Tartalomjegyzék
Sacred 2 - Magyar Fan Site Fóruma
Gy.I.K.  °  Keresés  °  Taglista  °  Csoportok  ° Regisztráció  °  Profil  °  Privát üzeneteid olvasásához be kell jelentkezned  °  Belépés 

Felszerelt hátas?

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> GY.I.K
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
hevesike
Lvl. - 130
Lvl. - 130

HozzászólásElküldve: Pént. Okt. 09, 2009 2:53 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Mindenféle felszerelés volt benne, csak ezeket a javítások eltüntették...mint annyi szükséges dolgot (pl.: a legendás fegyvereket vagy az arany-barna páncéldarabokat...).
Lvl 57-[HunF]Nigella-Driád
Sajnálom őket...de sajnos végük(Hátha és is kapok egy sírt a Sacred 3 temetőiben:)
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Yahoo Messenger MSN Messenger
sardnaunit
Lvl. - 150
Lvl. - 150

HozzászólásElküldve: Kedd. Okt. 06, 2009 5:04 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

hevesike írta:
nekem ismét van egy olyan érzésem, hogy a nyergek és egyéb hátas felszerelések ki lettek véve a játékból (mert gondoljatok bele seteket sem lehet már venni).

Hát nem tudom de 1 biztos hogy opáncél 100% hogy nincsen!!!
hevesike
Lvl. - 130
Lvl. - 130

HozzászólásElküldve: Kedd. Okt. 06, 2009 4:37 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

nekem ismét van egy olyan érzésem, hogy a nyergek és egyéb hátas felszerelések ki lettek véve a játékból (mert gondoljatok bele seteket sem lehet már venni).
Sajnálom őket...de sajnos végük(Hátha és is kapok egy sírt a Sacred 3 temetőiben:)
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Yahoo Messenger MSN Messenger
shadowHUNter
Lvl. - 50
Lvl. - 50

HozzászólásElküldve: Kedd. Okt. 06, 2009 4:30 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

De akkor fel lehet tenni a nagy kérdést: hol van a lóra való holmi slot-ja?????
Lvl. - 90
Lvl. - 90

HozzászólásElküldve: Kedd. Okt. 06, 2009 4:09 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

sardnaunit írta:
Én egyjátékos módban láttam (nyerget páncélt soha nem láttam) tehát sztem ez vagy fhotosop vagy alapból ilyen pacit vett meg!

Ez egy nagyon jól sikerült mondat lett, nyelvtan órán próbáljátok meg kielemezni, igazi csemege Grrr
[HunF]Black_Rozy - 90. Driád vudu
[HunF]Shatakela - 82. Tüzes elf
[HunF]Black_Nero - 65. Árnyharcos csillagúr
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
sardnaunit
Lvl. - 150
Lvl. - 150

HozzászólásElküldve: Kedd. Okt. 06, 2009 3:39 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Én egyjátékos módban láttam (nyerget páncélt soha nem láttam) tehát sztem ez vagy fhotosop vagy alapból ilyen pacit vett meg!
shadowHUNter
Lvl. - 50
Lvl. - 50

HozzászólásElküldve: Hétf. Okt. 05, 2009 7:55 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Én még sohasem találkoztam semmiféle páncéllal vagy nyereggel se lohoz se spec hátashoz. Meg seholsem láttam még ijeneket.
Lvl. - 130
Lvl. - 130

HozzászólásElküldve: Hétf. Okt. 05, 2009 5:49 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Próbáltad már?
Mert sztem nem lehet...
Vissza az elejére
sardnaunit
Lvl. - 150
Lvl. - 150

HozzászólásElküldve: Hétf. Okt. 05, 2009 8:38 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Én láttam lehet egyjátéksban vagy zárt hálozatban hogy a lovásztol lehet venni nyerget de páncélrólnem tudok és az le lenne irva sztem a kézikönyvben!!!
ogmog
Adminisztrátor
Adminisztrátor

HozzászólásElküldve: Hétf. Ápr. 20, 2009 9:12 pm    Hozzászólás témája: Re: Felszerelt hátas? Hozzászólás az előzmény idézésével

Namiren írta:
Sacred Wikin láttam egy képet ahol a hátason volt páncél, igaz vagy hamis...nem tudom, talán ti, segíthetnétek Shoked Csábít ez a ló, kössz előre is, adom a linket:

http://i241.photobucket.com/albums/ff165/SacredWiki/Sacred_2/pony.jpg

Megmondom őszintén, lovat csak egyszer vettem próbaképpen, el is adtam kb. egy percen belül. Szerintem nem lehet felszerelni páncéllal. De ez csak elmélet, gyakorlatilag nem állítom 100%-ra. Lehetséges hogy magas lovaglás képességgel jobb (páncéllal felszerelt) lovat is lehetne venni... nem tudom, sosem próbáltam.
Amúgy is az egyedi hátasok felülmúlják a lovakat, jobban megéri azokat használni.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
Namiren
Lvl. - 1
Lvl. - 1

HozzászólásElküldve: Hétf. Ápr. 20, 2009 7:38 pm    Hozzászólás témája: Felszerelt hátas? Hozzászólás az előzmény idézésével

Sacred Wikin láttam egy képet ahol a hátason volt páncél, igaz vagy hamis...nem tudom, talán ti, segíthetnétek Shoked Csábít ez a ló, kössz előre is, adom a linket:

http://i241.photobucket.com/albums/ff165/SacredWiki/Sacred_2/pony.jpg
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Hozzászólások megtekintése:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> GY.I.K Időzóna: (GMT +1 óra)
1 / 1 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem szavazhatsz ebben fórumban.