Tartalomjegyzék
Sacred 2 - Magyar Fan Site Fóruma
Gy.I.K.  °  Keresés  °  Taglista  °  Csoportok  ° Regisztráció  °  Profil  °  Privát üzeneteid olvasásához be kell jelentkezned  °  Belépés 

Küldetések
Ugrás a köv. oldalra: Előző  1, 2, 3, ... 10, 11, 12  Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Küldetések
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
yohee
Lvl. - 1
Lvl. - 1

HozzászólásElküldve: Szer. Márc. 31, 2010 3:57 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Quler írta:
Sikerült átjutotnom a falon,csak kellett még egy quest hozzá.Fény hadjárat.

hali, előbb irtam a problémámat a ,,Tippek - Trükkök - Hasznos tanácsok - menü alatt, látom neked sikerült megoldani. tudnál segiteni? felvettelek msnre ha nem gond! köszi előre is a segitséget!
üdv
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
yohee
Lvl. - 1
Lvl. - 1

HozzászólásElküldve: Szer. Márc. 31, 2010 3:56 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Quler írta:
Sikerült átjutotnom a falon,csak kellett még egy quest hozzá.Fény hadjárat.

hali, előbb irtam a problémámat, látom neked sikerült megoldani. tudnál segiteni? felvettelek msnre ha nem gond! köszi előre is a segitséget!
üdv
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
hevesike
Lvl. - 130
Lvl. - 130

HozzászólásElküldve: Szer. Márc. 31, 2010 2:40 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Rossz hír Very Happy
Nem a sivatagban van...ha jól emlékszem akkor az őserdőből lehet lejutni a barlangba ahol van a hapek.
Lvl 57-[HunF]Nigella-Driád
Sajnálom őket...de sajnos végük(Hátha és is kapok egy sírt a Sacred 3 temetőiben:)
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Yahoo Messenger MSN Messenger
Nasgotrah
Lvl. - 1
Lvl. - 1

HozzászólásElküldve: Szer. Márc. 31, 2010 1:20 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Üdv mindenkinek!

Lenne egy kis problémám a titkos irodai küldetés 80 emberéből már csak egyetlen egy hiányzik akivel beszélnem kell. A térkép szerint amin szerepelnek az illetők a sivatagban van egy lejáratnál annál az elátkozott kocsmánál nem messze a főskorpió helyétől. Ilyen lépcső szerűség vezetne le de ott nem lehet lejutni mert egy párkány elálja az utat. Honnan lehet azt a helyet ott lenn megközelíteni.

Előre is köszönöm nagyon nagyon nagy segítség lenne ha valaki tudná a választ:)
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
Nory010
Lvl. - 1
Lvl. - 1

HozzászólásElküldve: Szomb. Márc. 27, 2010 5:07 pm    Hozzászólás témája: Trónviszály Hozzászólás az előzmény idézésével

A Trónviszály nevezetű küldetésnél elakadtam. Megtaláltam a barlangot ami a vízesés mögött van, de onnan nem tudom, hogy merre kéne menni. A térkép azt mutatja, hogy a vízesés előtti tó alá kéne mennem csak nemtudom, hogy hogy.
Ha valaki tudja, hogy merre kell menni az segítsen
köszi
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Maksi
Lvl. - 1
Lvl. - 1

HozzászólásElküldve: Pént. Jan. 01, 2010 2:01 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

Arról szeretnék érdeklődni, hogy az L billentyűnél található Naplóban a már megcsinált küldetéseket el lehet-e tüntetni valahogyan, hogy csak a teljesítésre várók maradjanak csak a listában?
Vissza az elejére
tyukos
Lvl. - 1
Lvl. - 1

HozzászólásElküldve: Pént. Dec. 25, 2009 10:45 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

tyukos írta:
a küldetésnaplóban van kép a barlangnyílásról, odavittem (leszarta).a 10-ik questet csinálnám de csak botladozom ebben a jószágban.a lap alján már járt hasonlóan más is,ő megoldotta.jó neki(írtam neki priviben eledigg nem válaszolt)

sikerült megoldani
Vissza az elejére
tyukos
Lvl. - 1
Lvl. - 1

HozzászólásElküldve: Csüt. Dec. 24, 2009 6:42 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

a küldetésnaplóban van kép a barlangnyílásról, odavittem (leszarta).a 10-ik questet csinálnám de csak botladozom ebben a jószágban.a lap alján már járt hasonlóan más is,ő megoldotta.jó neki(írtam neki priviben eledigg nem válaszolt)
Vissza az elejére
ancsi
Lvl. - 40
Lvl. - 40

HozzászólásElküldve: Csüt. Dec. 24, 2009 5:43 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Megnézed, hogy mit ír, azt minden barlangot végignézel.
Ha nincs meg, elvan cseszve a küldi, nekem is volt oan, hogy egy csávót kellet kísérnem, és hiába mentem oda, nem fogadta el...
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Yahoo Messenger MSN Messenger
tyukos
Lvl. - 1
Lvl. - 1

HozzászólásElküldve: Vas. Dec. 20, 2009 10:21 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

a driádok szigetén egy t-mutáns pókot kellenne elkísérnem egy barlangba.a térkép mindig más és más helyet jelöl.már mindben voltam vele Grrr újraindításkor eltűnik az a rohadék de ahogy bemegyek egy barlangba(bárhol a világon)már ott is van.mit lehet vele csinálni?segítsetek a hozzá társuló hangeffekt egy idő után megőrít
Vissza az elejére
caturmix
Lvl. - 40
Lvl. - 40

HozzászólásElküldve: Vas. Dec. 13, 2009 10:13 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

hevesike írta:
Melyik aréna, a szeráf szigetes?
Ha igen, akkor azt Single-módban keresd, mert csak ott lehet bejutni:)
A sziget északi részén van egy szürke kérdőjeles szeráf...mivel nincs sok küldetés így nem lehet eltéveszteni Very Happy

Köszönöm ^^
Vissza az elejére
hevesike
Lvl. - 130
Lvl. - 130

HozzászólásElküldve: Vas. Dec. 13, 2009 9:54 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Melyik aréna, a szeráf szigetes?
Ha igen, akkor azt Single-módban keresd, mert csak ott lehet bejutni:)
A sziget északi részén van egy szürke kérdőjeles szeráf...mivel nincs sok küldetés így nem lehet eltéveszteni Very Happy
Lvl 57-[HunF]Nigella-Driád
Sajnálom őket...de sajnos végük(Hátha és is kapok egy sírt a Sacred 3 temetőiben:)
Vissza az elejére
caturmix
Lvl. - 40
Lvl. - 40

HozzászólásElküldve: Vas. Dec. 13, 2009 9:49 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Hogyan tudok eljutni az Arénába ? Mert akárhogy kerestem nem tudtam eddig bemenni..
Vissza az elejére
TGWH
Lvl. - 200
Lvl. - 200

HozzászólásElküldve: Vas. Nov. 29, 2009 9:25 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Selynelar írta:
Hello!árnyékharcossal az árny hadjáratban vagyok és kaptam egy olyan mellék küldetést az "orkok között"- a halál torkában-
lemegyek a barlangba és elvileg megkell találnom egy vadász amulettet-de átkutattam az egész barlangot és nem találtam semmit!valaki tudna segiteni?

Nézd meg a térképen, hogy a küldetés célja - a körre ahova mutat, ráviszed az egeret - azonos-e a küldetés nevével. Szokott így küldetések között váltogatni, főleg ha barlangba kell menned. Ha biztos hogy jó helyen jársz, akkor egyszerűen nem kerested eléggé. Ott kell annak lennie, én simán megtaláltam Very Happy

Sacred sorozat egyelőre hanyagolva...
Vissza az elejére
Selynelar
Lvl. - 1
Lvl. - 1

HozzászólásElküldve: Szomb. Nov. 28, 2009 8:12 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Hello!árnyékharcossal az árny hadjáratban vagyok és kaptam egy olyan mellék küldetést az "orkok között"- a halál torkában-
lemegyek a barlangba és elvileg megkell találnom egy vadász amulettet-de átkutattam az egész barlangot és nem találtam semmit!valaki tudna segiteni?
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger
sardnaunit
Lvl. - 150
Lvl. - 150

HozzászólásElküldve: Kedd. Nov. 10, 2009 6:34 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Very Happy

Fejlődj még ennyi a tanács 30 ason már alzán meg tudod verni őket!(ha ügyesen fejleszted a karaktereidet!)
Mc Fix
Lvl. - 1
Lvl. - 1

HozzászólásElküldve: Kedd. Nov. 10, 2009 5:43 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Hello tudnátok segiteni az utolsó küldetés utolsó föellenségénél vabgyok 28 árnyharcosal de alig tudom sebezni mindig vissza tölti az életét
Vissza az elejére
TGWH
Lvl. - 200
Lvl. - 200

HozzászólásElküldve: Hétf. Szept. 21, 2009 6:51 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

ceki86 írta:
Sziasztok !

A fény hadjáratban vagyok az elf-el és tudni szeretném mi a fő küldetés?

Ami sárga a térképen, a naplóban meg a főküldetés résznél van.

Sacred sorozat egyelőre hanyagolva...
Vissza az elejére
ceki86
Lvl. - 1
Lvl. - 1

HozzászólásElküldve: Hétf. Szept. 21, 2009 4:19 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok !

A fény hadjáratban vagyok az elf-el és tudni szeretném mi a fő küldetés?
sardnaunit
Lvl. - 150
Lvl. - 150

HozzászólásElküldve: Pént. Szept. 04, 2009 6:54 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Fény hadjárat és ugy tudom hogy beszeltem a sárkéánnyal de azt nem tudom hogy melyik szeroban!Mert ugyanis elég zavarosan csináltam a kuldit!1.Másnak a szerojában kezdtem el.Aztán a sajátomban.És megint másnak a szerojaban folytattam!Aztan most meg itt tartok a sárkányos tippet még nem probáltam te hát lehet hogy az elorehaladottabb kuldiben beszeltem a sarkannyal megnezem mijndenesetre es amugy a falon tultol minden kuldi be van pipálva a mocsárig!

Koszi a segitségedet!!!!
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése AIM Yahoo Messenger MSN Messenger
Fantusz
Lvl. - 90
Lvl. - 90

HozzászólásElküldve: Pént. Szept. 04, 2009 5:00 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

sardnaunit írta:
tehát megneztem a kuldetesnaploban és ott tartok hogy most mennék a mocsárban oldokolni aztán de viszont ha odateeportálok a mocsárba akor nem mutatja a fokuldit es ezt a sajat hadjaratomban csinaltam nem scatlakozva!!!

Elfek földje - túl a falon - emberek földje (Car Colossus) - orkok földje (Octagolamus) - szeráfok birodalma - labirintus (sárkányok, Carnach) - sivatagi régió (mocsár, köd)

Végigmentél ezen a vonalon, csináltad a főköldetést?
Lehet egy olyan bug lehetőség, hogy miután megölted Caranacht, nem beszéltél Mer Killel, és nem a portálkapun át léptél a mocsárba? (amikor belépsz a portálba, akkor frissül a quest)
Amennyiben már valóban a mocsárnál tart a főköldetésed, próbálj beszélni a sárkánnyal, és lépj be a portálba. - jobbat nem tudok, fény vagy árnyék hadjárattól függően eltér a történet.
[HunF]Black_Rozy - 90. Driád vudu
[HunF]Shatakela - 82. Tüzes elf
[HunF]Black_Nero - 65. Árnyharcos csillagúr
Vissza az elejére
sardnaunit
Lvl. - 150
Lvl. - 150

HozzászólásElküldve: Pént. Szept. 04, 2009 4:36 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

tehát megneztem a kuldetesnaploban és ott tartok hogy most mennék a mocsárban oldokolni aztán de viszont ha odateeportálok a mocsárba akor nem mutatja a fokuldit es ezt a sajat hadjaratomban csinaltam nem scatlakozva!!!
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése AIM Yahoo Messenger MSN Messenger
Fantusz
Lvl. - 90
Lvl. - 90

HozzászólásElküldve: Pént. Szept. 04, 2009 3:49 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

sardnaunit írta:
Segitsetek!

Zárt hálozatban nyomtam a 40 es driádommal aaz ezust kuldit!Elmentettem a mocsárnál majd holnap a falon tul kuldivel kezdte!megcsináltam azután sehova nem mutatta a okuldit acsak a kezdo szigeten a teleportra.De sehova máshova na most mit csináljak?

Először talán írd le érthetően, mi is a problémád....

Főküldetés helyét a szigeten nem mutatja, a küldetésnaplóban megnézheted hol tartasz, s oda (vagy a közelbe)teleportálhatsz.
Az egy dolog, hogy a mocsárban jártál (más hadjáratához csatlakozva, vagy szabadjátékban?), a főküldetéssel még az elfek földjét sem hagytad el - itt van a zavar a leírásodban.
Üres (hadjárat) szerverre menj be, teleportálj az elf fővárosba és kövesd az arany iránytűt, (kezdő szigeten állva csak a teleportkapura mutat)

Zárt neten lehetőség van mások hadjáratához csatlakozni, de a játék csak akkor menti el az állást, ha a saját hadjáratodban is legalább ott tartasz, ebből is lehetett kavarodás (szabad játékban meg főküldetés nincs).

Mégegyszer a lényeg: küldetésnaplóban nézd meg, hol tart a főküldetés, és teleportálj oda, s lehetőleg üres szerverre lépj be, ha nem tudsz olyanhoz csatlakozni, aki szintén ott tart a főküldetéssel, mint te (erre belépéskor figyelmeztet a szerver)
Vissza az elejére
sardnaunit
Lvl. - 150
Lvl. - 150

HozzászólásElküldve: Pént. Szept. 04, 2009 2:02 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Segitsetek!

Zárt hálozatban nyomtam a 40 es driádommal aaz ezust kuldit!Elmentettem a mocsárnál majd holnap a falon tul kuldivel kezdte!megcsináltam azután sehova nem mutatta a okuldit acsak a kezdo szigeten a teleportra.De sehova máshova na most mit csináljak?
Vissza az elejére
dion
Lvl. - 200
Lvl. - 200

HozzászólásElküldve: Szer. Szept. 02, 2009 8:39 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

én nyuszi fület futás közben találtam rejtett helyen......

http://www.klanhaboru.hu/938476-hu7.html
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Küldetések Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás a köv. oldalra: Előző  1, 2, 3, ... 10, 11, 12  Következő
2 / 12 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem szavazhatsz ebben fórumban.