|
 Sacred 2 - Magyar Fan Site Fóruma |
 |
| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
TGWH Lvl. - 200

Csatlakozott: 2008.12.04. Csütörtök 11:18 Hozzászólások: 784 Tartózkodási hely: Vazs megyei dimbes-dombos Alpokalja
|
Elküldve: Vas. Júl. 11, 2010 3:46 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Én csak annyiban tudok segíteni, hogy két lehetőség van.
- Angol gold játék átlagos multiplayer lehetőségekkel.
- Magyar kiadás - kieg nélkül - virtuális lanon (Hamachi) ha lehetséges, és valszeg kevés emberrel. Vagy ugyan ez angol warez verzióval, akkor három. _________________ Knights and Merchants Magyarország
Sacred sorozat egyelőre hanyagolva... |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
kityntech Lvl. - 1

Csatlakozott: 2010.06.30. Szerda 10:55 Hozzászólások: 11 Tartózkodási hely: Ahol a legjobb nekem :)
|
Elküldve: Kedd. Júl. 06, 2010 7:42 am Hozzászólás témája: |
|
|
Sziasztok!
Érdekelne ez a klános dolog, bár nem tudom sacred 2-ben hogy működik, meg hogy ti magyar vagy angol nyelvű játékkal játszotok-e.. Zártra mikor felléptem kezdőként szinte csak cseheket láttam, senki mást, csak hébe-hóba találkoztam 1-2 magyar sráccal késő délutáni órákban. Ezek a bizonyos klánok aktívak még? Ha igen szeretnék jelentkezni :) Feltéve ha nem jelent problémát, hogy újra kell kezdenem LvL 1-es karakterrel, mert sajna elrontottam az előzőt... :(
Csatlakozási lehetőségekről itt kérnék információt, előre is köszönöm. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
sardnaunit Lvl. - 150

Csatlakozott: 2009.08.01. Szombat 8:41 Hozzászólások: 437 Tartózkodási hely: Itt élek Európa szívében
|
Elküldve: Szomb. Júl. 03, 2010 9:12 am Hozzászólás témája: |
|
|
Véletlenlenül hogy lehet kilépni egy klánból?  _________________ [HunF] @nras - lvl 88 Vadász driád |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
ancsi Lvl. - 40

|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
sardnaunit Lvl. - 150

Csatlakozott: 2009.08.01. Szombat 8:41 Hozzászólások: 437 Tartózkodási hely: Itt élek Európa szívében
|
Elküldve: Pént. Máj. 21, 2010 6:41 am Hozzászólás témája: |
|
|
Szólok darmainnak hogy vegyen be persze hogy megoldható nem is tudtam hogy kiléptél..  _________________ [HunF] @nras - lvl 88 Vadász driád |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
ancsi Lvl. - 40

|
Elküldve: Hétf. Máj. 17, 2010 8:04 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Remélem emlékeznek a volt klántársaim rám:)) nah az van h újra elkezdtem játszani, és megint szeretnék hozzátok csatlakozni.
ez még lhetséges, vagy már nem? fontos!!! _________________ http://www.youtube.com/watch?v=jM2m_Wpv9Wg
Tarja Turunen I Walk Alone HD |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Athor Lvl. - 1

Csatlakozott: 2008.11.10. Hétfő 17:04 Hozzászólások: 10 Tartózkodási hely: Krán, 13. Belső Tartomány, Ranagol lábszára mellett.
|
Elküldve: Szomb. Jan. 23, 2010 1:42 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Hehe... király kis beszélgetés volt. Jelenkezzen, aki talált vesszőt az oldalt védő hozzászóló kommentjeiben...
Egyébként ha jól látom, azóta már meg is szünt az ominózus oldal... vagy csak elköltözött? _________________ Világok vándora |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
TGWH Lvl. - 200

Csatlakozott: 2008.12.04. Csütörtök 11:18 Hozzászólások: 784 Tartózkodási hely: Vazs megyei dimbes-dombos Alpokalja
|
Elküldve: Vas. Okt. 18, 2009 6:24 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| sardnaunit írta: |
| Jó, én úgy érzem, hogy már nem is az oldalt szarozod hanem inkább a klánt!És ez nekem nagyon nem tetszik!Az oldalt még megértem mért kell fikázni de a klánt már nem úgyhogy sztem le lehet zárni ezt a témát! |
? Ha nem tetszik akkor az egyéni szoc.problem. Igen, le lehet zárni, úgy sem érted miről beszélek, magyarázhatom én itt neked három oldalon keresztül, semmi értelme sem lenne. _________________ Knights and Merchants Magyarország
|
| Vissza az elejére |
|
 |
sardnaunit Lvl. - 150

|
Elküldve: Vas. Okt. 18, 2009 5:31 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Jó, én úgy érzem, hogy már nem is az oldalt szarozod hanem inkább a klánt!És ez nekem nagyon nem tetszik!Az oldalt még megértem mért kell fikázni de a klánt már nem úgyhogy sztem le lehet zárni ezt a témát! _________________ [HunF] @nras - lvl 88 Vadász driád |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
TGWH Lvl. - 200

|
Elküldve: Vas. Okt. 18, 2009 4:28 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Idézet: |
Most én erre még mindig aztválaszolnám!!44
Hogy aki igazán be szeretne lépni egy sacred2 klánba, az a játékban szól nekünk amikor fönt vagyunk és bevesszük vagy nem.Nem az oldal a lényeg hanem az hogy mennyire érzi jól magát a játék közben!És ha mot titeket ilyen kur..ra idegesít akkor nesztektörlöm az oldalt aztán nem lesz mivel basztatni!!! |
No úgy látszik v.ki nagyon nem érti mit írtam, pedig nem héberül van, szerintem...
No azt írtátok azért készül az oldal, hogy ott lehet infót találni és jelentkezni. Most ha v.ki felmegy és meglátja, lehet elriad és inkább azt mondja nem játszik ilyen emberekkel.
Írok példát is, ott a travian nevű játék, ami amúgy piszok jó lenne, csak hát emberekkel játszol... és az emberek között sok hülye van, nézz csak körül a városban - ha nem lenne hülye ember, akkor nem lenne sem környezetszennyezés, sem munkanélküliség, sem pedig gyors-éttermek -. Nos, travianban is vannak ugye hülyék, hiába írod meg nekik hogy nem basztatásból támadod őket, hanem azért mert ez a játék alapja, nem fogja felfogni. Fordítva sem fogja mindenki fel, ha szépen megkéred, hogy ugyan ne támadjon már, mert megszívja, vagy éppen elég köcsög dolog három hónapos falvakkal egy pár napja regelt emberre támadni. Vagy ha éppen tiltott dolgon kapod, még neki áll ugye feljebb. Ott is látni lehetett, hogy ha 564 alklánja van egy klánnak, akkor úgyis szétesnek, vagy utolsó helyeken lesznek, mert egyszerűen nem lesz kit megtámadni... vagy már adatlapok alapján el lehetett dönteni, hogy kit fognak kinyírni, melyik klán gondolja komolyan, és melyik nem.
Egy szó mint száz, látni lehet a stíluson és úgy az egészen hogy milyen emberek csinálták, és mi lesz a sorsuk, vagy éppen milyen játék vár rád ha hozzájuk csatlakozol.
Így már remélem sikerült megérteni  _________________ Knights and Merchants Magyarország
|
| Vissza az elejére |
|
 |
sardnaunit Lvl. - 150

|
Elküldve: Szomb. Okt. 17, 2009 9:45 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| TGWH írta: |
Lehet hogy négy napja raktad össze az oldalt, de Word alapból lehetőséget ad a helyesírási hibák eltüntetésére... ez így gáz.
Pont azt mondom, hogy aki be szeretne lépni, azt inkább elriasztja... Ja nem 12 hanem 15??? Huhhh... Mindegy, leírom még egyszer, nem fikázom, csak leírom a véleményem, ha felfogja v.ki, akkor már megérte. Egyszerűen az összkép alapján kétszer is elelmélkednének, mielőtt egyáltalán azon gondolkoznának, hogy jelentkezzenek... Ha rossz az összkép, akkor már minek menjen tovább az emberke, sejtheti mi vár rá.
Láttam már épp elég csapatot, és amúgy teljesen remek elképzelést tönkremenni, pusztán azért, mert ilyen flegmán indultak, mint ti. Olyan nincs hogy kicsit megcsinálod. Vagy odaállsz, kitalálsz egy kész tervet, majd elgondolkozol a legjobb megoldáson és úgy megírod az oldalt ahogy illik, vagy csak kicsit csinálod meg. Első esetben meg lesz csinálva, második esetben meg akár pár hónap múlva szétesik az egész, vagy éppen nem éri el a célját. |
Most én erre még mindig aztválaszolnám!!44
Hogy aki igazán be szeretne lépni egy sacred2 klánba, az a játékban szól nekünk amikor fönt vagyunk és bevesszük vagy nem.Nem az oldal a lényeg hanem az hogy mennyire érzi jól magát a játék közben!És ha mot titeket ilyen kur..ra idegesít akkor nesztektörlöm az oldalt aztán nem lesz mivel basztatni!!! _________________ [HunF] @nras - lvl 88 Vadász driád |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
phoenix99 Lvl. - 30

Csatlakozott: 2009.01.24. Szombat 14:58 Hozzászólások: 78 Tartózkodási hely: othon a gép elött
|
Elküldve: Szomb. Okt. 17, 2009 3:18 pm Hozzászólás témája: |
|
|
ez teljesen igaz _________________ Fény karik
[HunF]Aphrodité-szeráf lv:48
[Hunf]Fire Athena-tüzes Elf lv:77
[HunF]Artemis-vadász Driád lv:46
[HunF]Perszepfoné-Bfg Szeráf lv:33
Árny karik
[HunF]Dark Athena-Jeges Elf lv:62
[Hunf]Dark Artemis-vadász Driád lv:45 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
TGWH Lvl. - 200

|
Elküldve: Csüt. Okt. 15, 2009 11:38 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Lehet hogy négy napja raktad össze az oldalt, de Word alapból lehetőséget ad a helyesírási hibák eltüntetésére... ez így gáz.
Pont azt mondom, hogy aki be szeretne lépni, azt inkább elriasztja... Ja nem 12 hanem 15??? Huhhh... Mindegy, leírom még egyszer, nem fikázom, csak leírom a véleményem, ha felfogja v.ki, akkor már megérte. Egyszerűen az összkép alapján kétszer is elelmélkednének, mielőtt egyáltalán azon gondolkoznának, hogy jelentkezzenek... Ha rossz az összkép, akkor már minek menjen tovább az emberke, sejtheti mi vár rá.
Láttam már épp elég csapatot, és amúgy teljesen remek elképzelést tönkremenni, pusztán azért, mert ilyen flegmán indultak, mint ti. Olyan nincs hogy kicsit megcsinálod. Vagy odaállsz, kitalálsz egy kész tervet, majd elgondolkozol a legjobb megoldáson és úgy megírod az oldalt ahogy illik, vagy csak kicsit csinálod meg. Első esetben meg lesz csinálva, második esetben meg akár pár hónap múlva szétesik az egész, vagy éppen nem éri el a célját. _________________ Knights and Merchants Magyarország
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Kamikaze Lvl. - 1

|
Elküldve: Kedd. Okt. 13, 2009 1:19 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Hát ez így van  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
sardnaunit Lvl. - 150

|
Elküldve: Hétf. Okt. 12, 2009 3:07 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| TGWH írta: |
A hst nek mostanra elkészült a hivatalos honlapja!Ahol lehet jelentkezni stb...Még mindig jelentkezőket várunk!!!
Honlap www.sacredclan.mlap.hu |
Most tényleg ne vedd sértésnek vagy fikázásnak, DE:
- oks hogy mlap.hu, de fel sem ér egy saját készítésű honlaphoz, valahogy senki sem tudja úgy összerakni, hogy több-kevésbé jó is legyen (a tiétek sem tökéletes, de láttam már sokkal rosszabbat is )
- helyesírás... na az v.mi pocsék... sőt, ez már frontális és totális támadás szép magyar anyanyelvünk ellen... ez is riaszthatja a jelentkezőket, elvégre nem mindegy hogy 10 vagy 20 évesnek néz ki az írása és stílusa alapján az, aki ,,készítette'' a honlapot...
- mmorpg??? Mi a ??? Jó fajta hack'n'slash ez
- rangok, te jó ég milyenek... van grafikus, kép meg nem sok, de pár kép alapján nekem v.hogy nem jön be a stílusa, ettől függetlenül lehet hogy tényleg ért a ,,fotosopphoz''
- az egész honlap stílusa alapján én a klánt kb. 10-12 éves emberkék csoportjának tartom, kissé riasztó amiket írtatok, hát megmondom őszintén, nálatok nem lennék kezdő, én biztos nem itt kezdeném el a Sacred 2-t ha ma látnám életemben először a gépemen...
Hát kb. ennyit a weblapra és a klánra, remélem nem sértődtetek meg. |
Egy mlapos oldal ezt be kell vallani akár tud az ember oldaltszerkeszteni akár nem az szarabblesz mint egy sajátkészitésü oldal!De ettöl függetlenül szerintem arra tökéletes hogy valaki aki szeretne belépni egy klánba azt utbaigazítsa.Aztán a helyesírás:Most írtam 4 nappal ezelőtt majd átnézem.A másik meg ha nem tetszenek a képek az a te bajod.És arrol nem tehetek hogy 12 nek nézed a klán átlag korát de sztem meghaladja a 15 öt az átlag, és amugyis mi van hogyha ez egy tizenéveseknek való klán???És megmondom őszintén ha neked ennyire nem tetszik a klánunk akkor nem kell vele foglalkozni!A klánt nem az oldalából kell megítélni hanem az emberekből és a játékon kell megismerni a klán tagjait! _________________ [HunF] @nras - lvl 88 Vadász driád |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Fantusz Lvl. - 90

|
Elküldve: Vas. Okt. 11, 2009 10:05 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Nem véletlen, hogy a HunF, de a HunD sem tart nyílvános toborzót.
Ahhoz, hogy egy klánban ne legyenek fölösleges zsörtölődések előbb kölcsönösen meg kell ismerni egymás stílusát a (leendő)tagoknak.
A Sacred2-ben a klántagság nem alapfeltétel ahhoz, hogy valakinek jó karaktere legyen, nyugodtan lehet zárt neten játszani, s néhány hét után esetleg csatlakozni egy csoporthoz, ahol hasonló mentalitású játékosok vannak.
Nyílvánvaló, hogy a HST-t tizenévesek csoportja, nincs is ezzel gond, sokkal inkább furcsállom, ha valaki ismeretlenül akar fejest ugrani egy klánba.
Magam részéről még örülök is neki, hogy csináltak a gyerekek egy saját honlapot, így talán az ottani fórumon is zajlik majd az eszmecseréjük, nem az itteni topicokat töltik meg egymondatos, semmitmondó commentekkel, aminek aztán mások is isszák a levét (GY.I.K.) _________________ Waandorey - 123. Árnyharcos
Elyhaan - 103. Jeges elf
Flúgos Maca - 69. Arcaniás elf
[HunF]Black_Rozy - 90. Driád vudu
[HunF]Shatakela - 82. Tüzes elf
[HunF]Black_Nero - 65. Árnyharcos csillagúr |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
giovanni54 Lvl. - 40

|
Elküldve: Vas. Okt. 11, 2009 9:52 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Az a flash menü, hát az valami csodás.
Különösen flashblockkal, ami firefoxon nálam alap. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
TGWH Lvl. - 200

|
Elküldve: Vas. Okt. 11, 2009 9:31 pm Hozzászólás témája: |
|
|
A hst nek mostanra elkészült a hivatalos honlapja!Ahol lehet jelentkezni stb...Még mindig jelentkezőket várunk!!!
Honlap www.sacredclan.mlap.hu |
Most tényleg ne vedd sértésnek vagy fikázásnak, DE:
- oks hogy mlap.hu, de fel sem ér egy saját készítésű honlaphoz, valahogy senki sem tudja úgy összerakni, hogy több-kevésbé jó is legyen (a tiétek sem tökéletes, de láttam már sokkal rosszabbat is )
- helyesírás... na az v.mi pocsék... sőt, ez már frontális és totális támadás szép magyar anyanyelvünk ellen... ez is riaszthatja a jelentkezőket, elvégre nem mindegy hogy 10 vagy 20 évesnek néz ki az írása és stílusa alapján az, aki ,,készítette'' a honlapot...
- mmorpg??? Mi a ??? Jó fajta hack'n'slash ez
- rangok, te jó ég milyenek... van grafikus, kép meg nem sok, de pár kép alapján nekem v.hogy nem jön be a stílusa, ettől függetlenül lehet hogy tényleg ért a ,,fotosopphoz''
- az egész honlap stílusa alapján én a klánt kb. 10-12 éves emberkék csoportjának tartom, kissé riasztó amiket írtatok, hát megmondom őszintén, nálatok nem lennék kezdő, én biztos nem itt kezdeném el a Sacred 2-t ha ma látnám életemben először a gépemen...
Hát kb. ennyit a weblapra és a klánra, remélem nem sértődtetek meg. _________________ Knights and Merchants Magyarország
|
| Vissza az elejére |
|
 |
sardnaunit Lvl. - 150

|
Elküldve: Szomb. Okt. 10, 2009 2:24 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Honlap www.sacredclan.mlap.hu _________________ [HunF] @nras - lvl 88 Vadász driád |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
sardnaunit Lvl. - 150

|
Elküldve: Szer. Szept. 30, 2009 4:25 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Na senki nem akar jelentkezni a hst be pedig nagyon szivesen látun akárkit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! _________________ [HunF] @nras - lvl 88 Vadász driád |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
sardnaunit Lvl. - 150

|
Elküldve: Hétf. Szept. 28, 2009 7:25 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Okés de ha irsz egy (pm) et darmainnak akkor gyorsab sztem  _________________ [HunF] @nras - lvl 88 Vadász driád |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
bence911 Lvl. - 1

Csatlakozott: 2009.09.08. Kedd 13:00 Hozzászólások: 19 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Hétf. Szept. 28, 2009 6:37 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Hello.
Szeretnék jelentkezni a klánba
MSN:bence911@hotmail.com |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
BF.GOODRICH Lvl. - 60

Csatlakozott: 2009.07.07. Kedd 14:13 Hozzászólások: 160 Tartózkodási hely: Valahol a föld nevű bolygón
|
Elküldve: Pént. Szept. 25, 2009 4:38 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Szerintem lehet csak a piac miatt. De ha ez így van az elég elszomorító  _________________ Valószínűleg a szerverek letörlése után engem nem láttok többé. Végrendeletem: nincs semmim amit adhatnák, bocs. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
TGWH Lvl. - 200

|
Elküldve: Csüt. Szept. 24, 2009 8:16 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Meg kell nézni, a felhasználók többsége csak regisztrál, de nem ír... azt sem tudják, hogy ha nem regelnek, akkor ugyan úgy tudják olvasni a fórumot, mint ha regelnek, azaz felesleges regelni... Én azt mondanám, hogy kb. 50 ember van, aki jó eséllyel játszik és fórumozik is, és kb. 150 aki csak egyet-kettőt kérdezett és annyi. A többiek meg nemtom minek regeltek. _________________ Knights and Merchants Magyarország
|
| Vissza az elejére |
|
 |
sardnaunit Lvl. - 150

|
Elküldve: Csüt. Szept. 24, 2009 7:04 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Szerintem annak a sok felhasználoak az 50% a már 10 éve nem látogatta meg az oldalt. -.- _________________ [HunF] @nras - lvl 88 Vadász driád |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban. Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban. Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban. Nem szavazhatsz ebben fórumban.
|
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group - Design: niedermayr.cc for phpbbstyles.eu World of Warcraft and Blizzard Entertainment are trademarks or registered trademarks of Blizzard Entertainment in the U.S. and/or other countries.
|