Tartalomjegyzék
Sacred 2 - Magyar Fan Site Fóruma
Gy.I.K.  °  Keresés  °  Taglista  °  Csoportok  ° Regisztráció  °  Profil  °  Privát üzeneteid olvasásához be kell jelentkezned  °  Belépés 

Ötletek - Javaslatok
Ugrás a köv. oldalra: 1, 2, 3  Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Vélemények - Ötletek - Javaslatok
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
horee80
Lvl. - 30
Lvl. - 30

HozzászólásElküldve: Vas. Máj. 23, 2010 1:54 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Kedves moderator(ok)!

Javaslom a Sarkany Magus felvetelet a karakterek koze, mert egyre tobben jatszanak az Ice & Blood kiegeszitovel es hasznos lenne szamukra (engem is beleertve) ez a topic.

Udv.

Horee
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
bence911
Lvl. - 1
Lvl. - 1

HozzászólásElküldve: Csüt. Okt. 08, 2009 7:27 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Köszönöm de én is tudok egy olyan oldalt.
Ha valaki szeretne wallpaper-eket játékokról (sacred ről is) akor ajánlom neki a www.gamewallpapers.ru oldalt:DVery Happy
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése AIM Yahoo Messenger MSN Messenger
sardnaunit
Lvl. - 150
Lvl. - 150

HozzászólásElküldve: Szer. Szept. 30, 2009 7:30 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

ha akarsz tudk kuldeni meg meg is tom adni az oldal nevéz ahol rajta van minden lehetséges háttérkép!
Fantusz
Lvl. - 90
Lvl. - 90

HozzászólásElküldve: Szer. Szept. 30, 2009 7:29 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

ceki86 írta:
Haligali mindenkinek!

Hát már gondolom hogy mennyire elegetek lehet hogy én mindigcsak faggatlak titeket ^^ Very Happy
Most arra lennék kiváncsi hogy az emerek földjén mi a fő küldetés?És azt követően lévő pályán?

Ezidáig volt öt hozzászólásod, ötször kérdeztél valami értelmetlen baromságot.
A játék egy mesevilágban játszódik, semmiféle magasabbrendű eszmei futtatást fölösleges keresni a küldetésekben, menni kell előre, s ha feje fölött kérdőjllel ácsorgó figurát látol rákattintva elmakogja mit akar tőled, aztán vagy elfogadod a feladatot vagy sem.

A főlüldetés végső feladata, hogy meg kell szüntetned a t-energia szivárgást, de különben meg azon túl, hogy menned kell előre, követve az aranyszínű karikát majdhogynem nem szól semmiről, csak menj ide-menj oda feladatok, aki pedig az utadba áll csapd agyon.
Az elf birodalmat leszámítva minden pálya végén lesz egy főellenség (boss), de ha azért játszol a játékkal, hogy gyorsan végigvidd, és elmesélhesd, hogy kivégezted a Sacred2-t, ne is vesződj vele, ez a játék nem erről szól.

Az orkoknál, a mocsárban, a sivatagban, és a többi területen is az lesz a főküldetés célja, mint az emberek földjén: menni előre.
A játék lényege pedig nem a főküldetés végigdarálásan van, hanem a rengeteg melléküldetésen (melyeknek szintén nincs sok értelme), a játék igazi célja, hogy a karaktereddel elérd a 200-as szintet...
[HunF]Black_Rozy - 90. Driád vudu
[HunF]Shatakela - 82. Tüzes elf
[HunF]Black_Nero - 65. Árnyharcos csillagúr

A hozzászólás legutóbb Fantusz által Szer. Szept. 30, 2009 7:32 pm-kor lett szerkesztve, összesen 2 alkalommal.
Vissza az elejére
bence911
Lvl. - 1
Lvl. - 1

HozzászólásElküldve: Szer. Szept. 30, 2009 7:21 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Hello Mindenkinek! Szerintem lehetne Háttérképek rész is mert szerintem mindenki elfogadna egy háttérképet kedvenc karakteréről...Very Happy
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése AIM Yahoo Messenger MSN Messenger
ceki86
Lvl. - 1
Lvl. - 1

HozzászólásElküldve: Szer. Szept. 30, 2009 6:27 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Haligali mindenkinek!

Hát már gondolom hogy mennyire elegetek lehet hogy én mindigcsak faggatlak titeket ^^ Very Happy
Most arra lennék kiváncsi hogy az emerek földjén mi a fő küldetés?És azt követően lévő pályán?
sardnaunit
Lvl. - 150
Lvl. - 150

HozzászólásElküldve: Szer. Szept. 30, 2009 1:22 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

???Ezt nem nagyon értem lehet hogy kihagytál egy kis részeletet vagy nem beszéltél emberrel vagy valami nálam is volt már ilyen!
ceki86
Lvl. - 1
Lvl. - 1

HozzászólásElküldve: Kedd. Szept. 22, 2009 6:08 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok

Azzal a hatalmas kérdéssel fordulok felétek hogy ezt hogyan oldjam meg? Az emberek földjén Tybosso vadászat közben találkoztam egy haldokló áussal és utána bekell mennem egy barlangba de nemtudok sehogyansem a kék karikáig eljutni a térképen nézve. Van valakinek ötlete?
Pred
Lvl. - 1
Lvl. - 1

HozzászólásElküldve: Vas. Márc. 08, 2009 3:56 pm    Hozzászólás témája: akinek gondja van a 2.34 telepitéssel Hozzászólás az előzmény idézésével

Hello all! Nemréd volt egy gondom a 2.34-es patch telepítésével. Pár fórumon utánna néztem és a következőket tapasztaltam: vagy úgy teszed fel a 2.34-et, h az összes korábbi verzió telepítve van, vagy pedig ahogyan én csináltam, hogy újratettem a játékot és letöltöttem azt a patch, ami az alap verziótól frissíti rögtön 2.34-re. Így már nem volt az, hogy az ellenőrzésnél 6%-nál módosított fájlt talált. Remélem segítettem másoknak, akiknek ilyen gondjuk van.
Vissza az elejére
ogmog
Adminisztrátor
Adminisztrátor

HozzászólásElküldve: Szomb. Jan. 24, 2009 10:02 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Good Orc Tchin'
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
Salki
Lvl. - 70
Lvl. - 70

HozzászólásElküldve: Szomb. Jan. 24, 2009 7:27 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

ogmog írta:
Salki, írhatnál pár mondatban bővebben is erről, ha nem okoz túl nagy gondot.

A petíció kiváltó okai:

1, A szerverek különválasztása. A magyarok, lengyelek, csehek, spanyolok... szeretnének nemcsak egymással, hanem más szerveren levő játékosokkal is játszani, mint németek, angolok, amerikaiak.

2. Mindenhol működik már a zárt net, kivéve EP (spanyol+Dél-Amerika), és EE (azaz mi, lengyelek, csehek...).
Ezért úgy érezzük, az Ascaron minket nem kezel egy szinten az EU, US (USA) RU (orosz) játékosokkal.
És mindezt azért valószínűleg, mert mi vagyunk a legkevesebben.

Ezért gondolta, aki a petíciót elindította, hogy lépni kell. Ez a petíció az útja annak, hogy a 2 probléma ellen felléphessünk.

Röviden ennyi.
Ezt beszerkesztheted a hírhez.

Genesis33 - 16-os szintű árnyharcos
Vissza az elejére
ogmog
Adminisztrátor
Adminisztrátor

HozzászólásElküldve: Szomb. Jan. 24, 2009 6:51 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

TGWH írta:
Salki írta:
ogmog írta:
Már kint is van a Híreknél.

Nem tudom, lehet hogy kinn van, de én nem látom.

Frissítened kell, mert a régebbi változatot tölti be a honlap. Kicsit ki lehetne bővíteni a hírt, pl. miről szól pontosan a petíció, stb.

Nem játszom neten, pontosan nem tudom miről van szó...
Salki, írhatnál pár mondatban bővebben is erről, ha nem okoz túl nagy gondot. Köszi.
Vissza az elejére
TGWH
Lvl. - 200
Lvl. - 200

HozzászólásElküldve: Szomb. Jan. 24, 2009 6:01 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Salki írta:
TGWH írta:
Frissítened kell, mert a régebbi változatot tölti be a honlap.

Igen, így már jó.
Hm... akkor viszont lehet más sem fogja látni. Nono

Előbb-utóbb lecseréli a Firefox a frissebb változatra az index fájlt.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
Salki
Lvl. - 70
Lvl. - 70

HozzászólásElküldve: Szomb. Jan. 24, 2009 5:58 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

TGWH írta:
Frissítened kell, mert a régebbi változatot tölti be a honlap.

Igen, így már jó.
Hm... akkor viszont lehet más sem fogja látni. Nono

Vissza az elejére
TGWH
Lvl. - 200
Lvl. - 200

HozzászólásElküldve: Szomb. Jan. 24, 2009 5:48 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Salki írta:
ogmog írta:

Frissítened kell, mert a régebbi változatot tölti be a honlap. Kicsit ki lehetne bővíteni a hírt, pl. miről szól pontosan a petíció, stb.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
Salki
Lvl. - 70
Lvl. - 70

HozzászólásElküldve: Szomb. Jan. 24, 2009 5:40 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

ogmog írta:

Vissza az elejére
ogmog
Adminisztrátor
Adminisztrátor

HozzászólásElküldve: Szomb. Jan. 24, 2009 4:14 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Vissza az elejére
Salki
Lvl. - 70
Lvl. - 70

HozzászólásElküldve: Szomb. Jan. 24, 2009 4:06 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

ogmog írta:
Oké, kiteszem.

Köszönöm.

Vissza az elejére
ogmog
Adminisztrátor
Adminisztrátor

HozzászólásElküldve: Szomb. Jan. 24, 2009 3:08 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Oké, kiteszem.
Vissza az elejére
Salki
Lvl. - 70
Lvl. - 70

HozzászólásElküldve: Szomb. Jan. 24, 2009 2:42 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Ogmog, amit a fórumba a multiplayerhez tettem linket a petícióhoz, el helyeznéd valami jól látható helyen a weboldalon is?
Szeretném, ha mi magyar online játékosok minél eredményesebben tudjuk kifejezni véleményünket a szétválasztásról.

Ha nem, megértem.

Vissza az elejére
TGWH
Lvl. - 200
Lvl. - 200

HozzászólásElküldve: Vas. Dec. 28, 2008 11:32 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

dion írta:
a wmv kiterjesztéssel mi a gondjuk? 10 gigás filmet 400 megára letömörítem HD minőségben és határozottan jó.......mi vele a gond?

Egyelőre még nem kezeli a szerver. De lehet hogy mással, v.mi w betűssel van a gond.
SZERK.: most hallgatom az egyik videót, amiből mindjárt kiderül, hogy melyik fájllal van gond. 1000ből 2 volt rossz feltöltés.
wmv-ket fel lehet tölteni, de bezonyos formátumaival gond van. Megkérdezem, egyelőre ennyire jutotta szabadidőmből.
Vissza az elejére
dion
Lvl. - 200
Lvl. - 200

HozzászólásElküldve: Vas. Dec. 28, 2008 10:54 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

a wmv kiterjesztéssel mi a gondjuk? 10 gigás filmet 400 megára letömörítem HD minőségben és határozottan jó.......mi vele a gond?

http://www.klanhaboru.hu/938476-hu7.html
Vissza az elejére
TGWH
Lvl. - 200
Lvl. - 200

HozzászólásElküldve: Vas. Dec. 28, 2008 9:00 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Asszem wmw fájlokon kívül bármit megesz a szerver, tehát szinte bármilyen kiterjesztéssel tölthettek fel videókat. Elsőre kell akkor tökéleteset alkotni. Idővel kiforr a rendszer, de akkor meg van az esélye, hogy helyhiány miatt nem engednek feltölteni.
Vissza az elejére
ogmog
Adminisztrátor
Adminisztrátor

HozzászólásElküldve: Vas. Dec. 28, 2008 7:19 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

TGWH írta:
Értem.
Van egy ötletem, lessétek meg a http://tv.gamestar.hu weblapot. Lehet videót feltölteni, és talán meg is lehetne egyezni a GS szerkesztőivel, hogy nyissanak nekünk egy Sacred 2 csatornát. Így egy helyen lenne az összes videó.

Átnéztem az oldalt, plusz elolvastam a fórumon azt a kétoldalnyi hozzászólást ami oda tartozik.
Úgy nézem még elég kezdetleges a dolog, vannak még hibái (feltöltési gondok, utólag nem lehet szerkeszteni, törölni a videót, ha nem úgy sikerült ahogy szerettük volna. Vagy pl. idézet hozzászólásból "...Nekem az a problémám, hogy feltöltöttem 1 videót idestova 7 órája és továbbra se tudok róla semmit...")
A YouTube kiforrottabb.
A magam részéről amúgy is abbahagyom a videófeltöltést a YouTube-re is.
De ha a többiek úgy látják hogy a GameStar TV-n jobb helye lenne az általuk elkészített videóknak, rajtam ne múljon...
Vissza az elejére
ogmog
Adminisztrátor
Adminisztrátor

HozzászólásElküldve: Szomb. Dec. 27, 2008 10:19 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Köszi a tippet, majd megnézem tüzetesebben.
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Vélemények - Ötletek - Javaslatok Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás a köv. oldalra: 1, 2, 3  Következő
1 / 3 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem szavazhatsz ebben fórumban.