| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
Kislupus Lvl. - 1

|
Elküldve: Pént. Márc. 26, 2010 3:06 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Sziasztok! Inkvizítorral nyomom (2.34es patch) a játékot és kifejlesztettem, hogy a másolatom társként kövessen. Amíg nem buff volt hanem sima spell, lődözte a varikat meg másolta magát, de most így, hogy állandóan velem van semmit nem csinál csak üt. Az astute supremacy ágat jelöltem be, hogy használja. Csak a clustering maelstrom van még megtanulva abból az ágból és a reverse polarity buff, de nem használja egyiket sem. Egyáltalán meg kell tanulni legalább 1esre azokat a combat artokat, amiket akarom, hogy hasznájon vagy magától ismeri őket?
Bocs ha már volt ez a kérdés. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Sandwraith Lvl. - 1

|
Elküldve: Szomb. Feb. 13, 2010 8:27 am Hozzászólás témája: |
|
|
| Fantusz írta: |
| hevesike írta: |
| Ez érdekes...sztem vmi "kellemes" bugba botlottál... |
Bronz fokozaton játszik. |
Átraktam silver fokozatba (néztem is, hogy mindent előről kell kezdenem a küldetésekben... jól elszúrtam), de még így sem akart nőni egy tizedesnyit sem, pedig a szintemhez képesti küldetések 1/4-ét már megcsináltam :( |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Fantusz Lvl. - 90

|
Elküldve: Pént. Feb. 12, 2010 7:20 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| hevesike írta: |
| Ez érdekes...sztem vmi "kellemes" bugba botlottál... |
Bronz fokozaton játszik. _________________ Waandorey - 123. Árnyharcos
Elyhaan - 103. Jeges elf
Flúgos Maca - 69. Arcaniás elf
[HunF]Black_Rozy - 90. Driád vudu
[HunF]Shatakela - 82. Tüzes elf
[HunF]Black_Nero - 65. Árnyharcos csillagúr |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
hevesike Lvl. - 130

Csatlakozott: 2009.04.14. Kedd 14:58 Hozzászólások: 361 Tartózkodási hely: Isten háta mögött...
|
Elküldve: Pént. Feb. 12, 2010 1:31 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Ez érdekes...sztem vmi "kellemes" bugba botlottál... _________________ lvl 102-VoksánVirág-Szeráf
lvl 74-[HunF]Salem-Arcania Elf
lvl 72-[HunF]Hungary'sAngel-Szeráf
Lvl 57-[HunF]Nigella-Driád
Sajnálom őket...de sajnos végük(Hátha és is kapok egy sírt a Sacred 3 temetőiben:) |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Sandwraith Lvl. - 1

|
Elküldve: Pént. Feb. 12, 2010 1:08 pm Hozzászólás témája: |
|
|
20 percig üttettem magam először 22-23 szint közötti mobokkal (kb olyan 20-an lehettek) 20 percig, de semmi eredménye nem volt. Utána tértem rá a 25-26-os szintűekre, azokkal is több, mint 10 percig csapattam magam, de még mindig semmi :(
Kép róla:
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
hevesike Lvl. - 130

Csatlakozott: 2009.04.14. Kedd 14:58 Hozzászólások: 361 Tartózkodási hely: Isten háta mögött...
|
Elküldve: Csüt. Feb. 11, 2010 7:39 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Igen...ezt tanúsíthatom
Egyszer egy bug nyírta ki drága Virágomat és idegességemben gondoltam kipróbálom...a játékot bekapcsolva hagytam...beálltam egy rakat farkas közé és ameddig aludtam ugrott pár % ot
...rájöttem h a pofozkodós(arcane)elfnek töltődik a leggyorsabban a búnusza mert semmi sem üt vissza...csak ő, de akkor az olyan is XD _________________ lvl 102-VoksánVirág-Szeráf
Sajnálom őket...de sajnos végük(Hátha és is kapok egy sírt a Sacred 3 temetőiben:) |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
caturmix Lvl. - 40

Csatlakozott: 2009.03.02. Hétfő 16:20 Hozzászólások: 96 Tartózkodási hely: psszt.
|
Elküldve: Csüt. Feb. 11, 2010 6:52 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Ha jool láttam most 25(?)-ös szintű vagy ami érdekes.már bőven felmehetett volna :/
Menj ki egy területre ahol rengeteg ellenfél van (de ne olyanok aki rögtön kinyírnak ><) kapcsold ki az erősítéseket és üttesd magad. A túlélés bónusz az ütések után jár. Ez párszor megcsinálod és szerintem menni fog.
(az erősítés kikapcsolást azért mondtam, mert nekem tűz elfem van és spec lehet h kiállok de nem tudnak megütni mert elégnek, viszont ha kikapcsolom rendesen ütnek sokáig és van h 15 perc alatt felment 5 %-ot) _________________ lvl 55 - Poppy [Exalted Warrior Seraphim]
lvl 27 - Celdomy [Fire Elf]
lvl 20 - Argon HC [Source Warden Temple Guardian] |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Sandwraith Lvl. - 1

|
Elküldve: Csüt. Feb. 11, 2010 6:21 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Értem, köszi. Megnéztem nekem mennyi a túlélési bónuszom és azt írta rá, hogy 0,0%. Ezt nem is igazán értem, mert egyetlen egyszer haltam meg még kb 10-es szint környékén. Ez ennyit számított volna? Hogy tudnám visszaszerezni az elvesztett bónuszt? |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
caturmix Lvl. - 40

Csatlakozott: 2009.03.02. Hétfő 16:20 Hozzászólások: 96 Tartózkodási hely: psszt.
|
Elküldve: Csüt. Feb. 11, 2010 3:49 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Sandwraith írta: |
Lenne viszont még egy pár általános kérdésem, de ez csak az Inkvizítor szempontjából érdekel.
Az egyik, hogy honnan lehet enki szetteket szerezni? Olvastam, hogy valamelyik patchben lehetett árusoktól is venni ,de egy ideje nem lehet. Akkor esetleg valamilyen speciális mobokból, esetleg bossokból eshet?
|
Ha joo a túlélés búnuszod (kb 30-40%) csak csinálj meg sok mellékküldetést (akár a legegyszerűbbeket is) és szinte 80% h set darabot dob + jo adag XP-t. Nálam bevállt, néha azt se tudom hova pakolgassam a seteket és nagyon hamar lépek szintet is :) _________________ lvl 55 - Poppy [Exalted Warrior Seraphim]
lvl 27 - Celdomy [Fire Elf]
lvl 20 - Argon HC [Source Warden Temple Guardian] |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
hevesike Lvl. - 130

|
Elküldve: Szer. Feb. 10, 2010 8:19 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Nos...az inkvizitor állítólag univerzális karakter, akárcsak a szeráf (én erre keményen rácáfolnék...de mind1 ).
A seteket megszerezni...hát...ezt elég nehéz megjósolni. Bossoktól nekem nem sok jött eddig, de volt olyan h egy sima PATKÁNY (lol) 2 set darabot dobott (mondom....jóóóóvan XD), úgyhogy nem tudni ki-mikor-hol dob és mit.
A fejlődés...hát készülj fel, hamarosan napokig fog tartani 1(!) szintet lépni ezt néhány gyűrű meg néhány egyéb cucc tudja gyorsítani de nem dob rajta olyan sokat.(Én az orkoknál és a pusztákon-ott sok a démon-szoktam fejlődni, de ha csinálod a küldetést akkor gyorsan fejlődsz anélkül, hogy észrevennéd:)
Inkvizítorban nem vagyok annyira jó...de a legtöbben 2 egykezes fegyvert használnak...úgyhogy ez tűnik a legjobbnak :) _________________ lvl 102-VoksánVirág-Szeráf
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Sandwraith Lvl. - 1

|
Elküldve: Szer. Feb. 10, 2010 7:45 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Köszi, útközben már szép kis skill halmot hoztam össze :)
Lenne viszont még egy pár általános kérdésem, de ez csak az Inkvizítor szempontjából érdekel.
Az egyik, hogy honnan lehet enki szetteket szerezni? Olvastam, hogy valamelyik patchben lehetett árusoktól is venni ,de egy ideje nem lehet. Akkor esetleg valamilyen speciális mobokból, esetleg bossokból eshet?
A másik, hogy 15-ös szint körül elkezdett nagyon lelassulni a fejlődés. Kb 1 óra alatt léptem 2 szintet jó esetben. Most 25-ös vagyok és iszonyatosan lassú lett a fejlődés :( Nincs erre valami jó tipp, esetleg valami zártabb hely, ahol kifejezetten fel lehet húzni a karaktereket gyorsabban, hogy a küldetésekhetz megfelelő szintűek legyenek? Bele se merek gondolni, hogy ezek után mennyi idő lesz 150+ szinten szintet lépni :)
A harmadik, hogy van valami kifejezetten Inkizítoroknak megfelelő fegyver? Én most két egykezes fegyverrel megyek, jobban tetszik, mint a kétkezes, de eddig ha új arany vagy sárga, akkor hasraütésre mentem (leginkább a sebzést figyeltem, továbbá azt ,hogy melyik combat arthoz ad pontot) |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
hevesike Lvl. - 130

|
Elküldve: Hétf. Feb. 08, 2010 5:54 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Az inkvizítor roppantul szívatós karakter...mint azt sztem észlelted és már olvashattad is XD
A harcművészeteket(combat arts) rúnákból tanulhatsz...jobb klikk a rúnára.
A használhatatlan rúnákat a rúnamesternél beválthatod ha jól emlékszem akkor 1 rúnát 125000-ért cserél, kettőt 25000-ért, hármat 5000-ért és négyet 500-ért...vagy vmi hasonló. _________________ lvl 102-VoksánVirág-Szeráf
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Sandwraith Lvl. - 1

|
Elküldve: Hétf. Feb. 08, 2010 7:20 am Hozzászólás témája: |
|
|
Sziasztok,
nemrég kezdtem el játszani ezzel a játékkal. Inkvizítorral kezdtem, 8-as szintű vagyok, bár lehet rögtön belevágtam a legnehezebbe :)
Eléggé alaposan elolvastam minden leírást, viszont ami engem érdekel vagy teljesen egyértelmű, vagy valahol elkerülte e figyelmemet. Szóval léteznek ezek a Combat Artok, amik közül nekem a Hátborzongató Inkvizícióból megvan 3db: A nyilvános megszégyenítés, A megtisztító fájdalom és a Könyörtelen Csonkolás. Viszont nekem az "Aljas Alvilág" képességcsoport jobban tetszik, ezért a pontjaimat, amiket kaptam az Aljas alvilági Ismeretre és az Aljas Alvilági fókuszra raktam. Viszont itt a kérdésem, hogy miért nem tudok megtanulni ilyen Combat Artokat? Még mindig csak az a 3 Hátborzongató Inkvizíciós képességem van meg. Hogyan tudnám megszerezni ezeket a képességeket?
A másik kérdésem, hogy rúnázni egy adott képességet amivel lehet? A Rúnaárusokkal már találkoztam, de ők eléggé borsos áron (ha jól emlékszem 25000 aranyért) raktak volna be 2 rúnát (nekem meg van összekaparva 1800 aranyam :) ). Másrészt miylen rúnákat érdemes venni és berakatni?
Előre is köszi! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Zsolti Lvl. - 20

|
Elküldve: Szomb. Okt. 31, 2009 8:17 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Okés köszi.
Én is most próbálkozok inkvizitorral de már a 3. hal meg 7-8 szint körül xD mondjukc sak azér mer elmentem teát főzni :) Meg nekem laggos eléggé mármint fura. Mer mikor ütök sokszor nem követi az ellent elkezd magában ütögélni. De már alakulgatok. De stílusra ez a kari tetszik a legjobban. _________________
A játékot szüneteltetem a kiegészítő nyelvi gondjai miatt :(
Pls dobjatok ide 1 reget :) --> http://www.AWSurveys.com/HomeMain.cfm?RefID=zsoltika12 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Fantusz Lvl. - 90

|
Elküldve: Pént. Okt. 30, 2009 6:27 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Zsolti írta: |
Üdv.
Azt szeretném kérdezni, hogy ha inkvizitoral leklónozom magam ésmeghalok akkor az olyan mintha tovább élnék vagy lenullázodik a bónuszom ? legújabb patchem van 2.43 as. Előre is köszi a válaszokat. |
A kísérteties hasonmás leírásában szerepel, hogy, ha a karakter meghal, a hasonmás lesz az inkvizítor...
A gyakorlatban ez nálam úgy működött, ha a karakter meghalt, a kezdőszigeten tért magához erősítések, és túlélési bonusz nélkül.
Azt most nem tudnám megmondani, hogy még csak 2.40-es, vagy már a 2.43-as patch volt, amikor kipróbálam az inkvizítort, 35-ös szinten feladtam, többek között azért, mert a hasonmást igencsak béna erősítésnek tartottam
(milyen legyen egy hasonmás, aminek az eredetije gyógyital ivás közben is képes volt meghalni ) _________________ Waandorey - 123. Árnyharcos
Elyhaan - 103. Jeges elf
Flúgos Maca - 69. Arcaniás elf
[HunF]Black_Rozy - 90. Driád vudu
[HunF]Shatakela - 82. Tüzes elf
[HunF]Black_Nero - 65. Árnyharcos csillagúr |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Zsolti Lvl. - 20

|
Elküldve: Pént. Okt. 30, 2009 6:13 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Üdv.
Azt szeretném kérdezni, hogy ha inkvizitoral leklónozom magam ésmeghalok akkor az olyan mintha tovább élnék vagy lenullázodik a bónuszom ? legújabb patchem van 2.43 as. Előre is köszi a válaszokat. _________________
A játékot szüneteltetem a kiegészítő nyelvi gondjai miatt :(
Pls dobjatok ide 1 reget :) --> http://www.AWSurveys.com/HomeMain.cfm?RefID=zsoltika12 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
TGWH Lvl. - 200

Csatlakozott: 2008.12.04. Csütörtök 11:18 Hozzászólások: 784 Tartózkodási hely: Vazs megyei dimbes-dombos Alpokalja
|
Elküldve: Hétf. Jún. 08, 2009 8:29 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| dion írta: |
| épp az imént találtam egyet zárt hálózaton, 80 -as a szintje, ha a klán társak nem tartanak rá igényt, bárki elviheti... |
Hát ha lenne gerelyes karakterem, akkor talán. De nem, köszönet a felajánlást. _________________ Knights and Merchants Magyarország
Sacred sorozat egyelőre hanyagolva... |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
dion Lvl. - 200

Csatlakozott: 2008.12.01. Hétfő 5:42 Hozzászólások: 681 Tartózkodási hely: most az ég alatt, később, kicsit lentebb
|
Elküldve: Hétf. Jún. 08, 2009 8:27 pm Hozzászólás témája: |
|
|
épp az imént találtam egyet zárt hálózaton, 80 -as a szintje, ha a klán társak nem tartanak rá igényt, bárki elviheti...
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
tchaby Lvl. - 20

|
Elküldve: Pént. Jún. 05, 2009 4:27 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| A LEGEGYSZERÜBB A PIAC-FELKINÁLT TÁRGYAK töltsd le és be a játékba.és ott lesz neked is a közösben:):):):) |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
TGWH Lvl. - 200

Csatlakozott: 2008.12.04. Csütörtök 11:18 Hozzászólások: 784 Tartózkodási hely: Vazs megyei dimbes-dombos Alpokalja
|
Elküldve: Pént. Jún. 05, 2009 2:06 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| tomfucius írta: |
| akkor pottyan nem egy város ?hány százlék kell mert 35nél tartok ?és a semmibol esik majd le vagy valahogy más ként? |
V.hol v.mikor majd csak leesik. Minél kevesebbszer halsz meg, annál nagyobb az esély. Ideális a 0 halál. _________________ Knights and Merchants Magyarország
|
| Vissza az elejére |
|
 |
tomfucius Lvl. - 1

|
Elküldve: Pént. Jún. 05, 2009 1:21 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| akkor pottyan nem egy város ?hány százlék kell mert 35nél tartok ?és a semmibol esik majd le vagy valahogy más ként? |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
TGWH Lvl. - 200

|
Elküldve: Pént. Jún. 05, 2009 12:08 am Hozzászólás témája: |
|
|
Türelmesnek kell lenni, minél nagyobb a túlélési bónuszod, annál több az esély hogy pottyan. Kovácsolás meg ősi mágia felesleges, kivéve ha nem varázsolni vagy kovácsolni akarsz... _________________ Knights and Merchants Magyarország
|
| Vissza az elejére |
|
 |
tomfucius Lvl. - 1

|
Elküldve: Csüt. Jún. 04, 2009 9:03 pm Hozzászólás témája: |
|
|
és lécci mondjátok el hogy az a pottyan hol találhato (melyik nagyváros hoz van közel és milyen iráyn ba vagy ha lehet még pontosabban)lécci mert keresem de sehol nem találom .
elöre is köszi |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
tomfucius Lvl. - 1

|
Elküldve: Csüt. Jún. 04, 2009 8:36 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| és a kovácsolás,ösi mágia és a két kézben egy egy -egy e gy kezes fegyver képeség azok fontosabb vagy elhanyagolhato |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
TGWH Lvl. - 200

|
Elküldve: Csüt. Jún. 04, 2009 1:47 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| tomfucius írta: |
| és az eltudod mondani hogy azt a cordell harci gerelyét hol találom |
Pottyan, már ha elég szerencsés vagy.
Kétkezes fegyverhasználat is nagyon jó, mi több, holmi botoknál sokkal erősebb két fegyver. Én az ügyességre raktam, hogy legyen v.mi védelme is.
Alku kötelező.
Varázslatból a tömör örvény akkor hatásos csak, ha sok ellenfelet gyűjtesz össze. _________________ Knights and Merchants Magyarország
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|