| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
yohee Lvl. - 1

|
Elküldve: Szer. Márc. 31, 2010 3:57 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Quler írta: |
| Sikerült átjutotnom a falon,csak kellett még egy quest hozzá.Fény hadjárat. |
hali, előbb irtam a problémámat a ,,Tippek - Trükkök - Hasznos tanácsok - menü alatt, látom neked sikerült megoldani. tudnál segiteni? felvettelek msnre ha nem gond! köszi előre is a segitséget!
üdv |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
yohee Lvl. - 1

|
Elküldve: Szer. Márc. 31, 2010 3:56 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Quler írta: |
| Sikerült átjutotnom a falon,csak kellett még egy quest hozzá.Fény hadjárat. |
hali, előbb irtam a problémámat, látom neked sikerült megoldani. tudnál segiteni? felvettelek msnre ha nem gond! köszi előre is a segitséget!
üdv |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
hevesike Lvl. - 130

Csatlakozott: 2009.04.14. Kedd 14:58 Hozzászólások: 361 Tartózkodási hely: Isten háta mögött...
|
Elküldve: Szer. Márc. 31, 2010 2:40 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Rossz hír
Nem a sivatagban van...ha jól emlékszem akkor az őserdőből lehet lejutni a barlangba ahol van a hapek. _________________ lvl 102-VoksánVirág-Szeráf
lvl 74-[HunF]Salem-Arcania Elf
lvl 72-[HunF]Hungary'sAngel-Szeráf
Lvl 57-[HunF]Nigella-Driád
Sajnálom őket...de sajnos végük(Hátha és is kapok egy sírt a Sacred 3 temetőiben:) |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Nasgotrah Lvl. - 1

|
Elküldve: Szer. Márc. 31, 2010 1:20 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Üdv mindenkinek!
Lenne egy kis problémám a titkos irodai küldetés 80 emberéből már csak egyetlen egy hiányzik akivel beszélnem kell. A térkép szerint amin szerepelnek az illetők a sivatagban van egy lejáratnál annál az elátkozott kocsmánál nem messze a főskorpió helyétől. Ilyen lépcső szerűség vezetne le de ott nem lehet lejutni mert egy párkány elálja az utat. Honnan lehet azt a helyet ott lenn megközelíteni.
Előre is köszönöm nagyon nagyon nagy segítség lenne ha valaki tudná a választ:) |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Nory010 Lvl. - 1

|
Elküldve: Szomb. Márc. 27, 2010 5:07 pm Hozzászólás témája: Trónviszály |
|
|
A Trónviszály nevezetű küldetésnél elakadtam. Megtaláltam a barlangot ami a vízesés mögött van, de onnan nem tudom, hogy merre kéne menni. A térkép azt mutatja, hogy a vízesés előtti tó alá kéne mennem csak nemtudom, hogy hogy.
Ha valaki tudja, hogy merre kell menni az segítsen
köszi |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Maksi Lvl. - 1

|
Elküldve: Pént. Jan. 01, 2010 2:01 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Sziasztok!
Arról szeretnék érdeklődni, hogy az L billentyűnél található Naplóban a már megcsinált küldetéseket el lehet-e tüntetni valahogyan, hogy csak a teljesítésre várók maradjanak csak a listában? |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
tyukos Lvl. - 1

|
Elküldve: Pént. Dec. 25, 2009 10:45 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| tyukos írta: |
| a küldetésnaplóban van kép a barlangnyílásról, odavittem (leszarta).a 10-ik questet csinálnám de csak botladozom ebben a jószágban.a lap alján már járt hasonlóan más is,ő megoldotta.jó neki(írtam neki priviben eledigg nem válaszolt) |
sikerült megoldani |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
tyukos Lvl. - 1

|
Elküldve: Csüt. Dec. 24, 2009 6:42 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| a küldetésnaplóban van kép a barlangnyílásról, odavittem (leszarta).a 10-ik questet csinálnám de csak botladozom ebben a jószágban.a lap alján már járt hasonlóan más is,ő megoldotta.jó neki(írtam neki priviben eledigg nem válaszolt) |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
ancsi Lvl. - 40

|
Elküldve: Csüt. Dec. 24, 2009 5:43 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Megnézed, hogy mit ír, azt minden barlangot végignézel.
Ha nincs meg, elvan cseszve a küldi, nekem is volt oan, hogy egy csávót kellet kísérnem, és hiába mentem oda, nem fogadta el... _________________ http://www.youtube.com/watch?v=jM2m_Wpv9Wg
Tarja Turunen I Walk Alone HD |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
tyukos Lvl. - 1

|
Elküldve: Vas. Dec. 20, 2009 10:21 am Hozzászólás témája: |
|
|
a driádok szigetén egy t-mutáns pókot kellenne elkísérnem egy barlangba.a térkép mindig más és más helyet jelöl.már mindben voltam vele újraindításkor eltűnik az a rohadék de ahogy bemegyek egy barlangba(bárhol a világon)már ott is van.mit lehet vele csinálni?segítsetek a hozzá társuló hangeffekt egy idő után megőrít |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
caturmix Lvl. - 40

Csatlakozott: 2009.03.02. Hétfő 16:20 Hozzászólások: 96 Tartózkodási hely: psszt.
|
Elküldve: Vas. Dec. 13, 2009 10:13 am Hozzászólás témája: |
|
|
| hevesike írta: |
Melyik aréna, a szeráf szigetes?
Ha igen, akkor azt Single-módban keresd, mert csak ott lehet bejutni:)
A sziget északi részén van egy szürke kérdőjeles szeráf...mivel nincs sok küldetés így nem lehet eltéveszteni  |
Köszönöm  _________________ lvl 55 - Poppy [Exalted Warrior Seraphim]
lvl 27 - Celdomy [Fire Elf]
lvl 20 - Argon HC [Source Warden Temple Guardian] |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
hevesike Lvl. - 130

Csatlakozott: 2009.04.14. Kedd 14:58 Hozzászólások: 361 Tartózkodási hely: Isten háta mögött...
|
Elküldve: Vas. Dec. 13, 2009 9:54 am Hozzászólás témája: |
|
|
Melyik aréna, a szeráf szigetes?
Ha igen, akkor azt Single-módban keresd, mert csak ott lehet bejutni:)
A sziget északi részén van egy szürke kérdőjeles szeráf...mivel nincs sok küldetés így nem lehet eltéveszteni  _________________ lvl 102-VoksánVirág-Szeráf
lvl 74-[HunF]Salem-Arcania Elf
lvl 72-[HunF]Hungary'sAngel-Szeráf
Lvl 57-[HunF]Nigella-Driád
Sajnálom őket...de sajnos végük(Hátha és is kapok egy sírt a Sacred 3 temetőiben:) |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
caturmix Lvl. - 40

Csatlakozott: 2009.03.02. Hétfő 16:20 Hozzászólások: 96 Tartózkodási hely: psszt.
|
Elküldve: Vas. Dec. 13, 2009 9:49 am Hozzászólás témája: |
|
|
Hogyan tudok eljutni az Arénába ? Mert akárhogy kerestem nem tudtam eddig bemenni.. _________________ lvl 55 - Poppy [Exalted Warrior Seraphim]
lvl 27 - Celdomy [Fire Elf]
lvl 20 - Argon HC [Source Warden Temple Guardian] |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
TGWH Lvl. - 200

Csatlakozott: 2008.12.04. Csütörtök 11:18 Hozzászólások: 784 Tartózkodási hely: Vazs megyei dimbes-dombos Alpokalja
|
Elküldve: Vas. Nov. 29, 2009 9:25 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Selynelar írta: |
Hello!árnyékharcossal az árny hadjáratban vagyok és kaptam egy olyan mellék küldetést az "orkok között"- a halál torkában-
lemegyek a barlangba és elvileg megkell találnom egy vadász amulettet-de átkutattam az egész barlangot és nem találtam semmit!valaki tudna segiteni? |
Nézd meg a térképen, hogy a küldetés célja - a körre ahova mutat, ráviszed az egeret - azonos-e a küldetés nevével. Szokott így küldetések között váltogatni, főleg ha barlangba kell menned. Ha biztos hogy jó helyen jársz, akkor egyszerűen nem kerested eléggé. Ott kell annak lennie, én simán megtaláltam  _________________ Knights and Merchants Magyarország
Sacred sorozat egyelőre hanyagolva... |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Selynelar Lvl. - 1

Csatlakozott: 2009.11.08. Vasárnap 5:08 Hozzászólások: 10 Tartózkodási hely: Martonvásár
|
Elküldve: Szomb. Nov. 28, 2009 8:12 am Hozzászólás témája: |
|
|
Hello!árnyékharcossal az árny hadjáratban vagyok és kaptam egy olyan mellék küldetést az "orkok között"- a halál torkában-
lemegyek a barlangba és elvileg megkell találnom egy vadász amulettet-de átkutattam az egész barlangot és nem találtam semmit!valaki tudna segiteni? |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
sardnaunit Lvl. - 150

Csatlakozott: 2009.08.01. Szombat 8:41 Hozzászólások: 437 Tartózkodási hely: Itt élek Európa szívében
|
Elküldve: Kedd. Nov. 10, 2009 6:34 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Fejlődj még ennyi a tanács 30 ason már alzán meg tudod verni őket!(ha ügyesen fejleszted a karaktereidet!) _________________ [HunF] @nras - lvl 88 Vadász driád |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Mc Fix Lvl. - 1

|
Elküldve: Kedd. Nov. 10, 2009 5:43 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Hello tudnátok segiteni az utolsó küldetés utolsó föellenségénél vabgyok 28 árnyharcosal de alig tudom sebezni mindig vissza tölti az életét |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
TGWH Lvl. - 200

Csatlakozott: 2008.12.04. Csütörtök 11:18 Hozzászólások: 784 Tartózkodási hely: Vazs megyei dimbes-dombos Alpokalja
|
Elküldve: Hétf. Szept. 21, 2009 6:51 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| ceki86 írta: |
Sziasztok !
A fény hadjáratban vagyok az elf-el és tudni szeretném mi a fő küldetés? |
Ami sárga a térképen, a naplóban meg a főküldetés résznél van. _________________ Knights and Merchants Magyarország
Sacred sorozat egyelőre hanyagolva... |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
ceki86 Lvl. - 1

|
Elküldve: Hétf. Szept. 21, 2009 4:19 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Sziasztok !
A fény hadjáratban vagyok az elf-el és tudni szeretném mi a fő küldetés? _________________ Ceki86 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
sardnaunit Lvl. - 150

Csatlakozott: 2009.08.01. Szombat 8:41 Hozzászólások: 437 Tartózkodási hely: Itt élek Európa szívében
|
Elküldve: Pént. Szept. 04, 2009 6:54 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Fény hadjárat és ugy tudom hogy beszeltem a sárkéánnyal de azt nem tudom hogy melyik szeroban!Mert ugyanis elég zavarosan csináltam a kuldit!1.Másnak a szerojában kezdtem el.Aztán a sajátomban.És megint másnak a szerojaban folytattam!Aztan most meg itt tartok a sárkányos tippet még nem probáltam te hát lehet hogy az elorehaladottabb kuldiben beszeltem a sarkannyal megnezem mijndenesetre es amugy a falon tultol minden kuldi be van pipálva a mocsárig!
Koszi a segitségedet!!!! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Fantusz Lvl. - 90

|
Elküldve: Pént. Szept. 04, 2009 5:00 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| sardnaunit írta: |
| tehát megneztem a kuldetesnaploban és ott tartok hogy most mennék a mocsárban oldokolni aztán de viszont ha odateeportálok a mocsárba akor nem mutatja a fokuldit es ezt a sajat hadjaratomban csinaltam nem scatlakozva!!! |
Elfek földje - túl a falon - emberek földje (Car Colossus) - orkok földje (Octagolamus) - szeráfok birodalma - labirintus (sárkányok, Carnach) - sivatagi régió (mocsár, köd)
Végigmentél ezen a vonalon, csináltad a főköldetést?
Lehet egy olyan bug lehetőség, hogy miután megölted Caranacht, nem beszéltél Mer Killel, és nem a portálkapun át léptél a mocsárba? (amikor belépsz a portálba, akkor frissül a quest)
Amennyiben már valóban a mocsárnál tart a főköldetésed, próbálj beszélni a sárkánnyal, és lépj be a portálba. - jobbat nem tudok, fény vagy árnyék hadjárattól függően eltér a történet. _________________ Waandorey - 123. Árnyharcos
Elyhaan - 103. Jeges elf
Flúgos Maca - 69. Arcaniás elf
[HunF]Black_Rozy - 90. Driád vudu
[HunF]Shatakela - 82. Tüzes elf
[HunF]Black_Nero - 65. Árnyharcos csillagúr |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
sardnaunit Lvl. - 150

|
Elküldve: Pént. Szept. 04, 2009 4:36 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| tehát megneztem a kuldetesnaploban és ott tartok hogy most mennék a mocsárban oldokolni aztán de viszont ha odateeportálok a mocsárba akor nem mutatja a fokuldit es ezt a sajat hadjaratomban csinaltam nem scatlakozva!!! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Fantusz Lvl. - 90

|
Elküldve: Pént. Szept. 04, 2009 3:49 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| sardnaunit írta: |
Segitsetek!
Zárt hálozatban nyomtam a 40 es driádommal aaz ezust kuldit!Elmentettem a mocsárnál majd holnap a falon tul kuldivel kezdte!megcsináltam azután sehova nem mutatta a okuldit acsak a kezdo szigeten a teleportra.De sehova máshova na most mit csináljak? |
Először talán írd le érthetően, mi is a problémád....
Főküldetés helyét a szigeten nem mutatja, a küldetésnaplóban megnézheted hol tartasz, s oda (vagy a közelbe)teleportálhatsz.
Az egy dolog, hogy a mocsárban jártál (más hadjáratához csatlakozva, vagy szabadjátékban?), a főküldetéssel még az elfek földjét sem hagytad el - itt van a zavar a leírásodban.
Üres (hadjárat) szerverre menj be, teleportálj az elf fővárosba és kövesd az arany iránytűt, (kezdő szigeten állva csak a teleportkapura mutat)
Zárt neten lehetőség van mások hadjáratához csatlakozni, de a játék csak akkor menti el az állást, ha a saját hadjáratodban is legalább ott tartasz, ebből is lehetett kavarodás (szabad játékban meg főküldetés nincs).
Mégegyszer a lényeg: küldetésnaplóban nézd meg, hol tart a főküldetés, és teleportálj oda, s lehetőleg üres szerverre lépj be, ha nem tudsz olyanhoz csatlakozni, aki szintén ott tart a főküldetéssel, mint te (erre belépéskor figyelmeztet a szerver) |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
sardnaunit Lvl. - 150

|
Elküldve: Pént. Szept. 04, 2009 2:02 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Segitsetek!
Zárt hálozatban nyomtam a 40 es driádommal aaz ezust kuldit!Elmentettem a mocsárnál majd holnap a falon tul kuldivel kezdte!megcsináltam azután sehova nem mutatta a okuldit acsak a kezdo szigeten a teleportra.De sehova máshova na most mit csináljak? |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
dion Lvl. - 200

Csatlakozott: 2008.12.01. Hétfő 5:42 Hozzászólások: 681 Tartózkodási hely: most az ég alatt, később, kicsit lentebb
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|