania Elf
lvl 72-[HunF]Hungary'sAngel-Szeráf
Lvl 57-[HunF]Nigella-Driád
Sajnálom őket...de sajnos végük(Hátha és is kapok egy sírt a Sacred 3 temetőiben:) |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Teka007 Lvl. - 1

|
Elküldve: Vas. Ápr. 11, 2010 10:40 am Hozzászólás témája: |
|
|
Sziasztok!
Hát én még nagyon új vagyok ebben az egészben. Most vettem meg eredetiben a játékot, meg is volt a regisztráció de nem birok szerverekre belépni. Nyílt hálózaton egy szerver sincs nekem, zárt hálózaton meg van egy csomó de nem bírok belépni. Meg azt írja hogy a játékosok száma 0. Nem játszik ezzel a játékkal senki multiba?
Na mindegy... Ha valaki segítene ezzel kapcsolatban azt nagyon megköszönném. _________________ By: Teka007 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Chikyuu Lvl. - 20

|
Elküldve: Szomb. Feb. 27, 2010 7:28 pm Hozzászólás témája: |
|
|
am itt van az avatar-om fölött ez a lvl 1 meg lvl 0.
ez mi?
és hogy lehet növelni?  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Chikyuu Lvl. - 20

|
Elküldve: Szomb. Feb. 27, 2010 7:25 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| szal még zárton se?:( |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Fantusz Lvl. - 90

|
Elküldve: Szomb. Feb. 27, 2010 2:31 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Chikyuu írta: |
nem eredeti game-val(torrentról szedtem) lehet játszani vhogy multin?
még naon nem vágom ezeket mert még csak felhasználói fiókot próbáltam csinálni de gondolom nem eredeti game-val elég nehéz lesz
vki lécci leirná lépésenként h hogy lehet multizni töltött game-val?
előre is köszi  |
Sehogy... _________________ Waandorey - 123. Árnyharcos
Elyhaan - 103. Jeges elf
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Chikyuu Lvl. - 20

|
Elküldve: Szomb. Feb. 27, 2010 1:49 pm Hozzászólás témája: |
|
|
nem eredeti game-val(torrentról szedtem) lehet játszani vhogy multin?
még naon nem vágom ezeket mert még csak felhasználói fiókot próbáltam csinálni de gondolom nem eredeti game-val elég nehéz lesz
vki lécci leirná lépésenként h hogy lehet multizni töltött game-val?
előre is köszi  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Salki Lvl. - 70

|
Elküldve: Szer. Nov. 18, 2009 6:56 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Visszatérve, újult erővel
Rettegj Ascaron, jövök!!! _________________ Zárt hálózat
Genesis33 - 16-os szintű árnyharcos |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
sardnaunit Lvl. - 150

Csatlakozott: 2009.08.01. Szombat 8:41 Hozzászólások: 437 Tartózkodási hely: Itt élek Európa szívében
|
Elküldve: Csüt. Nov. 12, 2009 5:37 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Már rég nincs szerver már megint... _________________ [HunF] @nras - lvl 88 Vadász driád |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
ancsi Lvl. - 40

|
Elküldve: Csüt. Nov. 12, 2009 5:18 pm Hozzászólás témája: |
|
|
nah, gyerekek, nincsenek szerverek.
felnéztem, hátha fent vannak a haverok, de egy szerver sincs. _________________ http://www.youtube.com/watch?v=jM2m_Wpv9Wg
Tarja Turunen I Walk Alone HD |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Fantusz Lvl. - 90

|
Elküldve: Szer. Nov. 11, 2009 10:08 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Szyslak írta: |
Heló
Én most jelenleg singlebe vagyok kemény 29es , crackelt, nem eredeti sacred2-vel.
Nagyon nem vágom ,itt mi hogy van.
Lehet itt nem eredeti játékkal, vhogy tört szerveren, vagy min tolni?
Ha igen ,valaki elmondja mit kéne csinálnom, h felmehessek?
Van e vmi olyan plugin, amivel el lehet érni, hogy ip cim alapján joinoljak 1 haver gamejébe single karakterrel?
pls help ty |
Tört szerver nincs, zárt netre alapkövetelmény az eredeti játék.
A hamachi állítólag lehetővé teszi, hogy egy virtuális szerveren összekapcsoljon gépeket, s közösen játsz a haveroddal - erről többet nem tudok, eredeti játékkal ez érdektelen.
A goggle a barátod, kulcsszó: hamachi _________________ Waandorey - 123. Árnyharcos
Elyhaan - 103. Jeges elf
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Szyslak Lvl. - 1

Csatlakozott: 2009.11.11. Szerda 21:53 Hozzászólások: 11 Tartózkodási hely: azmi
|
Elküldve: Szer. Nov. 11, 2009 9:58 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Heló
Én most jelenleg singlebe vagyok kemény 29es , crackelt, nem eredeti sacred2-vel.
Nagyon nem vágom ,itt mi hogy van.
Lehet itt nem eredeti játékkal, vhogy tört szerveren, vagy min tolni?
Ha igen ,valaki elmondja mit kéne csinálnom, h felmehessek?
Van e vmi olyan plugin, amivel el lehet érni, hogy ip cim alapján joinoljak 1 haver gamejébe single karakterrel?
pls help ty _________________ azmi |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Salki Lvl. - 70

|
Elküldve: Szomb. Aug. 15, 2009 9:17 am Hozzászólás témája: |
|
|
Majd a DIABLO 3 - ban találkozhatunk a Battle.net-en, én addig is rápihenek  _________________ Zárt hálózat
|
| Vissza az elejére |
|
 |
dion Lvl. - 200

Csatlakozott: 2008.12.01. Hétfő 5:42 Hozzászólások: 681 Tartózkodási hely: most az ég alatt, később, kicsit lentebb
|
Elküldve: Pént. Aug. 14, 2009 3:34 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Salki, kedves barátom, pedig megvenném neked újra a gamet, akár a kieggel együtt, a régi idők emlékére
igazad van, amit műveltek, művelnek, az hallatlan, DE!!!!!!!!!!!
TGWH barátomnak megint csak igaza van, messze nincs ettől jobb, és nem is lesz, ha mindent egy latba vetsz........ _________________ http://www.klanhaboru.hu/922120-hu6.html
http://www.klanhaboru.hu/938476-hu7.html |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
TGWH Lvl. - 200

Csatlakozott: 2008.12.04. Csütörtök 11:18 Hozzászólások: 784 Tartózkodási hely: Vazs megyei dimbes-dombos Alpokalja
|
Elküldve: Pént. Aug. 14, 2009 1:27 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Salki írta: |
Augusztus. És még mindig szerver problémák.
Megéreztem én ezt, hogy nem szabad ezt a játékot komolyan venni.
Látjátok... én megmondtam. Még jó hogy visszavittem ezt a szart a boltba.
Simán kicserélték. Jó bolt ez az 576. Elmondtam, hogy milyenek a szerverek, és szó nélkül kicserélték az arut másra.
Csak karcmentesen kellett visszavinni.
Ascaron kabd be. |
Ettől függetlenül még mindig ez a szar a legjobb jelenleg a piacon...
Amúgy csak karbantartásokkor vannak gondok néha. _________________ Knights and Merchants Magyarország
Sacred sorozat egyelőre hanyagolva... |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Salki Lvl. - 70

|
Elküldve: Pént. Aug. 14, 2009 10:50 am Hozzászólás témája: |
|
|
Augusztus. És még mindig szerver problémák.
Megéreztem én ezt, hogy nem szabad ezt a játékot komolyan venni.
Látjátok... én megmondtam. Még jó hogy visszavittem ezt a szart a boltba.
Simán kicserélték. Jó bolt ez az 576. Elmondtam, hogy milyenek a szerverek, és szó nélkül kicserélték az arut másra.
Csak karcmentesen kellett visszavinni.
Ascaron kabd be. _________________ Zárt hálózat
|
| Vissza az elejére |
|
 |
BF.GOODRICH Lvl. - 60

Csatlakozott: 2009.07.07. Kedd 14:13 Hozzászólások: 160 Tartózkodási hely: Valahol a föld nevű bolygón
|
Elküldve: Csüt. Aug. 13, 2009 10:23 am Hozzászólás témája: |
|
|
| Mi van már megint a szerverekkel? Ez mostmár rendszeres lesz? |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
TGWH Lvl. - 200

Csatlakozott: 2008.12.04. Csütörtök 11:18 Hozzászólások: 784 Tartózkodási hely: Vazs megyei dimbes-dombos Alpokalja
|
Elküldve: Kedd. Aug. 11, 2009 8:44 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Hivatalos oldalon vannak a patchek. De van updater a játék főkönyvtárában. Annyira sokan kérdezitek már ezt a témát, hogy fáj. Egy egyszerű nyamvadt patch, normál telepítés, egyedül az lehet a gond, hogy magyar játékot vettél, de nem Mo-on akarod használni... Egy rakat helyre le van már írva, de majd ha lesz humorom, leírom a GYIK-ba, és csak linkelgetnem kell napi kettőt... _________________ Knights and Merchants Magyarország
|
| Vissza az elejére |
|
 |
uchihaitachi Lvl. - 1

Csatlakozott: 2009.08.11. Kedd 15:41 Hozzászólások: 3 Tartózkodási hely: Kengyel
|
Elküldve: Kedd. Aug. 11, 2009 7:27 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| uchihaitachi írta: |
| TGWH írta: |
| Sziasztok valaki elmondja hogy hogy csatlakozzak szerverre v iesmi mer nekem semmit nem ir sehol amikor netre megyek az azer van mert nincs senki meg nincs zserver v aze mer rosz valami? Váloszak elore is koszonom |
Játékhoz mellékelt kézikönyv elővesz, elolvas. Ott le van írva mit hogy kell. Zárt hálózatra mássz fel, de előtte készíts egy felhasználói fiókot. Beírod a nevet, jelszót, majd Zárt hálózat és Frissítés, ott lesznek a szerverek. Ja meg ugye karaktert is kell készíteni, amivel belépsz a zárt netre. |
Igen, de holvan leirva az a frissités?? |
Mer az lenne a patch de nem talalom aszt a frissítést _________________ hi |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
uchihaitachi Lvl. - 1

Csatlakozott: 2009.08.11. Kedd 15:41 Hozzászólások: 3 Tartózkodási hely: Kengyel
|
Elküldve: Kedd. Aug. 11, 2009 7:27 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| TGWH írta: |
| Sziasztok valaki elmondja hogy hogy csatlakozzak szerverre v iesmi mer nekem semmit nem ir sehol amikor netre megyek az azer van mert nincs senki meg nincs zserver v aze mer rosz valami? Váloszak elore is koszonom |
Játékhoz mellékelt kézikönyv elővesz, elolvas. Ott le van írva mit hogy kell. Zárt hálózatra mássz fel, de előtte készíts egy felhasználói fiókot. Beírod a nevet, jelszót, majd Zárt hálózat és Frissítés, ott lesznek a szerverek. Ja meg ugye karaktert is kell készíteni, amivel belépsz a zárt netre. |
Igen, de holvan leirva az a frissités?? _________________ hi |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
TGWH Lvl. - 200

|
Elküldve: Kedd. Aug. 11, 2009 4:34 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Játékhoz mellékelt kézikönyv elővesz, elolvas. Ott le van írva mit hogy kell. Zárt hálózatra mássz fel, de előtte készíts egy felhasználói fiókot. Beírod a nevet, jelszót, majd Zárt hálózat és Frissítés, ott lesznek a szerverek. Ja meg ugye karaktert is kell készíteni, amivel belépsz a zárt netre. _________________ Knights and Merchants Magyarország
|
| Vissza az elejére |
|
 |
uchihaitachi Lvl. - 1

|
Elküldve: Kedd. Aug. 11, 2009 3:53 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Sziasztok valaki elmondja hogy hogy csatlakozzak szerverre v iesmi mer nekem semmit nem ir sehol amikor netre megyek az azer van mert nincs senki meg nincs zserver v aze mer rosz valami? Váloszak elore is koszonom _________________ hi |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|