Tartalomjegyzék
Sacred 2 - Magyar Fan Site Fóruma
Gy.I.K.  °  Keresés  °  Taglista  °  Csoportok  ° Regisztráció  °  Profil  °  Privát üzeneteid olvasásához be kell jelentkezned  °  Belépés 

A Lélekvadász - A szálfegyverek szakértője

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Árnyharcos karakterfejlesztések
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
TGWH
Lvl. - 200
Lvl. - 200

HozzászólásElküldve: Szomb. Nov. 14, 2009 10:56 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Na azt hiszem a mellékelt képek meghaltak... Very Happy ^^

Sacred sorozat egyelőre hanyagolva...
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
Fantusz
Lvl. - 90
Lvl. - 90

HozzászólásElküldve: Szomb. Nov. 14, 2009 9:08 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

96pepe írta:
Az én karimnak tök jó cuccai vannak de mégis a bossoknál egy csomószor melléüt. Azt lehet valahogy fejleszteni hogy jobban eltalálja a bosst?

Harsány kiáltás
[HunF]Black_Rozy - 90. Driád vudu
[HunF]Shatakela - 82. Tüzes elf
[HunF]Black_Nero - 65. Árnyharcos csillagúr
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
hevesike
Lvl. - 130
Lvl. - 130

HozzászólásElküldve: Szomb. Nov. 14, 2009 9:03 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Gyorsaságismeret, fegyverismeret.
Vannak gyűrűk amik csökkentik az ellenfél kitérési esélyét (ha növeled a támadóértéket akkor...kismértékben ugyan de...növekedni fog a találati esély is.
Lvl 57-[HunF]Nigella-Driád
Sajnálom őket...de sajnos végük(Hátha és is kapok egy sírt a Sacred 3 temetőiben:)
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Yahoo Messenger MSN Messenger
96pepe
Lvl. - 1
Lvl. - 1

HozzászólásElküldve: Szomb. Nov. 14, 2009 5:13 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Az én karimnak tök jó cuccai vannak de mégis a bossoknál egy csomószor melléüt. Azt lehet valahogy fejleszteni hogy jobban eltalálja a bosst?
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
+al0mán
Lvl. - 1
Lvl. - 1

HozzászólásElküldve: Csüt. Márc. 19, 2009 1:40 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

...nekem pl a két egykezes kard jött be ennél a karakternél, de mindenki a maga fegyverének a kovácsa... Very Happy ...
Vissza az elejére
TGWH
Lvl. - 200
Lvl. - 200

HozzászólásElküldve: Csüt. Jan. 01, 2009 11:37 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

A szálfegyverek között nincs egykezes, ezért írtam, hogy nem használhatok pajzsot. Meg mivel nem is fejlesztettem a Pajzsismeret képességet, ezért nem is tudnám használni, csak az alacsony szintű pajzsokat (gondolom én, mivel még sosem vettem fel ezt a képességet). Kissé frissítettem, most már szellemkatona idéző lett a kicsike, a Sebzés ismeret beáldozásával. Igaz, hogy a piros harci képességek gyengébbek, de az idézett harcosok szétszedik az ellenfelet. Very Happy
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
constance
Lvl. - 30
Lvl. - 30

HozzászólásElküldve: Csüt. Jan. 01, 2009 8:55 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Gyerekek, ilyenen vitatkozni 'Tin Hmm? Az az igazság, hogy mindketten elég nyersen fogalmaztatok... Mindenkinek megvan a maga nézőpontja a karakterfejlesztést illetően, pl nekem lehúzták a driád fullánk támadását+pusztító lökés támadását, én már 60 szint óta azzal nyomom, és verhetetlen vagyok. De ha az illető így látja, hát lelke rajta Wink
Mondjuk én ha árnyharcossal mennék a pajzs+egykezes fegyver, vagy a 2 egykezes fegyver közt választanék... a kétkezes fegyverek sosem jöttek be Razz
Vissza az elejére
dion
Lvl. - 200
Lvl. - 200

HozzászólásElküldve: Csüt. Jan. 01, 2009 7:46 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

igazad van, rosszul fogalmaztam, így lenne inkább helyes...

én sok fegyvert végig próbáltam a játékban, s arra a meg állapításra jutottam, hogy egy jó kétkezes nagy kard, vagy egy erős szálfegyver, hatékonyabb mint a pajzs + kard kombináció, legalább is az én karakteremnél......

na ez így talán már helyes.......

http://www.klanhaboru.hu/938476-hu7.html
Vissza az elejére
zozo lord
Lvl. - 1
Lvl. - 1

HozzászólásElküldve: Csüt. Jan. 01, 2009 1:44 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

dion írta:
zozo lord írta:
constance írta:
Bouaha Én sehol sem látom, hogy azt írta volna, nem használhat pajzsokat... csak annyit írt, hogy nem sok haszna van... az nem ugyanaz. Wink
Fegyvernek nem kardot vagy baltát választottam, de a szálfegyverek is kellően erősek, sőt erősebbek mint egy jó kard, és a védelmet is növeli a legtöbb darab, ami nem rossz, ha már pajzsot nem használhatok.
ezt a mondatot azért idéztem a hozzászólásból hogy már te is lásd miről beszéltem.Üdv.: Crying or Very sad

ő itt a saját gondolat vitelét vitte tovább, mivel ő már tudja, hogy a pajzs nem hatékony, sőt.......

ha a teljes leírást végig olvasod, és nagyon félre akarod érteni, igen akkor félre érthető, ezért megerősítem neked, igen a pajzs nem jó semmire, ezért nem használhatja, mert nincs rá szüksége...........

nekem se........ Shoked
Nem is tudtam hogy te egy nagy póféta vagy,aki eldöntheti mások helyett hogy a pajzs nem jó semmire,de megnyugtatlak ettől én még nagyszerűen használom a karakteremmel,sok nagy csatában mentett meg engemet.De azért csak olvasd vissza az első reakciódat ami nem álja meg a helyét,minthogy nem olvasható az általam idézett mondat.... Na!
Vissza az elejére
dion
Lvl. - 200
Lvl. - 200

HozzászólásElküldve: Szer. Dec. 31, 2008 11:57 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

zozo lord írta:
constance írta:
Bouaha Én sehol sem látom, hogy azt írta volna, nem használhat pajzsokat... csak annyit írt, hogy nem sok haszna van... az nem ugyanaz. Wink
Fegyvernek nem kardot vagy baltát választottam, de a szálfegyverek is kellően erősek, sőt erősebbek mint egy jó kard, és a védelmet is növeli a legtöbb darab, ami nem rossz, ha már pajzsot nem használhatok.
ezt a mondatot azért idéztem a hozzászólásból hogy már te is lásd miről beszéltem.Üdv.: Crying or Very sad

ő itt a saját gondolat vitelét vitte tovább, mivel ő már tudja, hogy a pajzs nem hatékony, sőt.......

ha a teljes leírást végig olvasod, és nagyon félre akarod érteni, igen akkor félre érthető, ezért megerősítem neked, igen a pajzs nem jó semmire, ezért nem használhatja, mert nincs rá szüksége...........

nekem se........ Shoked

http://www.klanhaboru.hu/938476-hu7.html
Vissza az elejére
zozo lord
Lvl. - 1
Lvl. - 1

HozzászólásElküldve: Szer. Dec. 31, 2008 11:38 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

constance írta:
Vissza az elejére
constance
Lvl. - 30
Lvl. - 30

HozzászólásElküldve: Szer. Dec. 31, 2008 10:41 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Vissza az elejére
zozo lord
Lvl. - 1
Lvl. - 1

HozzászólásElküldve: Szer. Dec. 31, 2008 9:28 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Azért hülyeségeket nem kéne írni,méghogy az árnyharcos nem használhat pajzsokat.Biztosan csak elírás akart lenni,de ezzel másokat meg lehet téveszteni.Üdv.: zozo lord Shoked
Vissza az elejére
TGWH
Lvl. - 200
Lvl. - 200

HozzászólásElküldve: Szomb. Dec. 13, 2008 3:11 pm    Hozzászólás témája: A Lélekvadász - A szálfegyverek szakértője Hozzászólás az előzmény idézésével

A Lélekvadászként emlegetett árnyharcos 20. szintű, a fény hadjáratának nevében, ezüst nehézségi szinten gyilkol.

Egy aktív buffja van, az Őrjöngő lendület, ez erősíti az életerejét, csökkenti a csoport ca-inak visszatöltési idejét, és a varázslatokkal szembeni védettségét is növeli.

Képességei:
Az első 3 képesség egyértelműen arról szól, hogy a választott fegyvernemmel a lehető legnagyobb sebzést vigyem be. Nem hinném hogy sokan választották volna a szálfegyvereket, de mivel a Pajzsismeret sokat nem segít, két fegyvert meg egyszerre nem használok (van egy másik karakterem, na ő használ), ezért is maradt ez a megoldás, kíváncsi vagyok, vajon életképes lesz-e.
Páncélismeret kötelező (ca-k visszatöltési idejét csökkenti, ellenállást növeli).
A Kovácsolást és a Hatékonyabb észlelést azért választottam, hogy jó cuccok potyogjanak, és azokat jobban tudjam kovácsolni, mint a kovácsok. A Kovácsolás képesség kicsit csalódás, magas szintre kell fejleszteni, hogy egyáltalán megérje kovácsolnom, mert így ahogy most van, a kovács jobban meg tudja kovácsolni a cuccaimat mint én magam. Magasabb szinten igyekszem a kovács fölé nőni Very Happy, és persze reménykedem, hogy két olyan képességet még elbír a karakter, ami nem a sebzését vagy védelmét növeli v.milyen formában (bár mondjuk ha jobb cuccokat találok, akkor azok jobban védenek, mint a rosszabb tárgyak, és előbb-utóbb csak jobban tudok majd kovácsolni, mint kovács npc).

Szokásomhoz híven a ca-k visszatöltési idejei magasak, de ráérek még gondolkodni, hogy vajon melyik csoporthoz tartozó képességeket vegyem fel. Talán az Ellenséges bajnok csoport az egyik biztos befutó.

Tapasztalat: két, egyelőre felesleges képesség mellett is kellően erős karakter, a védelmével nincs gond, gyorsan és kényelmesen lehet vele játszani, egy igazi gyilkológép.
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Árnyharcos karakterfejlesztések Időzóna: (GMT +1 óra)
1 / 1 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem szavazhatsz ebben fórumban.