|
 Sacred 2 - Magyar Fan Site Fóruma |
 |
| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
kityntech Lvl. - 1

Csatlakozott: 2010.06.30. Szerda 10:55 Hozzászólások: 11 Tartózkodási hely: Ahol a legjobb nekem :)
|
Elküldve: Hétf. Júl. 12, 2010 8:13 am Hozzászólás témája: |
|
|
Szerintem én már biztosan nem fogom Az utóbbi 1 hétben rengeteg melóm van, és a munka + magánélet mellett nehéz összehozni, hogy játszani tudjak, dehát végülis mind1 hetente 2szer amikor le tudok ülni kicsit szórakozni, annyira már nem hiszem hogy megérné egy gold. Hát mind1 jó szórakozást. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
TGWH Lvl. - 200

Csatlakozott: 2008.12.04. Csütörtök 11:18 Hozzászólások: 784 Tartózkodási hely: Vazs megyei dimbes-dombos Alpokalja
|
Elküldve: Vas. Júl. 11, 2010 11:17 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Fantusz írta: |
Csúnyán szólva olyan dologról formáltál véleményt, amiről ezek szerint nem kellett volna
Hónapokkal ezelőtt közhírré tetted, hogy befejezted a Sacred2-t, unalmas lett, lézengés van a szervereken, stb...
Ezzel egyet is lehet érteni, de akaratlanul ne próbáld meg a kevés érdeklődőt elriasztani - a Sacred2 EE szerverei is mennek, sőt, ha olvasod időnként a fórumot, arról is volt szó, hogy EU szervereken külön van lehetőség az alapjátékkal játszani, s vannak szerverek az Ice&Blood.nak is.
Az egy másik kérdés, hogy megvásárolni magyar verziót nem érdemes, legfeljebb a Goldot |
És akkor most mi a gond? Nincsenek eu-n sokan? Ott vannak a legtöbben, nem? De már biza egy év telt el... szörnyű hogy repül az idő... azért írtam, hogy írjatok helyzetjelentést, mert ha senki sincs, akkor még a goldot sem érdemes beszereznem... _________________ Knights and Merchants Magyarország
Sacred sorozat egyelőre hanyagolva... |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Fantusz Lvl. - 90

|
Elküldve: Vas. Júl. 11, 2010 8:35 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| TGWH írta: |
| kityntech írta: |
lol nekem sima alapjátékom van ami magyar nyelvű, szóval fel tudok menni EE szerverekre, csak ugyebár nem nagy élmény lengyelekkel blablabla beszélgetés. Ha valakinek nincsen gold, hanem csak sima alapjáték felőlem összebeszélhetünk, hogy felmenjünk játszani együtt, és akkor nem maradunk egyedül
ancsi ha gondolod felmehetünk játszani sima alapra is ha neked az van. én benne lennék, de inkább esténként, mert ugyebár valamiből meg kell élnem és dolgozok
UI.: ha gondoljátok és szeretnétek beszélgetni Ts-en még mindig fel tudok ajánlani egy külön szobát csak erre a célra, ha akarjátok jelszavazva is, mellesleg teljesen ingyen De ez már a ti dolgotok
Akiknek nincs goldjuk összejöhetünk játszani sima alapjátékkal EE serveren, hogy ne legyetek egyedül  |
Alapjátékkal van ee szerver? Úgy tudom, már rég leálltak... sőt, az első rész nyílt szervereit is lelőtték... sajnos ip nem tud csatlakozni üzenet és annyi...
Jaj, most megint jönnek az emlékek
Esetleg annyi tippem lenne még ogmognak, hogy megpróbálhatná összeszedni a gold verziós magyarokat, akik multiznak. Meg a warezos hamachis és egyéb, nem hivatalos módon játszóakat is. Ha lenne egy-két tucat ember, aki játszana, csak könnyebb lenne mindenkinek társat találni pár óra játékhoz. Mondjuk lehetne egy multi rész a weblapra, és csak kiderülne, hogy hány ember játszana. |
Csúnyán szólva olyan dologról formáltál véleményt, amiről ezek szerint nem kellett volna
Hónapokkal ezelőtt közhírré tetted, hogy befejezted a Sacred2-t, unalmas lett, lézengés van a szervereken, stb...
Ezzel egyet is lehet érteni, de akaratlanul ne próbáld meg a kevés érdeklődőt elriasztani - a Sacred2 EE szerverei is mennek, sőt, ha olvasod időnként a fórumot, arról is volt szó, hogy EU szervereken külön van lehetőség az alapjátékkal játszani, s vannak szerverek az Ice&Blood.nak is.
Az egy másik kérdés, hogy megvásárolni magyar verziót nem érdemes, legfeljebb a Goldot _________________ Waandorey - 123. Árnyharcos
Elyhaan - 103. Jeges elf
Flúgos Maca - 69. Arcaniás elf
[HunF]Black_Rozy - 90. Driád vudu
[HunF]Shatakela - 82. Tüzes elf
[HunF]Black_Nero - 65. Árnyharcos csillagúr |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
TGWH Lvl. - 200

Csatlakozott: 2008.12.04. Csütörtök 11:18 Hozzászólások: 784 Tartózkodási hely: Vazs megyei dimbes-dombos Alpokalja
|
Elküldve: Vas. Júl. 11, 2010 3:57 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| kityntech írta: |
lol nekem sima alapjátékom van ami magyar nyelvű, szóval fel tudok menni EE szerverekre, csak ugyebár nem nagy élmény lengyelekkel blablabla beszélgetés. Ha valakinek nincsen gold, hanem csak sima alapjáték felőlem összebeszélhetünk, hogy felmenjünk játszani együtt, és akkor nem maradunk egyedül
ancsi ha gondolod felmehetünk játszani sima alapra is ha neked az van. én benne lennék, de inkább esténként, mert ugyebár valamiből meg kell élnem és dolgozok
UI.: ha gondoljátok és szeretnétek beszélgetni Ts-en még mindig fel tudok ajánlani egy külön szobát csak erre a célra, ha akarjátok jelszavazva is, mellesleg teljesen ingyen De ez már a ti dolgotok
Akiknek nincs goldjuk összejöhetünk játszani sima alapjátékkal EE serveren, hogy ne legyetek egyedül  |
Alapjátékkal van ee szerver? Úgy tudom, már rég leálltak... sőt, az első rész nyílt szervereit is lelőtték... sajnos ip nem tud csatlakozni üzenet és annyi...
Jaj, most megint jönnek az emlékek
Esetleg annyi tippem lenne még ogmognak, hogy megpróbálhatná összeszedni a gold verziós magyarokat, akik multiznak. Meg a warezos hamachis és egyéb, nem hivatalos módon játszóakat is. Ha lenne egy-két tucat ember, aki játszana, csak könnyebb lenne mindenkinek társat találni pár óra játékhoz. Mondjuk lehetne egy multi rész a weblapra, és csak kiderülne, hogy hány ember játszana. _________________ Knights and Merchants Magyarország
|
| Vissza az elejére |
|
 |
kityntech Lvl. - 1

Csatlakozott: 2010.06.30. Szerda 10:55 Hozzászólások: 11 Tartózkodási hely: Ahol a legjobb nekem :)
|
Elküldve: Szer. Júl. 07, 2010 7:38 am Hozzászólás témája: |
|
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
hevesike Lvl. - 130

Csatlakozott: 2009.04.14. Kedd 14:58 Hozzászólások: 361 Tartózkodási hely: Isten háta mögött...
|
Elküldve: Kedd. Júl. 06, 2010 10:48 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Én eddig 3 magyarral találkoztam xD
Majd írj valami Hun vagy hasonló jelzőt, hogy megtaláljunk ...nem meglepő de ha engem keresnél akk HunF-et keresd :)
Minden nap felnézek, csak pár perc után megunom, mert a külföldiek nem hajlandóak leállni velem játszani...na mind1...
...mellesleg, szerintem már szinte senki sem játszik az alapjátékkal...aki szeretne játszani az Goldot vesz a többiek feladják xD _________________ lvl 102-VoksánVirág-Szeráf
lvl 74-[HunF]Salem-Arcania Elf
lvl 72-[HunF]Hungary'sAngel-Szeráf
Lvl 57-[HunF]Nigella-Driád
Sajnálom őket...de sajnos végük(Hátha és is kapok egy sírt a Sacred 3 temetőiben:) |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
ancsi Lvl. - 40

|
Elküldve: Kedd. Júl. 06, 2010 9:47 pm Hozzászólás témája: |
|
|
És az alapra?
Mindenki elfelejtette a játékot? Vagy mi?
Amióta ki lett hirdetve hogy nem lesz magyar kieg, azóta senki se jön fel -.-
De ez inkább egy másik topicba lenne jó  _________________ http://www.youtube.com/watch?v=jM2m_Wpv9Wg
Tarja Turunen I Walk Alone HD |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Scobbyka Lvl. - 30

Csatlakozott: 2009.09.07. Hétfő 21:29 Hozzászólások: 79 Tartózkodási hely: Hódmezővásárhely
|
Elküldve: Kedd. Júl. 06, 2010 9:39 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Nekem is van Gold-om, de még magyarral nem futottam össze. bár mostanában kezdtem el tolni, mert nem volt gépem.
Mikor vannak fent esetleg honfitársak is? _________________ Scobby |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
kityntech Lvl. - 1

|
Elküldve: Kedd. Júl. 06, 2010 7:55 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Értelek. :) Akkor végülis későn vettem meg a játékot és csatlakoztam a témához :S pedig jó lett volna. Köszi az infókat :) Hátha következő fizetésből beáldozok egy goldra :) jól hangzik hogy nem 1-2 lengyellel kell tolnom hanem esetleg 4-5 másikkal, ahol tundak angolul és németül is, mert mind2-t megértem egy minimális szinten, legalábbis amit kell azt el tudom mondani  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
hevesike Lvl. - 130

Csatlakozott: 2009.04.14. Kedd 14:58 Hozzászólások: 361 Tartózkodási hely: Isten háta mögött...
|
Elküldve: Kedd. Júl. 06, 2010 4:20 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Nos igen...a külföldi szerverekre elengedhetetlen, hogy tudj egy minimális szinten angolul (esetleg németül, franciául, olaszul...).
A cserekereskedelem ott is hasonlóan működik, kuncsorognak aztán kilépnek xD...na jó, vannak jófejek is, nemrég kaptam a hapektól egy teljes elf setet, mert nem volt hely a ládájában és csak én voltam ott :) .
De mind az EE szerverekhez képest. mind egyéb szempontból elég sokan játszanak a szervereken, uh. sztem megéri megvenni a goldot is:).
Ami a hozzánk való csatlakozást illeti...ott már nem klánként vagyunk jelen xD két játékos nem tud klánt alapítani...különben sem szeretnénk klán lenni a többiek nélkül:) _________________ lvl 102-VoksánVirág-Szeráf
Sajnálom őket...de sajnos végük(Hátha és is kapok egy sírt a Sacred 3 temetőiben:) |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Fantusz Lvl. - 90

|
Elküldve: Kedd. Júl. 06, 2010 2:50 pm Hozzászólás témája: |
|
|
A klán-tagság nem jelentette azt, hogy feltétlenül együtt játszottunk, bár azért próbáltunk keresni össze illő karaktereket, s 2-4 fös csapatokban együtt menni, illetve, ha volt alacsonyabb szintű csapattag, akkor az elment más tertültetekre, s a küldetésleadásoknál szóltunk neki, így extra XP-hez jutott veszély nélkül (csatában biztos halál egy alacsony szintű csapattagot vinni, ráadásul a nagyok elől meg lehúzza az XP-t).
Legnagyobb előnye valóban az volt a klánnak, hogy lényegesen hamarabb megvolt minden karakternek a kívánt set, fegyver, mert ha más talált olyat, s az illető nem is volt fent, eltettük neki.
Ehhez persze hozzájöttek a klánon kívüli csere lehetőségek, most a zárt neten lézengőkkel igazából még cserélni sem lehet cuccokat
Néhány lengyel ráált a kuncsorgásra, cserébe nem nagyon szeretne adni semmit, magyarok nagyon kevesen vannak, s a játékos rákényszerül, hogy előbb-utóbb megszabaduljon a fölösleges set darabjaitól, kell a hely a ládában - ergo nem igen működik a csere-kerskedelem sem.
EU szerverekről Hevesike tud konkrétabbat, bár eddig felemás híreket közölt: EE szerverekhez képest tömeg van (főleg németek), magyarokkal elvétve találkozott.
Aki legalább társalgási szinten beszéli az angolt, s úgy gondolja, hogy hosszabb távon Sacred2-zik, el lehet gondolkozni a Gold verzión, egyébként fölösleges.
Jó ez a játék, de valami mégis nagyon hiányzik belőle, nem véletlenül haltak ki a szerverek.
2-3 hónap játék után hihetetlenül unalmassá tud válni, ezen a többiekkel társalgás átlendíti a játékost, de ha nincs kivel társalogni 10-15 perc után kilépés...
Hevesike talán majd elárulja, hogy a nyugati náció képviselői mennyire beszédesek a magyarokkal EU szervereken, csak gyanítom, hogy magyarok miatt oda sem érdemes menni, a tucatnyi magyar nem egyszerre van fönt. _________________ Waandorey - 123. Árnyharcos
Elyhaan - 103. Jeges elf
|
| Vissza az elejére |
|
 |
kityntech Lvl. - 1

|
Elküldve: Kedd. Júl. 06, 2010 9:52 am Hozzászólás témája: |
|
|
értem :( hát ez egy szomorú történet. A mostani kieggel EU. szervereken sokan játszanak, vagy nem annyira? csak hogy tudjam érdemes lenne-e megvennem, vagy sem. Esetleg ha megveszem valamikor csatlakozhatok-e a 2személyes seregetekhez? Lenne még mit tanulnom a játékról, és szeretnék is megtanulni magamtól összerakni egy adott karaktert, nem csak fórumokról összeolvasva úgymond lemásolni valamit. Gondolom ti tapasztaltabbak vagytok mint én.
Ha szeretnétek esetleg fel tudok ajánlani 1 saját TS servert, ahol adhatok nektek külön szobát a többi között, és ha akartok ott lehet beszélgetni is, de ez már mellékes.
Ha gondoljátok TS 3-al kapcsolatban meg lehet beszélni ezt a dolgot, de nem tudom mennyire szoktatok hozzá ehhez. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
hevesike Lvl. - 130

|
Elküldve: Kedd. Júl. 06, 2010 9:23 am Hozzászólás témája: |
|
|
A klánok (vagyis a mi esetünkben...HunF) egy csapatot jelent akik ismerték egymást a klán előtt és úgy hoztak létre egy csapatot, tulajdonképpen azért, hogy felismerjük egymást. Aztán csatlakoztak hozzánk...de az alap cél, hogy együtt játszunk és próbáljuk kölcsönösen segíteni egymást, fejlődésben vagy setek, fegyverek, stb. keresésében.
Ami azt illeti...a mi klánunk szerintem már nem éppen aktív, ketten vagyunk akik EU. szervereken játszanak a többiek befejezték a játékot amióta megtudták a magyar játékosok sorsát a kieggel kapcsolatban.
Szóval ezek vagyunk(inkább voltunk) mi. :) _________________ lvl 102-VoksánVirág-Szeráf
|
| Vissza az elejére |
|
 |
kityntech Lvl. - 1

|
Elküldve: Kedd. Júl. 06, 2010 7:35 am Hozzászólás témája: |
|
|
Hello!
Annyit szeretnék megtudni, hogy mik ezek a klánok? Sacred 2-ben is léteznek klánok? Vannak megszokott csapatok, vagy ez hogy van ? És ha valóban szoktak mások is játszani neten egy megszokott csapattal egy klánon belül, hogy lehet ide vagy bármelyikbe bekerülni stb ? Ezt valaki ki tudná részletezni nekem ? Köszi előre is. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
hevesike Lvl. - 130

|
Elküldve: Kedd. Máj. 25, 2010 11:15 am Hozzászólás témája: |
|
|
Nem indul el? Hmm...sztem próbálj meg egy újratelepítést.
Ami a netes játékot illeti az a Nyitott és a Zárt hálózat, zárt hálózat esetén sok szervert jelenít meg, nyílt esetén vagy csinált már valaki vagy neked kell. _________________ lvl 102-VoksánVirág-Szeráf
|
| Vissza az elejére |
|
 |
yohee Lvl. - 1

|
Elküldve: Kedd. Máj. 25, 2010 8:04 am Hozzászólás témája: |
|
|
| oké. köszi a segitséget, az elején már irtam hogy nem értek ehhez a dologhoz én meg láttam h ki van irva LAN mondom biztos azzal kell weben de mind1 végül is mert valami miatt nem is akar már elindulni a játék pedig a gépem több mint megfelelő hozzá. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
hevesike Lvl. - 130

|
Elküldve: Hétf. Máj. 24, 2010 5:32 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Visszatekintve az elejére...te a lant kérdezted.
A lan egy érdekes dolog...ha jól tudom ahhoz két számítógépet kell összekötni, esetleg valami program segítségével neten is lehet rajta játszani, ezt (ha jól emlékszem) többen is kérdezték egyéb témáknál és nem nagyon tudtak segíteni, de nézd át a warez és a ventrillo témákat...ott talán találsz valami segítséget.
A Lan szerverekhez nem szükséges a legújabb patch...annyi a lényeg h a gépek amiket összekötnek ugyanazzal a patchel legyenek frissítve. _________________ lvl 102-VoksánVirág-Szeráf
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Fantusz Lvl. - 90

|
Elküldve: Hétf. Máj. 24, 2010 2:54 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| yohee írta: |
| állitolag azért nem tudok mert nekem ee szerveres van és ott nincs senki... |
Attól függetlenül, hogy van-e valaki, vagy sem, az előszobából látod a szervereket (s azt is, hogy van-e bent valaki).
Zárt netr alapfeltétel a 2.43-as patch, ha a játék nincs patchelve, akkor valóban nem látod a szervereket, így belépni sem tudsz.
Zárt neten a mentéseid a szerveren tárolódnak, a legújabb patch nélkül nem enged be - játszhatsz egyedül is, s ha szerencséd (néha balszerencséd) van, előbb-utóbb csatlakozik hozzád valaki. _________________ Waandorey - 123. Árnyharcos
Elyhaan - 103. Jeges elf
|
| Vissza az elejére |
|
 |
yohee Lvl. - 1

|
Elküldve: Hétf. Máj. 24, 2010 9:35 am Hozzászólás témája: |
|
|
| állitolag azért nem tudok mert nekem ee szerveres van és ott nincs senki... |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
ancsi Lvl. - 40

|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
yohee Lvl. - 1

|
Elküldve: Kedd. Ápr. 13, 2010 3:29 pm Hozzászólás témája: |
|
|
hello
szeretnék lan-on játszani, tudna nekem vki segitenni? az előszobában sosincs senki. köszi előre is |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
sardnaunit Lvl. - 150

Csatlakozott: 2009.08.01. Szombat 8:41 Hozzászólások: 437 Tartózkodási hely: Itt élek Európa szívében
|
Elküldve: Kedd. Szept. 29, 2009 4:41 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Jól van na, teljesen igazatok volt de azért megpróbáltam... _________________ [HunF] @nras - lvl 88 Vadász driád |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
hevesike Lvl. - 130

|
Elküldve: Hétf. Szept. 21, 2009 8:20 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Tulajdonképpen én sem tudom, hogy mit akart...a klán nem tartott két hétig sem, remélem neked lesz igazad és legközelebb több esze lesz:D. _________________ lvl 102-VoksánVirág-Szeráf
|
| Vissza az elejére |
|
 |
TGWH Lvl. - 200

|
Elküldve: Hétf. Szept. 21, 2009 6:54 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| ogmog írta: |
Klán : [HSP] Hungaryan Sacred Player's
Alapította : sardnaunit |
Jah a
| Idézet: |
| Istenem kérek szépen mindenkit, hogy ne figyelmeztessen , hogy szét fog esni a clánmert senki sem tudja, hogy milyen kapcsolataim vannak a clántársaimmal |
gyerek, rá tippeltem én is... hát igen, ami nem megy, azt nem kell erőltetni... legközelebb talán hallgat a hozzáértőkre  _________________ Knights and Merchants Magyarország
|
| Vissza az elejére |
|
 |
ogmog Adminisztrátor

|
Elküldve: Hétf. Szept. 21, 2009 3:57 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Klán : [HSP] Hungaryan Sacred Player's
Alapította : sardnaunit |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban. Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban. Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban. Nem szavazhatsz ebben fórumban.
|
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group - Design: niedermayr.cc for phpbbstyles.eu World of Warcraft and Blizzard Entertainment are trademarks or registered trademarks of Blizzard Entertainment in the U.S. and/or other countries.
|