|
 Sacred 2 - Magyar Fan Site Fóruma |
 |
| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
TGWH Lvl. - 200

Csatlakozott: 2008.12.04. Csütörtök 11:18 Hozzászólások: 784 Tartózkodási hely: Vazs megyei dimbes-dombos Alpokalja
|
Elküldve: Szomb. Nov. 14, 2009 10:56 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Na azt hiszem a mellékelt képek meghaltak...  _________________ Knights and Merchants Magyarország
Sacred sorozat egyelőre hanyagolva... |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Fantusz Lvl. - 90

|
Elküldve: Szomb. Nov. 14, 2009 9:08 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| 96pepe írta: |
| Az én karimnak tök jó cuccai vannak de mégis a bossoknál egy csomószor melléüt. Azt lehet valahogy fejleszteni hogy jobban eltalálja a bosst? |
Harsány kiáltás _________________ Waandorey - 123. Árnyharcos
Elyhaan - 103. Jeges elf
Flúgos Maca - 69. Arcaniás elf
[HunF]Black_Rozy - 90. Driád vudu
[HunF]Shatakela - 82. Tüzes elf
[HunF]Black_Nero - 65. Árnyharcos csillagúr |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
hevesike Lvl. - 130

Csatlakozott: 2009.04.14. Kedd 14:58 Hozzászólások: 361 Tartózkodási hely: Isten háta mögött...
|
Elküldve: Szomb. Nov. 14, 2009 9:03 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Gyorsaságismeret, fegyverismeret.
Vannak gyűrűk amik csökkentik az ellenfél kitérési esélyét (ha növeled a támadóértéket akkor...kismértékben ugyan de...növekedni fog a találati esély is. _________________ lvl 102-VoksánVirág-Szeráf
lvl 74-[HunF]Salem-Arcania Elf
lvl 72-[HunF]Hungary'sAngel-Szeráf
Lvl 57-[HunF]Nigella-Driád
Sajnálom őket...de sajnos végük(Hátha és is kapok egy sírt a Sacred 3 temetőiben:) |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
96pepe Lvl. - 1

Csatlakozott: 2009.11.03. Kedd 19:11 Hozzászólások: 4 Tartózkodási hely: Kőszeg
|
Elküldve: Szomb. Nov. 14, 2009 5:13 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Az én karimnak tök jó cuccai vannak de mégis a bossoknál egy csomószor melléüt. Azt lehet valahogy fejleszteni hogy jobban eltalálja a bosst? |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
+al0mán Lvl. - 1

|
Elküldve: Csüt. Márc. 19, 2009 1:40 am Hozzászólás témája: |
|
|
...nekem pl a két egykezes kard jött be ennél a karakternél, de mindenki a maga fegyverének a kovácsa... ... |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
TGWH Lvl. - 200

Csatlakozott: 2008.12.04. Csütörtök 11:18 Hozzászólások: 784 Tartózkodási hely: Vazs megyei dimbes-dombos Alpokalja
|
Elküldve: Csüt. Jan. 01, 2009 11:37 am Hozzászólás témája: |
|
|
A szálfegyverek között nincs egykezes, ezért írtam, hogy nem használhatok pajzsot. Meg mivel nem is fejlesztettem a Pajzsismeret képességet, ezért nem is tudnám használni, csak az alacsony szintű pajzsokat (gondolom én, mivel még sosem vettem fel ezt a képességet). Kissé frissítettem, most már szellemkatona idéző lett a kicsike, a Sebzés ismeret beáldozásával. Igaz, hogy a piros harci képességek gyengébbek, de az idézett harcosok szétszedik az ellenfelet.  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
constance Lvl. - 30

Csatlakozott: 2008.12.05. Péntek 14:20 Hozzászólások: 79 Tartózkodási hely: Felcsút
|
Elküldve: Csüt. Jan. 01, 2009 8:55 am Hozzászólás témája: |
|
|
Gyerekek, ilyenen vitatkozni Az az igazság, hogy mindketten elég nyersen fogalmaztatok... Mindenkinek megvan a maga nézőpontja a karakterfejlesztést illetően, pl nekem lehúzták a driád fullánk támadását+pusztító lökés támadását, én már 60 szint óta azzal nyomom, és verhetetlen vagyok. De ha az illető így látja, hát lelke rajta
Mondjuk én ha árnyharcossal mennék a pajzs+egykezes fegyver, vagy a 2 egykezes fegyver közt választanék... a kétkezes fegyverek sosem jöttek be |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
dion Lvl. - 200

Csatlakozott: 2008.12.01. Hétfő 5:42 Hozzászólások: 681 Tartózkodási hely: most az ég alatt, később, kicsit lentebb
|
Elküldve: Csüt. Jan. 01, 2009 7:46 am Hozzászólás témája: |
|
|
igazad van, rosszul fogalmaztam, így lenne inkább helyes...
én sok fegyvert végig próbáltam a játékban, s arra a meg állapításra jutottam, hogy egy jó kétkezes nagy kard, vagy egy erős szálfegyver, hatékonyabb mint a pajzs + kard kombináció, legalább is az én karakteremnél......
na ez így talán már helyes....... _________________ http://www.klanhaboru.hu/922120-hu6.html
http://www.klanhaboru.hu/938476-hu7.html |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
zozo lord Lvl. - 1

|
Elküldve: Csüt. Jan. 01, 2009 1:44 am Hozzászólás témája: |
|
|
| dion írta: |
| zozo lord írta: |
| constance írta: |
Én sehol sem látom, hogy azt írta volna, nem használhat pajzsokat... csak annyit írt, hogy nem sok haszna van... az nem ugyanaz. |
Fegyvernek nem kardot vagy baltát választottam, de a szálfegyverek is kellően erősek, sőt erősebbek mint egy jó kard, és a védelmet is növeli a legtöbb darab, ami nem rossz, ha már pajzsot nem használhatok.
ezt a mondatot azért idéztem a hozzászólásból hogy már te is lásd miről beszéltem.Üdv.:  |
ő itt a saját gondolat vitelét vitte tovább, mivel ő már tudja, hogy a pajzs nem hatékony, sőt.......
ha a teljes leírást végig olvasod, és nagyon félre akarod érteni, igen akkor félre érthető, ezért megerősítem neked, igen a pajzs nem jó semmire, ezért nem használhatja, mert nincs rá szüksége...........
nekem se........  |
Nem is tudtam hogy te egy nagy póféta vagy,aki eldöntheti mások helyett hogy a pajzs nem jó semmire,de megnyugtatlak ettől én még nagyszerűen használom a karakteremmel,sok nagy csatában mentett meg engemet.De azért csak olvasd vissza az első reakciódat ami nem álja meg a helyét,minthogy nem olvasható az általam idézett mondat....  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
dion Lvl. - 200

Csatlakozott: 2008.12.01. Hétfő 5:42 Hozzászólások: 681 Tartózkodási hely: most az ég alatt, később, kicsit lentebb
|
Elküldve: Szer. Dec. 31, 2008 11:57 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| zozo lord írta: |
Én sehol sem látom, hogy azt írta volna, nem használhat pajzsokat... csak annyit írt, hogy nem sok haszna van... az nem ugyanaz. |
Fegyvernek nem kardot vagy baltát választottam, de a szálfegyverek is kellően erősek, sőt erősebbek mint egy jó kard, és a védelmet is növeli a legtöbb darab, ami nem rossz, ha már pajzsot nem használhatok.
ezt a mondatot azért idéztem a hozzászólásból hogy már te is lásd miről beszéltem.Üdv.:  |
ő itt a saját gondolat vitelét vitte tovább, mivel ő már tudja, hogy a pajzs nem hatékony, sőt.......
ha a teljes leírást végig olvasod, és nagyon félre akarod érteni, igen akkor félre érthető, ezért megerősítem neked, igen a pajzs nem jó semmire, ezért nem használhatja, mert nincs rá szüksége...........
nekem se........  _________________ http://www.klanhaboru.hu/922120-hu6.html
http://www.klanhaboru.hu/938476-hu7.html |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
zozo lord Lvl. - 1

|
Elküldve: Szer. Dec. 31, 2008 11:38 pm Hozzászólás témája: |
|
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
constance Lvl. - 30

Csatlakozott: 2008.12.05. Péntek 14:20 Hozzászólások: 79 Tartózkodási hely: Felcsút
|
Elküldve: Szer. Dec. 31, 2008 10:41 pm Hozzászólás témája: |
|
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
zozo lord Lvl. - 1

|
Elküldve: Szer. Dec. 31, 2008 9:28 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Azért hülyeségeket nem kéne írni,méghogy az árnyharcos nem használhat pajzsokat.Biztosan csak elírás akart lenni,de ezzel másokat meg lehet téveszteni.Üdv.: zozo lord  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
TGWH Lvl. - 200

|
Elküldve: Szomb. Dec. 13, 2008 3:11 pm Hozzászólás témája: A Lélekvadász - A szálfegyverek szakértője |
|
|
A Lélekvadászként emlegetett árnyharcos 20. szintű, a fény hadjáratának nevében, ezüst nehézségi szinten gyilkol.
Egy aktív buffja van, az Őrjöngő lendület, ez erősíti az életerejét, csökkenti a csoport ca-inak visszatöltési idejét, és a varázslatokkal szembeni védettségét is növeli.
Képességei:
Az első 3 képesség egyértelműen arról szól, hogy a választott fegyvernemmel a lehető legnagyobb sebzést vigyem be. Nem hinném hogy sokan választották volna a szálfegyvereket, de mivel a Pajzsismeret sokat nem segít, két fegyvert meg egyszerre nem használok (van egy másik karakterem, na ő használ), ezért is maradt ez a megoldás, kíváncsi vagyok, vajon életképes lesz-e.
Páncélismeret kötelező (ca-k visszatöltési idejét csökkenti, ellenállást növeli).
A Kovácsolást és a Hatékonyabb észlelést azért választottam, hogy jó cuccok potyogjanak, és azokat jobban tudjam kovácsolni, mint a kovácsok. A Kovácsolás képesség kicsit csalódás, magas szintre kell fejleszteni, hogy egyáltalán megérje kovácsolnom, mert így ahogy most van, a kovács jobban meg tudja kovácsolni a cuccaimat mint én magam. Magasabb szinten igyekszem a kovács fölé nőni , és persze reménykedem, hogy két olyan képességet még elbír a karakter, ami nem a sebzését vagy védelmét növeli v.milyen formában (bár mondjuk ha jobb cuccokat találok, akkor azok jobban védenek, mint a rosszabb tárgyak, és előbb-utóbb csak jobban tudok majd kovácsolni, mint kovács npc).
Szokásomhoz híven a ca-k visszatöltési idejei magasak, de ráérek még gondolkodni, hogy vajon melyik csoporthoz tartozó képességeket vegyem fel. Talán az Ellenséges bajnok csoport az egyik biztos befutó.
Tapasztalat: két, egyelőre felesleges képesség mellett is kellően erős karakter, a védelmével nincs gond, gyorsan és kényelmesen lehet vele játszani, egy igazi gyilkológép. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban. Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban. Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban. Nem szavazhatsz ebben fórumban.
|
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group - Design: niedermayr.cc for phpbbstyles.eu World of Warcraft and Blizzard Entertainment are trademarks or registered trademarks of Blizzard Entertainment in the U.S. and/or other countries.
|