Tartalomjegyzék
Sacred 2 - Magyar Fan Site Fóruma
Gy.I.K.  °  Keresés  °  Taglista  °  Csoportok  ° Regisztráció  °  Profil  °  Privát üzeneteid olvasásához be kell jelentkezned  °  Belépés 

Screenshotok
Ugrás a köv. oldalra: 1, 2, 3, 4  Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Saját készítésű screenshotok
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
Maksi
Lvl. - 1
Lvl. - 1

HozzászólásElküldve: Pént. Jan. 08, 2010 10:39 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Íme a kétfejű szárnyas lovam Very Happy

Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Scobbyka
Lvl. - 30
Lvl. - 30

HozzászólásElküldve: Vas. Jan. 03, 2010 12:25 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Köszi a felvilágosítást, azt láttam hogy nem különösen erős kardról van szó, csak meglepődtem a színén ennyi.
Fantusz
Lvl. - 90
Lvl. - 90

HozzászólásElküldve: Vas. Jan. 03, 2010 2:52 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Scobbyka írta:
Egyik Boss hidegretétele után kaptam egy ilyen kardot:
Speckó Kard
Valaki meg tudná mondani miért ilyen színű? Nem olyan mint a több "very special item".
Arany szintű szerveren kaptam.

Egyik Boss = Terrus, az élőholtak légiójának tábornoka.
Ezt a kardot minden alkalommal dobja - sőt, ha hatan vagytok a csapatban hatot dob.
Azért ilyen, mert ilyenre formázták.
Ebben a "very special item"-ben igazából semmi rendkívüli nincs, sőt inkább közönségesnek számít abból a szempontból, hogy biztosra lehet venni a megszerzését, ha a küldetést végigcsinálod, s nem is egy rendkívüli erősségű fegyver.

Ilyen színű Stradal kalapácsa is, azért mindössze az Ascaron küldetést kell hiba nélkül teljesíteni - elegendő kitartással egy hétvége alatt meglehet.
[HunF]Black_Rozy - 90. Driád vudu
[HunF]Shatakela - 82. Tüzes elf
[HunF]Black_Nero - 65. Árnyharcos csillagúr
Vissza az elejére
Scobbyka
Lvl. - 30
Lvl. - 30

HozzászólásElküldve: Vas. Jan. 03, 2010 12:40 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Egyik Boss hidegretétele után kaptam egy ilyen kardot:
Speckó Kard
Valaki meg tudná mondani miért ilyen színű? Nem olyan mint a több "very special item".
Arany szintű szerveren kaptam.
horee80
Lvl. - 30
Lvl. - 30

HozzászólásElküldve: Szomb. Jan. 02, 2010 11:07 am    Hozzászólás témája: Sacred 2 EXPANSION PACK alias ICE & BLOOD Hozzászólás az előzmény idézésével

Par ujabb kep a kiegbol: kezdokep, stb...

Egyebkent gondoltam ra, hogy ha valakit erdekel akkor innen (UK) tudnek kuldeni majd Mo-ra par lemezt...itt £15-17 az ara a posta koltseg meg max £2.
Ha valakit erdekel akkor szoljon.
Eleg szomoru, hogy igy leszartak a magyar piacot. :(

Vissza az elejére
horee80
Lvl. - 30
Lvl. - 30

HozzászólásElküldve: Kedd. Dec. 29, 2009 7:36 pm    Hozzászólás témája: Sacred 2 EXPANSION PACK alias ICE & BLOOD Hozzászólás az előzmény idézésével

Par kep a kiegrol, bar nem tudom hogy tudok kepet menteni, hogy minden info rajta legyen a jatek kep menteset hasznaltam.

A hozzászólás legutóbb horee80 által Szomb. Jan. 02, 2010 12:05 pm-kor lett szerkesztve, összesen 1 alkalommal.
Vissza az elejére
Zsolti
Lvl. - 20
Lvl. - 20

HozzászólásElküldve: Hétf. Nov. 09, 2009 7:38 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

A csodaszarvas szépen legeli a fát :) Amúgy nekem is volt 1-2 bug találatom pl volt 1 nagy kö amibe simán belesétáltam és ott harcoltam benne úgy hogy csak a karim felsőteste lógott ki Very Happy csináltam Képlopást de az alap Sacred 2 PrtScreen el és el isz veszett. Meg volt 1 szer még egy érdekes dolog amin jót vidultam Very Happy ahogy mentem az elfek fővárosába a csirkés küldinél a temető előtt a füves téren öltem és meg láttam 1 útonállot
ahogy menekül és kergeti 1 csontváz a csontvázt 1 goblin a goblint még 2 csontváz és a 2 csontvázt is 1 útonállo. és így futkároztak körbe körbe legalább 10 percig Very Happy Itt is készült kép de ez szintén elveszett ... Amit sajnálok.

A játékot szüneteltetem a kiegészítő nyelvi gondjai miatt :(
Pls dobjatok ide 1 reget :) --> http://www.AWSurveys.com/HomeMain.cfm?RefID=zsoltika12
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
syconor
Lvl. - 1
Lvl. - 1

HozzászólásElküldve: Pént. Nov. 06, 2009 4:11 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Ok vágom!!!
Köszi!!

Legközelebb már Így fogom csinálni, egyébként valami vélemény a képekről?
Vissza az elejére
sardnaunit
Lvl. - 150
Lvl. - 150

HozzászólásElküldve: Csüt. Nov. 05, 2009 2:31 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

erre gondoltál nem Razz

Ne rakj spacet a link után hanm egybe ird. pl.: [img]link[/img]
és ne igy.: [img]link [/img]
syconor
Lvl. - 1
Lvl. - 1

HozzászólásElküldve: Szer. Nov. 04, 2009 10:32 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Nahh elméletileg műkszeni fog Very Happy

remélem tetszenek majd.

[img]http://www.imageserve.info/img_store/2009/11/04/4/4eaced92f39099bed15fd5c516007458.jpg [/img]

[img]http://www.imageserve.info/img_store/2009/11/04/e/ef6229c91a1c1941211da01adf42e2c0.jpg [/img]

[img]http://www.imageserve.info/img_store/2009/11/04/0/0afd1b3a96161254b15a3057fe320bb0.jpg [/img]

Most ennyi. Ha lesz még, és most nem szóltok le nagyon akkor teszek majd még fel.
Vissza az elejére
syconor
Lvl. - 1
Lvl. - 1

HozzászólásElküldve: Szer. Nov. 04, 2009 9:46 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Köszönöm az ötleteket!

Meglátom, hogy melyik lesz majd a nyerő. Viszont azóta is készült másik érdekes kép. amint lehet majd felrakom. Lassan kinevezem magam amatőr bugvadásznak ^^
Vissza az elejére
Scobbyka
Lvl. - 30
Lvl. - 30

HozzászólásElküldve: Szer. Nov. 04, 2009 8:19 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Igen perverz a pixxxtra de legalább megy mindig!
Még pár variáció:
Postimage
TinyPic
sardnaunit
Lvl. - 150
Lvl. - 150

HozzászólásElküldve: Szer. Nov. 04, 2009 7:07 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Nah a pixxtra meg eléggé...Hááát...

Perverz!
Scobbyka
Lvl. - 30
Lvl. - 30

HozzászólásElküldve: Szer. Nov. 04, 2009 5:46 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Nekem jó!
sardnaunit
Lvl. - 150
Lvl. - 150

HozzászólásElküldve: Szer. Nov. 04, 2009 5:44 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Nekem az IMAGESERVE jon be.
Scobbyka
Lvl. - 30
Lvl. - 30

HozzászólásElküldve: Kedd. Nov. 03, 2009 8:53 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Pixxtra, imageshack

syconor írta:
Sziasztok!

Szerettem volna felrakni egy véleményem szerint mókás képet, amit ma csináltam, egy szarvasról aki éppen egy fenyőfa tetején legel, de a képfeltöltés. hu be van halva, van esetleg valami más lehetőség?

Előre is köszi.

syconor
Lvl. - 1
Lvl. - 1

HozzászólásElküldve: Kedd. Nov. 03, 2009 7:25 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

Szerettem volna felrakni egy véleményem szerint mókás képet, amit ma csináltam, egy szarvasról aki éppen egy fenyőfa tetején legel, de a képfeltöltés. hu be van halva, van esetleg valami más lehetőség?

Előre is köszi.
Vissza az elejére
marci995@citromail.hu
Lvl. - 60
Lvl. - 60

HozzászólásElküldve: Kedd. Okt. 20, 2009 1:35 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

de jó neked én még mindig nem jöttem rá hogy kell XDXDXD

http://world2.talesofmagic.co.uk/?c=1&u=402000592

Kendra(Arrant Pyromancer) & Selioth
Alisha(Revered Technology) & Folt
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése AIM Yahoo Messenger MSN Messenger
bence911
Lvl. - 1
Lvl. - 1

HozzászólásElküldve: Csüt. Okt. 01, 2009 7:20 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Enye gumi nem szabad ilyeneket csinálni:DVery Happy
Mindenki screenshot-ja nagyon jó.
Majd egyszer talán megesik az a baleset is h én is rakok fel screenshotot:DVery Happy
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése AIM Yahoo Messenger MSN Messenger
sardnaunit
Lvl. - 150
Lvl. - 150

HozzászólásElküldve: Szer. Szept. 30, 2009 8:21 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sad Bocsi figyelek rá legközelebb!!!
Fantusz
Lvl. - 90
Lvl. - 90

HozzászólásElküldve: Szer. Szept. 30, 2009 8:19 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

sardnaunit írta:
Very Happy jól van de hogy???? paintel hogy kell jpg be menteni???????

Ez egy fórum lenne, nem pedig chat, a mai napon beírtál vagy 60 egymondatos hozzászólást, ráadásul többször a sajátodra válaszoltál - próbáld meg összeszedni a gondolataidat, s ha valami később jut eszedbe lehet szerkeszteni is a bejegyzést, ne floodold szét a topicokat semmitmondó egymondatos beírkálásokkal.
[HunF]Black_Rozy - 90. Driád vudu
[HunF]Shatakela - 82. Tüzes elf
[HunF]Black_Nero - 65. Árnyharcos csillagúr
Vissza az elejére
sardnaunit
Lvl. - 150
Lvl. - 150

HozzászólásElküldve: Szer. Szept. 30, 2009 8:14 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Megvan!!! Very Happy
sardnaunit
Lvl. - 150
Lvl. - 150

HozzászólásElküldve: Szer. Szept. 30, 2009 7:58 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Very Happy jól van de hogy???? paintel hogy kell jpg be menteni???????
TGWH
Lvl. - 200
Lvl. - 200

HozzászólásElküldve: Szer. Szept. 30, 2009 7:53 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

sardnaunit írta:
-.- B.B. -.- Crazyyyy Az a bajom hogy nem tom felrakni öket!Mert nem jó formátumban vanak elvleg!!!!

Alapból jpg-be vagy jpeg-be kell menteni, ez olyan infós alapdolog mint kisbabának az ágybavizelés Very Happy

Sacred sorozat egyelőre hanyagolva...
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
sardnaunit
Lvl. - 150
Lvl. - 150

HozzászólásElküldve: Szer. Szept. 30, 2009 7:32 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

-.- B.B. -.- Crazyyyy Az a bajom hogy nem tom felrakni öket!Mert nem jó formátumban vanak elvleg!!!!
Hozzászólások megtekintése:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Saját készítésű screenshotok Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás a köv. oldalra: 1, 2, 3, 4  Következő
1 / 4 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem szavazhatsz ebben fórumban.