Tartalomjegyzék
Sacred 2 - Magyar Fan Site Fóruma
Gy.I.K.  °  Keresés  °  Taglista  °  Csoportok  ° Regisztráció  °  Profil  °  Privát üzeneteid olvasásához be kell jelentkezned  °  Belépés 

Templomőr fejlesztés

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Templomőr karakterfejlesztések
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
petiapo
Lvl. - 1
Lvl. - 1

HozzászólásElküldve: Szomb. Dec. 05, 2009 3:39 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Jó napot!
5 napja én is Sacred 2 tulajdonos vagyok.
Nagyon tetszik ez a játék.

Első karakterként a templomőrt választottam, és már a 20. szinten járok

A következő fura dolgot vettem észre: vettem egy lovat, felülök rá, és jó esetben kinő egy "csáp" a bal lapockámból. Ez még nem is baj, hisz vannak előnyei Very Happy
De ha leszállok is megmarad, aztán egy idő után eltűnik, majd ha visszaülök a lóra sem jön elő, csak ha kilépek és visszatöltöm a játékot.
Ez mindenkinél így van?
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
ogmog
Adminisztrátor
Adminisztrátor

HozzászólásElküldve: Szomb. Okt. 24, 2009 5:50 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

120-as templomőr jelenleg.

Vissza az elejére
ogmog
Adminisztrátor
Adminisztrátor

HozzászólásElküldve: Vas. Okt. 11, 2009 8:21 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Találtam még elfekvőben egy régebben készült videót, nem tudom miért nem raktam ki korábban ?
Erdei őr, a boss, akit sokan nem kedvelnek az erőteljes visszagyógyulása miatt. A templomőr itt is hozza a formáját...

Erdei őr / platina fokozat :

Vissza az elejére
mosquito117
Lvl. - 20
Lvl. - 20

HozzászólásElküldve: Szomb. Szept. 12, 2009 1:38 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok a Templömőr a kedvencem, az a kérdésem hogy, hogyan lehetne kihasználni a legjobb módon a templomőrnek a forrásmester oldalát.Sokszor próbálkoztam de nem sok sikerrel Nono

Ha tudtok valami jó tippet szivesen meghalgatom előre is köszi
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
ogmog
Adminisztrátor
Adminisztrátor

HozzászólásElküldve: Vas. Máj. 03, 2009 8:54 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Frissítés :

Nem azért mondom... de kicsit erősre sikeredett ez a templomőr. Az, hogy Carnach-nál (platina) sem kellett egyetlen itóka sem, erre nem számítottam.
Templomőr lvl. 111 vs. Carnach lvl. 127 / Platina.

Megnézem a Youtube-n

Vissza az elejére
ogmog
Adminisztrátor
Adminisztrátor

HozzászólásElküldve: Vas. Ápr. 26, 2009 9:45 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Gar'Colossus sem sokáig húzta.
Templomőr lvl. 103 vs. Gar'Colossus lvl. 115 / Platina.

Megnézem a Youtube-n

Vissza az elejére
martin
Lvl. - 70
Lvl. - 70

HozzászólásElküldve: Szomb. Ápr. 25, 2009 10:22 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

ogmog írta:
Tegnap, lvl. 93-as szinten megvolt az első halála a templomőrömnek. Első felindulásból majdnem töröltem a karaktert, mert régebben írtam is, ha meghal a karakter, törlöm. Ma, egy kissé lenyugodva, mondom, kap még egy esélyt, mivel az én kezem is benne volt a dologban.
Így történt. Gondoltam befejezem a főszálat aranyon. Nimonuil simán ment, az első robottal sem volt semmi probléma, viszont utána egyszerre kettő jött, ráadásul megjelent egy templomőr is (úgylátszik nem vertem szét az egyik teleportot). Ekkor már éreztem hogy baj lesz, nyomtam volna az F12-őt, de elsőre mellényomtam, mire sikerült eltalálnom, a karakter halott volt.

Nálam is volt már többször ilyen, hogy egyszerre kettő indul el az utolsó bossok közül, nem tudom miért csinálja, ráadásul ilyenkor már egyből a bejáratnál rámtörnek nem is kell a közelükbe mennem. Ilyenkor inkább hagyom a fenébe őket. Smile

Matoko L143 Ice Elf
Vissza az elejére
ogmog
Adminisztrátor
Adminisztrátor

HozzászólásElküldve: Szomb. Ápr. 25, 2009 10:00 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Nah... egy kis frissítés :

Lvl. 102 Templomőr vs. lvl. 113 Véreskarom / Platina fokozat ( 9 mp.)

Megnézem a Youtube-n

A túlélési bónusz az 1 halál miatt olyan kevés, de már alakul.
Az ellenfél esélye a találatra elég nagynak tűnik, de érdekes módon mégsem nagyon tudnak megütni, vagy ha el is találnak, az
energiapajzs visszatöltése miatt szinte észre sem veszem.
A halálos lándzsák perpillanat hétszer törnek ki, és általában kritikust sebeznek.

Vissza az elejére
ogmog
Adminisztrátor
Adminisztrátor

HozzászólásElküldve: Pént. Ápr. 17, 2009 4:53 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Tegnap, lvl. 93-as szinten megvolt az első halála a templomőrömnek. Első felindulásból majdnem töröltem a karaktert, mert régebben írtam is, ha meghal a karakter, törlöm. Ma, egy kissé lenyugodva, mondom, kap még egy esélyt, mivel az én kezem is benne volt a dologban.
Így történt. Gondoltam befejezem a főszálat aranyon. Nimonuil simán ment, az első robottal sem volt semmi probléma, viszont utána egyszerre kettő jött, ráadásul megjelent egy templomőr is (úgylátszik nem vertem szét az egyik teleportot). Ekkor már éreztem hogy baj lesz, nyomtam volna az F12-őt, de elsőre mellényomtam, mire sikerült eltalálnom, a karakter halott volt.
Vissza az elejére
ogmog
Adminisztrátor
Adminisztrátor

HozzászólásElküldve: Hétf. Ápr. 13, 2009 2:11 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Az előző hozzászólás kiegészítve egy videóval.
Vissza az elejére
ogmog
Adminisztrátor
Adminisztrátor

HozzászólásElküldve: Hétf. Ápr. 13, 2009 7:18 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Jelenlegi helyezés :

Annyit megjegyeznék, a halálos lándzsák (már ötször törnek ki) és a T-energia lepel sebzése és típusa függ attól is, milyen fegyvert használunk éppen.
Erősebb fegyvertől nagyobb lesz a sebzés, ha pl. a fegyverben méregagyar van, ezeknek a sebzése is megkapja a méregsebzést.

Lvl. 83 Templomőr vs. lvl. 96 Garganthropod / Arany fokozat.
Talán megfigyelhető a videón, ahogy az elején a halálos lándzsák mindjárt leveszi az élete jó 2/3-át, vagy inkább a 3/4-ét.
Ezért írtam régebben, jó lesz ez a CA. bossok ellen is.

Megnézem a Youtube-n

Vissza az elejére
ogmog
Adminisztrátor
Adminisztrátor

HozzászólásElküldve: Hétf. Márc. 16, 2009 5:48 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Most majdnem beírtam hogy pajzsot nem is tud használni... de kapcsoltam hogy az energiapajzsra gondoltál Very Happy
Taktikaismeret, páncélismeret, meg a harcművészeti képességcsoport fókusz(ok) amit éppen használni akarsz. A többi szabadonválasztott... majdhogynem mindegy.
Vissza az elejére
+al0mán
Lvl. - 1
Lvl. - 1

HozzászólásElküldve: Hétf. Márc. 16, 2009 5:40 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

...had kérdezzem meg...kíváncsiságból kezdtem, de megszerettem...van négy képességem:kardhasználat, kovácsolás, alku, pajzsismeret...tudom, sokak rossz döntésnek látják a középső két képességet de ragaszkodnék hozzájuk...mégis mely képességeket kellene mindenképpen elsajátítanom a maradék hat lehetőségnél?

...itt gondolok a speciális helyzetre, miszerint imágok lövöldözni, és kardozni is, használom az energiapajzsot is de nem vagyok nagy varázsolgatós tipus...
Vissza az elejére
ogmog
Adminisztrátor
Adminisztrátor

HozzászólásElküldve: Vas. Márc. 08, 2009 8:16 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Jah... igen.
Halálos lándzsák... tömegben igen hatásos, 360 fokban jönnek ki a lándzsák, kb. két lépésnyi távolságra. Magasabb szinten szerintem főellenfelekre is jó.
Jelenleg nálam négyszer törnek ki a tüskék egymás után (nem csak kétszer, mint ahogy gondoltam). Nem tudom a kitörések száma mitől függ, lehet hogy a beolvasott runák számától ? Erre nem jöttem rá.
Tesztkarival néztem, ott hétszer jöttek elő a lándzsák, és kitörésenként sebeztek olyan 20 000 - 22 000-et. Ha ezt 7-tel megszorzom, kijön az összsebzés kb. 140 000 - 154 000-re, ezért írtam, talán bossoknál is használható.
De félreértés ne essék... senkit nem akarok rábeszélni.
Vissza az elejére
ogmog
Adminisztrátor
Adminisztrátor

HozzászólásElküldve: Vas. Márc. 08, 2009 7:56 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Ezüstön végigértem, de az új patch megjelenéséig szüneteltetem a játékot.

Vissza az elejére
caturmix
Lvl. - 40
Lvl. - 40

HozzászólásElküldve: Vas. Márc. 08, 2009 1:52 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

ha végig vittem serámmal, tuti vele kezdek újat...csak fény, vagy sötét hadjáratban? azt még nem tudom :S :)
Vissza az elejére
hegege
Lvl. - 1
Lvl. - 1

HozzászólásElküldve: Kedd. Dec. 23, 2008 10:05 am    Hozzászólás témája: Templomőr fejlesztés Hozzászólás az előzmény idézésével

Hi

Nekem most egy 36-os szintű Templomőröm van. Egyáltalán nincs vele semmi baj, szinte meg se tudják ütni még a főellenségek se nagyon. Nagyon egyszerű elérni ezt :)

Elején elkezdtem fejleszteni a Jámbor templomőr fókuszt ami mindig a maxon van! Valamint a Védelmező energia ismeret és a Páncélismeret következett, ezek után mindenképp kell a Koncentráció is hogy tudd használni a Harci riadót és a T-energia lepelt egyszerre. Csak ezek után fejlesztettem ki a Kardhasználatot és a Taktika ismeretet, amik pedig a sebzést növelik szépen.

A többi pedig kinek mi esik jól, és mit szeretne erősíteni.

Én pl.: Elveszett fúzió ismeretet fejlesztem a Híres lövés miatt valamint a Hatékonyabb észlelést, aminek köszönhetően szépen hullanak a set-es cuccok is :) Röviden ennyi, remélem tudtam segíteni egy kicsit a tapasztalataimmal.
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Templomőr karakterfejlesztések Időzóna: (GMT +1 óra)
1 / 1 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem szavazhatsz ebben fórumban.