| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
horee80 Lvl. - 30

Csatlakozott: 2009.12.08. Kedd 13:43 Hozzászólások: 59 Tartózkodási hely: Stirling, Scotland
|
Elküldve: Vas. Máj. 23, 2010 1:54 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Kedves moderator(ok)!
Javaslom a Sarkany Magus felvetelet a karakterek koze, mert egyre tobben jatszanak az Ice & Blood kiegeszitovel es hasznos lenne szamukra (engem is beleertve) ez a topic.
Udv.
Horee |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
bence911 Lvl. - 1

Csatlakozott: 2009.09.08. Kedd 13:00 Hozzászólások: 19 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Csüt. Okt. 08, 2009 7:27 am Hozzászólás témája: |
|
|
Köszönöm de én is tudok egy olyan oldalt.
Ha valaki szeretne wallpaper-eket játékokról (sacred ről is) akor ajánlom neki a www.gamewallpapers.ru oldalt:D |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
sardnaunit Lvl. - 150

Csatlakozott: 2009.08.01. Szombat 8:41 Hozzászólások: 437 Tartózkodási hely: Itt élek Európa szívében
|
Elküldve: Szer. Szept. 30, 2009 7:30 pm Hozzászólás témája: |
|
|
ha akarsz tudk kuldeni meg meg is tom adni az oldal nevéz ahol rajta van minden lehetséges háttérkép! _________________ [HunF] @nras - lvl 88 Vadász driád |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Fantusz Lvl. - 90

|
Elküldve: Szer. Szept. 30, 2009 7:29 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| ceki86 írta: |
Haligali mindenkinek!
Hát már gondolom hogy mennyire elegetek lehet hogy én mindigcsak faggatlak titeket
Most arra lennék kiváncsi hogy az emerek földjén mi a fő küldetés?És azt követően lévő pályán? |
Ezidáig volt öt hozzászólásod, ötször kérdeztél valami értelmetlen baromságot.
A játék egy mesevilágban játszódik, semmiféle magasabbrendű eszmei futtatást fölösleges keresni a küldetésekben, menni kell előre, s ha feje fölött kérdőjllel ácsorgó figurát látol rákattintva elmakogja mit akar tőled, aztán vagy elfogadod a feladatot vagy sem.
A főlüldetés végső feladata, hogy meg kell szüntetned a t-energia szivárgást, de különben meg azon túl, hogy menned kell előre, követve az aranyszínű karikát majdhogynem nem szól semmiről, csak menj ide-menj oda feladatok, aki pedig az utadba áll csapd agyon.
Az elf birodalmat leszámítva minden pálya végén lesz egy főellenség (boss), de ha azért játszol a játékkal, hogy gyorsan végigvidd, és elmesélhesd, hogy kivégezted a Sacred2-t, ne is vesződj vele, ez a játék nem erről szól.
Az orkoknál, a mocsárban, a sivatagban, és a többi területen is az lesz a főküldetés célja, mint az emberek földjén: menni előre.
A játék lényege pedig nem a főküldetés végigdarálásan van, hanem a rengeteg melléküldetésen (melyeknek szintén nincs sok értelme), a játék igazi célja, hogy a karaktereddel elérd a 200-as szintet... _________________ Waandorey - 123. Árnyharcos
Elyhaan - 103. Jeges elf
Flúgos Maca - 69. Arcaniás elf
[HunF]Black_Rozy - 90. Driád vudu
[HunF]Shatakela - 82. Tüzes elf
[HunF]Black_Nero - 65. Árnyharcos csillagúr
A hozzászólás legutóbb Fantusz által Szer. Szept. 30, 2009 7:32 pm-kor lett szerkesztve, összesen 2 alkalommal. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
bence911 Lvl. - 1

Csatlakozott: 2009.09.08. Kedd 13:00 Hozzászólások: 19 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Szer. Szept. 30, 2009 7:21 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Hello Mindenkinek! Szerintem lehetne Háttérképek rész is mert szerintem mindenki elfogadna egy háttérképet kedvenc karakteréről... |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
ceki86 Lvl. - 1

|
Elküldve: Szer. Szept. 30, 2009 6:27 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Haligali mindenkinek!
Hát már gondolom hogy mennyire elegetek lehet hogy én mindigcsak faggatlak titeket
Most arra lennék kiváncsi hogy az emerek földjén mi a fő küldetés?És azt követően lévő pályán? _________________ Ceki86 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
sardnaunit Lvl. - 150

Csatlakozott: 2009.08.01. Szombat 8:41 Hozzászólások: 437 Tartózkodási hely: Itt élek Európa szívében
|
Elküldve: Szer. Szept. 30, 2009 1:22 pm Hozzászólás témája: |
|
|
???Ezt nem nagyon értem lehet hogy kihagytál egy kis részeletet vagy nem beszéltél emberrel vagy valami nálam is volt már ilyen! _________________ [HunF] @nras - lvl 88 Vadász driád |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
ceki86 Lvl. - 1

|
Elküldve: Kedd. Szept. 22, 2009 6:08 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Sziasztok
Azzal a hatalmas kérdéssel fordulok felétek hogy ezt hogyan oldjam meg? Az emberek földjén Tybosso vadászat közben találkoztam egy haldokló áussal és utána bekell mennem egy barlangba de nemtudok sehogyansem a kék karikáig eljutni a térképen nézve. Van valakinek ötlete? _________________ Ceki86 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Pred Lvl. - 1

|
Elküldve: Vas. Márc. 08, 2009 3:56 pm Hozzászólás témája: akinek gondja van a 2.34 telepitéssel |
|
|
| Hello all! Nemréd volt egy gondom a 2.34-es patch telepítésével. Pár fórumon utánna néztem és a következőket tapasztaltam: vagy úgy teszed fel a 2.34-et, h az összes korábbi verzió telepítve van, vagy pedig ahogyan én csináltam, hogy újratettem a játékot és letöltöttem azt a patch, ami az alap verziótól frissíti rögtön 2.34-re. Így már nem volt az, hogy az ellenőrzésnél 6%-nál módosított fájlt talált. Remélem segítettem másoknak, akiknek ilyen gondjuk van. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
ogmog Adminisztrátor

|
Elküldve: Szomb. Jan. 24, 2009 10:02 pm Hozzászólás témája: |
|
|
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Salki Lvl. - 70

|
Elküldve: Szomb. Jan. 24, 2009 7:27 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| ogmog írta: |
| Salki, írhatnál pár mondatban bővebben is erről, ha nem okoz túl nagy gondot. |
A petíció kiváltó okai:
1, A szerverek különválasztása. A magyarok, lengyelek, csehek, spanyolok... szeretnének nemcsak egymással, hanem más szerveren levő játékosokkal is játszani, mint németek, angolok, amerikaiak.
2. Mindenhol működik már a zárt net, kivéve EP (spanyol+Dél-Amerika), és EE (azaz mi, lengyelek, csehek...).
Ezért úgy érezzük, az Ascaron minket nem kezel egy szinten az EU, US (USA) RU (orosz) játékosokkal.
És mindezt azért valószínűleg, mert mi vagyunk a legkevesebben.
Ezért gondolta, aki a petíciót elindította, hogy lépni kell. Ez a petíció az útja annak, hogy a 2 probléma ellen felléphessünk.
Röviden ennyi.
Ezt beszerkesztheted a hírhez. _________________ Zárt hálózat
Genesis33 - 16-os szintű árnyharcos |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
ogmog Adminisztrátor

|
Elküldve: Szomb. Jan. 24, 2009 6:51 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| TGWH írta: |
| Salki írta: |
| Már kint is van a Híreknél. |
Nem tudom, lehet hogy kinn van, de én nem látom. |
Frissítened kell, mert a régebbi változatot tölti be a honlap. Kicsit ki lehetne bővíteni a hírt, pl. miről szól pontosan a petíció, stb. |
Nem játszom neten, pontosan nem tudom miről van szó...
Salki, írhatnál pár mondatban bővebben is erről, ha nem okoz túl nagy gondot. Köszi. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
TGWH Lvl. - 200

Csatlakozott: 2008.12.04. Csütörtök 11:18 Hozzászólások: 784 Tartózkodási hely: Vazs megyei dimbes-dombos Alpokalja
|
Elküldve: Szomb. Jan. 24, 2009 6:01 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Frissítened kell, mert a régebbi változatot tölti be a honlap. |
Igen, így már jó.
Hm... akkor viszont lehet más sem fogja látni.  |
Előbb-utóbb lecseréli a Firefox a frissebb változatra az index fájlt. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Salki Lvl. - 70

|
Elküldve: Szomb. Jan. 24, 2009 5:58 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Frissítened kell, mert a régebbi változatot tölti be a honlap. |
Igen, így már jó.
Hm... akkor viszont lehet más sem fogja látni.  _________________ Zárt hálózat
|
| Vissza az elejére |
|
 |
TGWH Lvl. - 200

Csatlakozott: 2008.12.04. Csütörtök 11:18 Hozzászólások: 784 Tartózkodási hely: Vazs megyei dimbes-dombos Alpokalja
|
Elküldve: Szomb. Jan. 24, 2009 5:48 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Nem tudom, lehet hogy kinn van, de én nem látom. |
Frissítened kell, mert a régebbi változatot tölti be a honlap. Kicsit ki lehetne bővíteni a hírt, pl. miről szól pontosan a petíció, stb. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Salki Lvl. - 70

|
Elküldve: Szomb. Jan. 24, 2009 5:40 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Nem tudom, lehet hogy kinn van, de én nem látom. _________________ Zárt hálózat
|
| Vissza az elejére |
|
 |
ogmog Adminisztrátor

|
Elküldve: Szomb. Jan. 24, 2009 4:14 pm Hozzászólás témája: |
|
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Salki Lvl. - 70

|
Elküldve: Szomb. Jan. 24, 2009 4:06 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Oké, kiteszem. |
Köszönöm. _________________ Zárt hálózat
|
| Vissza az elejére |
|
 |
ogmog Adminisztrátor

|
Elküldve: Szomb. Jan. 24, 2009 3:08 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Oké, kiteszem. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Salki Lvl. - 70

|
Elküldve: Szomb. Jan. 24, 2009 2:42 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Ogmog, amit a fórumba a multiplayerhez tettem linket a petícióhoz, el helyeznéd valami jól látható helyen a weboldalon is?
Szeretném, ha mi magyar online játékosok minél eredményesebben tudjuk kifejezni véleményünket a szétválasztásról.
Ha nem, megértem. _________________ Zárt hálózat
|
| Vissza az elejére |
|
 |
TGWH Lvl. - 200

|
Elküldve: Vas. Dec. 28, 2008 11:32 am Hozzászólás témája: |
|
|
| dion írta: |
| a wmv kiterjesztéssel mi a gondjuk? 10 gigás filmet 400 megára letömörítem HD minőségben és határozottan jó.......mi vele a gond? |
Egyelőre még nem kezeli a szerver. De lehet hogy mással, v.mi w betűssel van a gond.
SZERK.: most hallgatom az egyik videót, amiből mindjárt kiderül, hogy melyik fájllal van gond. 1000ből 2 volt rossz feltöltés.
wmv-ket fel lehet tölteni, de bezonyos formátumaival gond van. Megkérdezem, egyelőre ennyire jutotta szabadidőmből. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
dion Lvl. - 200

Csatlakozott: 2008.12.01. Hétfő 5:42 Hozzászólások: 681 Tartózkodási hely: most az ég alatt, később, kicsit lentebb
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
TGWH Lvl. - 200

|
Elküldve: Vas. Dec. 28, 2008 9:00 am Hozzászólás témája: |
|
|
| Asszem wmw fájlokon kívül bármit megesz a szerver, tehát szinte bármilyen kiterjesztéssel tölthettek fel videókat. Elsőre kell akkor tökéleteset alkotni. Idővel kiforr a rendszer, de akkor meg van az esélye, hogy helyhiány miatt nem engednek feltölteni. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
ogmog Adminisztrátor

|
Elküldve: Vas. Dec. 28, 2008 7:19 am Hozzászólás témája: |
|
|
Értem.
Van egy ötletem, lessétek meg a http://tv.gamestar.hu weblapot. Lehet videót feltölteni, és talán meg is lehetne egyezni a GS szerkesztőivel, hogy nyissanak nekünk egy Sacred 2 csatornát. Így egy helyen lenne az összes videó. |
Átnéztem az oldalt, plusz elolvastam a fórumon azt a kétoldalnyi hozzászólást ami oda tartozik.
Úgy nézem még elég kezdetleges a dolog, vannak még hibái (feltöltési gondok, utólag nem lehet szerkeszteni, törölni a videót, ha nem úgy sikerült ahogy szerettük volna. Vagy pl. idézet hozzászólásból "...Nekem az a problémám, hogy feltöltöttem 1 videót idestova 7 órája és továbbra se tudok róla semmit...")
A YouTube kiforrottabb.
A magam részéről amúgy is abbahagyom a videófeltöltést a YouTube-re is.
De ha a többiek úgy látják hogy a GameStar TV-n jobb helye lenne az általuk elkészített videóknak, rajtam ne múljon... |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
ogmog Adminisztrátor

|
Elküldve: Szomb. Dec. 27, 2008 10:19 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Köszi a tippet, majd megnézem tüzetesebben. |
|
| Vissza az elejére |