Tartalomjegyzék
Sacred 2 - Magyar Fan Site Fóruma
Gy.I.K.  °  Keresés  °  Taglista  °  Csoportok  ° Regisztráció  °  Profil  °  Privát üzeneteid olvasásához be kell jelentkezned  °  Belépés 

White Raven - A viharhívő
Ugrás a köv. oldalra: 1, 2  Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Elf karakterfejlesztések
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
Fantusz
Lvl. - 90
Lvl. - 90

HozzászólásElküldve: Kedd. Aug. 24, 2010 8:37 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

constance írta:
Jajj, de messze vagyok én még ettől ^^ Nyamvadt 30-as szint Razz Azért kell segg hozzá, hogy sokadjára is végigvidd a játékot (most ezen nem megsértődni, törzskönyves kocka vagyok én is XD). Nem tudom, én eljutok-e 100Lvl környékére, meg a niobium szintre... majd kiderül Razz Azt a +114 képességet hogyan szedted össze? Oké, tudom hogy a magasabb szintű cuccok nagyobb +-t adnak ugyanabból a bónuszból (jó példák erre a set-ek), de ez nekem akkor is brutálisan soknak tűnik :) Igaz nem is volt még 70Lvl-nél nagyobb karim.
Köszi a képeket, vizuális típus vagyok Very Happy

+minden képesség cuccok titka: az alku
Magas alkuval a kereskedők sokszor kínálnak minden képességra adó gyűrűket, amuleteket - ilyeneket lootban csak elvétve lehet találni.
Az elfen lehet 2 amulet, 4 gyűrű, de ezen túl páncéldarabokba, fegyverekbe is lehet ilyen ékszereket kovácsolni.
Ehhez hatalmas segítség, ha egy másik karaktered kovácsol (elfnél nincs lehetőség kovácsolást tanulni).

Nálam Waandorey (árnyharcos) a kovács, nem megyek bele, hogy milyen előnyökkel jár, ha nem a játékban lévő főállású "szakemberekkel" kovácsoltatunk, a lényeg az, hogy nagyon megéri egy kovácsot kiképezni.
[HunF]Black_Rozy - 90. Driád vudu
[HunF]Shatakela - 82. Tüzes elf
[HunF]Black_Nero - 65. Árnyharcos csillagúr
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
constance
Lvl. - 30
Lvl. - 30

HozzászólásElküldve: Kedd. Aug. 24, 2010 5:56 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Jajj, de messze vagyok én még ettől ^^ Nyamvadt 30-as szint Razz Azért kell segg hozzá, hogy sokadjára is végigvidd a játékot (most ezen nem megsértődni, törzskönyves kocka vagyok én is XD). Nem tudom, én eljutok-e 100Lvl környékére, meg a niobium szintre... majd kiderül Razz Azt a +114 képességet hogyan szedted össze? Oké, tudom hogy a magasabb szintű cuccok nagyobb +-t adnak ugyanabból a bónuszból (jó példák erre a set-ek), de ez nekem akkor is brutálisan soknak tűnik :) Igaz nem is volt még 70Lvl-nél nagyobb karim.
Köszi a képeket, vizuális típus vagyok Very Happy
Vissza az elejére
Fantusz
Lvl. - 90
Lvl. - 90

HozzászólásElküldve: Kedd. Aug. 24, 2010 3:13 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Elyhaan 96-os szinten, tetőtől talpig Faladalba öltözve, 0.6-os reg idővel dobálta a tüskéket.
A 0.5 körüli reg időt jóval alacsonyabb szinten el lehet érni, itt, látszik is, hogy már 21 memorizált rúna van a tüskéken, a szakértelem (75.) szint eléréséig egyetlen rúna elegendő (ha véletlenül 4-5 van rajta az még nem gond), a többit a Faladal, és a többi cucc adja.
A Misztikus viharhívő szakértelem olyan reg idő csökkenést ad, hogy lehet rúnákat felrakni (nálam pl. 0.5-ről 0.2-re csökkent a reg idő), a varázslat végrehajtási ideje kb fél másodperc (a mozudulat, amivel a tüskéket kiszórja), 0.4 alá nem érdemes levinni a reg időt, 0.7 már sok.

Bónuszok.
+114 minden képesség, s a többi.

Néhány szinttel később (98) fájdalmasan megtapasztaltuk, hogy nem szabad siettetni a niobium szerverre jutást.
120-as szintű orkok 8ezres pofonokat osztottak, a grunwaldi sárkány barlangjában pedig szétnézni se volt idő...
Niobium más világ, ott minimalizált szintek is vannak, pl. az orkok minimum 120-asok, a karakter szintjétől függetlenül.
Vissza az elejére
constance
Lvl. - 30
Lvl. - 30

HozzászólásElküldve: Kedd. Aug. 24, 2010 2:32 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Érdekes dolog történt ma. Eljutottam Octagolamus-hoz, első nekifutásra nem is sebeztem... 2 szinttel volt nagyobb nálam, én 26, ő 28, kihívtam a száraz részre is, semmi. A tüskékre teljesen immunis volt, az örjöngő viharral sebeztem rá néhányszor 30-akat... Nevetséges volt. Na szép, elmentem meglépni a szintet, nem kellett sok, reméltem, hogy ha csak 1 szint különbség van köztünk, akkor már megkarcolom kicsit. Visszamentem, ugyanott volt, a száraz részen, és láss csodát, 10 skillből feküdt, ebből talán 2-3-ra volt immunis. Ez mi a franc volt? Nem hiszem, hogy 1 szintlépéssel annyit izmosodtam volna, hogy 10 perccel azelőtt nem is sebzem, aztán meg könnyedén kiterítem. (jó, tudom, hogy bug volt, de elég furi bug :S)
Ja és a jégúr... hát igen. De jó, hogy tanultam minden rúnából egyet ^^ A lángviharral simán megöltem, igaz nem két perc volt, de nem is sebzett engem. Mondjuk nem is dobott semmi értelmes cuccot, talán 1-2 citromsárgát, de ment a levesbe. Arany és xp szerzésre jó volt.
Ja és reg-idő letornázva 2sec alá... így már elég türhetőWink A ragyógó erőnléten eddig 120 körüli rúna van...
Vissza az elejére
constance
Lvl. - 30
Lvl. - 30

HozzászólásElküldve: Vas. Aug. 22, 2010 10:37 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Oké, amint a módosítókról írtál az erőnlétnél, rájöttem, hülyeséget kérdeztem, és írták már lentebb -.- Azért köszi szépen, hogy türelmesen elmagyaráztad újra, és nem elküldted melegebb éghajlatra a bamba kezdőt Razz
A tüskéket meg gyakorlom - úgyis csak azzal harcolok szinte. Bár míg ilyen siralmas a reg-időm, néha odacsapok bottal is. Gondolkoztam, hogy ne kezdjem-e újra, kicsit okosabban, bár elrontva nincs az elfem, csak más sorrendben raknám a skilleket, több pontot raknék erre, kevesebbet arra... stb, de aztán tegnap lebírkóztam Gar'Colossus-t, és meglepő, de nem volt olyan nehéz, mint anno a vadász driádommal, szóval marad a kicsi elf, talán lassan kezd megerősödni. Eddig sima mobok ellen is kellett néha-néha innom egyet, ha sokan voltak körülöttem, most már csak nagyon ritkán van szükségem rá.
Vissza az elejére
Fantusz
Lvl. - 90
Lvl. - 90

HozzászólásElküldve: Vas. Aug. 22, 2010 9:32 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

constance írta:
Még két kérdés...
Iszonyat lassan megy fel a ragyogó erőnlét szintje, talán 5-6 rúnánként 1 tizedet. Közben nézegettem a képességeket, és beférne az arcaniai fókusz (asszem ez biztosít magasabb varázslási szintet), arra gondoltam, megtanulom azt is. Vélemény?
A második meg, hogy hogyan is szórjam a tüskéket úgy, hogy egy irányba koncentrálódjanak? Very Happy Azt észrevettem, hogy ha nem az ellenfélre kattintva lövöm, hanem mondjuk mögé, akkor nem szóródik annyira, de az még messze van az egy iránytól... sikerült már úgy szórni, de fogalmam sincs mit csináltam akkor ^^

Homályos arcania fókusz kötelező minden mágusnak!
A ragyogó erőnlét első módosítója, hogy a notórius gyújtogató, vagy a misztikus viharhívő csoport reg idejét csökkentse-e - ezért is fölösleges a másik csoporttal (esetedben gyújtogató) foglalkozni, mert annak nagyon rossz lesz a reg ideje, s a sebzése is elhanyagolható.
A ragyogó erőnlétet tovább fejlesztve növelhető a gyógyító hatás mértéke, vagy további reg idő csökkenést ad, s növeli a védelmet - minden CA-ra igaz, hogy módosítók nélkül kevés haszna van, a ragyogó erőnléthez kötelezőek a módosítók, ergo kell a homályos arcania fókusz, rá minimum 9 pont, s rengeteg minden képesség+ cuccot felvenni.
A fentiekkel megnövelhető a ragyoró erőnlét szintje, de azzal sem kell törődni, hogy a rúnák csak tizedeket emelnek rajta, ez az egyetlen CA, ahová korlátozás nélkül lehet rakni a rúnákat (több száz, akár ezer fölötti rúna is mehet)

Tüskedobás technikával jó úton jársz, rá kell érezni.
Egérgörgővel távolíthatod a képet, s a boss mögé kell célozni...
A szóródó tüskéknek is megvannak az előnyei olyankor, amikor ellenfelek tömege ellen harcolsz, a kötegben célra tartó dobás nem véletlenül nehezebb - ha sikerül koncentrálni a tüskéket egy sárkány elleni harc is mindössze néhány pillanat.
Vissza az elejére
constance
Lvl. - 30
Lvl. - 30

HozzászólásElküldve: Vas. Aug. 22, 2010 6:44 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Még két kérdés...
Iszonyat lassan megy fel a ragyogó erőnlét szintje, talán 5-6 rúnánként 1 tizedet. Közben nézegettem a képességeket, és beférne az arcaniai fókusz (asszem ez biztosít magasabb varázslási szintet), arra gondoltam, megtanulom azt is. Vélemény?
A második meg, hogy hogyan is szórjam a tüskéket úgy, hogy egy irányba koncentrálódjanak? Very Happy Azt észrevettem, hogy ha nem az ellenfélre kattintva lövöm, hanem mondjuk mögé, akkor nem szóródik annyira, de az még messze van az egy iránytól... sikerült már úgy szórni, de fogalmam sincs mit csináltam akkor ^^
Vissza az elejére
Fantusz
Lvl. - 90
Lvl. - 90

HozzászólásElküldve: Szomb. Aug. 21, 2010 1:35 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Elf nem tanulhat kovácsolást, de a legjobb alkus karakterek egyike.
Nagyon sok minden képesség+, később minden harcművészet+ gyűrűt, amuletet lehet magas alkuval venni, de igazán ezeket egy kovács karakterrel lehet kihasználni.
Alapállás az, hogy amulet sok lesz, gyűrű lényegesen kevesebb.
Kovácsolásra is képzett karakter magasabb szintű ékszereket képes bekovácsolni egy slotba, az, hogy olcsóbban szinte mellékes.
A játékban lévő kovácsok bronz foglaltba, csak kovácsrúnákat képesek rakni, ezüst foglaltba gyűrűt (amuletet nem), arany foglaltba minden kovácsolható cucc mehet.
Kovácsolást tanult karakter bronz fokozatba tehet gyűrűt (amuletet nem), ezüst fokozatba már amuletet is kovácsolhat - nagyobbak a lehetőségei.
További tanulással a szintjénél magasabb páncélokat is képes lesz átalakítani, csökken a kovácsolás díja, erősödnek a képességei (kovácsrúnái erősebbek lesznek)

"Esély az ellenfél ellökésére" - jeges elfnél ez kb. annyit jelent, hogy a jeges tüskék nem csak sebzik, de alkalmanként hátra tolják az ellenfelet.
Elfnek a gyengéje a védelme (támadás elkerülésének esélyével növelhető, de akkor a minden képesség+ lesz lényegesen kevesebb rajta), bossoknál jó lehet még a füstalak (fejlesztve), közlharci támadásoknál érhetik meglepetések, ezért az ilyen helyzeteket lehetőleg kerülni kell.
Vissza az elejére
constance
Lvl. - 30
Lvl. - 30

HozzászólásElküldve: Pént. Aug. 20, 2010 5:28 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Köszi a gyors reagálást :) Hát kb én is így gondoltam, csak eléggé össze-vissza fogalmaztam XD Pakolom a rúnákat ezerrel az erőnlétre, de siralmasan lassan megy fel :S Egyelőre a viharhívő ismeretet és fókuszt tervezem kimaxolni (vagyis 75-re vinni), azzal is erősebbek a varázslatok és csökken a reg-idő. Az ősi mágiát nem is vettem eddig számításba, de akkor azt hiszem megvan, mire teszek legközelebb :) Fegyverszakértelmet viszont elfelejtem akkor, a 130-as elffel se bökdöstem a mobokat, pedig eléggé el van statolva szegényke ^^ (igaz feleakkora szintű ellenfelek ellen nem nagy cucc jónak lenni Razz) És köszi a tippet a set-ekkel kapcsolatban. Néztem is, hogy amit a full Faladal set adna pluszban bónusz, nem sokmindent nyom a latban, ha egy darab hiányzik belőle, nem dől össze a világ. A jeges tüskén 5 pont van eddig, de bónusszal, tanult rúna talán 3... nem is szándékozok többet, a driádomat jól elrontottam, tanultam ész nélkül a rúnákat :S Ja és tőle vannak a rúnák még, nem az elftől, sajnos későn jutott eszembe, hogy anno mikor másfél éve Sacred2-ztem, a régi driádomat is azzal rontottam el... szegény driád így süllyesztőbe kerül.
Köszi még egyszer!
Vissza az elejére
Fantusz
Lvl. - 90
Lvl. - 90

HozzászólásElküldve: Csüt. Aug. 19, 2010 7:22 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

constance:

Felesleges rúnákat ládába gyűjteni, cseréljed be mindet ragyogó erőnlétre...
a ragyogó erőnlét kivételével a többi képességre csak egyetlen rúnát rakj, különben az egekbe tolod a reg időt, s használhatatlan lesz az elfed.
Notórius gyújtogatás teljesen fölösleges, jegesnek rém gyenge marad az a csoport, a homályos arcaniából árnylépés, elűző mágia talán hasznos, de nem létkérdés.
Immunitás csökkentéséhez az ősi mágiát kell szakértői szintre fejleszteni, Fagyúrral egyenlőre ne kötekedj (van ilyen: jobb a békesség)
A reg idővel máris a fegyverválasztás kérdésénél tartunk: elf nem használ semmiféle fegyvert, ha a varázslatait megfelelően fejlesztette (alacsony szinten néha még esetleg odacsap, de később nincs szüksége fegyverre)
Ezt figyelembe véve olyan fegyver illik a kezébe, ami jótékonyan hat a varázslataira, reg időre, s ez semmiképpen sem az íj.
Mágusbot a legmegfelelőbb fegyver az elfnek, de valójában arra a képességre sincs szüksége (annyit nyersz vele, hogy szintjénél magasabb szintű botokat felvehet büntetés nélkül.)
A legtöbbet használt, s egyben a legerősebb képesség a jeges tüskék lesznek...
Azt kell megtanulni, hogyan dobd a tüskéket.
Boss ellen a szerteszét szórt tüskékkel nem sokra mész, de lehet úgy dobni, hogy az kötegben szállva telibe találja a bosst.
Jeges tüskék reg ideje fél (!) másodperc körüli (0,6 még belefér, 0,7 már sok) ha a bossnak nincs jégellenállása nagyon gyorsan ki lehet végezni.
Fagyurat, méregurat jobb békén hagyni - próbálkozhatsz, de ne csodálkozz, ha csúnya vége lesz.
Véreskaromhoz hasonló combat ellenfelet pedig nem szabad közel engedni, az elfek védelme nem túl jó.
Faladal illik a jeges elfhez, egyedül a kesztyűt érdemes, sőt ajánlott Valeria kesztyűire cserélni, a több cucc szigorúan Faladal - jó ez így talán erős, de én akárhogy variáltam a jegesem viseletét, így jöttem ki legjobban, sebzést, reg időt, védelmet is figyelmbe véve (Valeria vértje hatalmas védelmet ad, de visszaesik a sebzés, a Faladal páncél védőértéke ne sok, de jókora bonuszt ad a HP-re)
Vissza az elejére
constance
Lvl. - 30
Lvl. - 30

HozzászólásElküldve: Csüt. Aug. 19, 2010 6:02 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Húha, régen volt itt hozzászólás Very Happy
Elkezdtem egy elfet, miután egy felcheatelt 130Lvl-el elffel végignyomtam az ezüst hadjáratot kíváncsiságból, és bár ott a látványomtól is dőltek az ellenfelek (szóval nem volt kihívás, csak érdekelt a vége a játéknak Razz), nagyon megtetszett a jeges elfecske (írtó jól mutat a fehér szélkígyón a kristálybőrrel XD), szóval a friss karimhoz kéne pár tanács, vélemény, ha esetleg valaki erre tévedne.
Egyelőre csak 12Lvl, cuccok még gagyik, semmi kovácsolás még (de erről nem kell tanács, olvastam lentebb, valamint driáddal végigjátszottam már őserdő elejéig, szóval az általános dolgokban képben vagyok). Egyelőre a misztikus viharhívő ismeretre/fókuszra tettem, páncélismeretre, koncentrációra, valamint alkura. Skillekben a jeges tüskékre koncentrálok és az örjöngő viharra, meg a kristálybőr+ragyogó erőnlét párosra. Terveim szerint ha elfnek való rúna esik, megtanulom, mármint minden skillből egyet, akár tüzes, akár arcaniai, egyrészt kiváncsi természet vagyok, másrészt esik bőven rúna, nem megy pocsékba (ládában is van bőven a régi driádtól eltéve rúna dögivel).
Küldikkel nem nagyon foglalkozok, halálosan unom a játék elejét már, így csak a főküldi vonalán haladok, ezért lehet, hogy már a fal túloldalán járok a szintem ellenére XD Itt tervezem majd mellékküldik csinálását, cuccok és xp miatt. Nagyon jól alakít a kicsi elf egyelőre, bár ugye még azonos szintű ellenfelek ellen nem kell megerőltetnie magát.
Kisebb kitérőket csak a mini-bossok miatt teszek... és itt ütköztem egy gondba. A griff még csak-csak ment nagy nehezen (erősítések nélkül ugye, de ment), Véreskarom viszont bezabált keresztbe. Elfes boss-öléshez kéne tipp, taktika, trükk, bármi. Nekem személy szerint annyi ötletem lenne, hogy a két buffot nyomni az egekig, valamint sok +életerőt adó cuccot beszerezni, alkatra pakolni legközelebb, mivel nagyon hamar lekapta az életem, én viszont felénél tovább nem tudtam levinni a hp-ját, gyorsabb volt a hp-regje, mint az én varisebességem:S... még valami esetleg?
Valamint a fegyverválasztásnál vagyok gondban. Nem vagyok egy közelharcos típus, ezért szemezek az íjakkal, bár ahhoz kéne tanulni legalább 5 szintig mást (taktikára gondoltam), vagy mágusbotok mellett döntsek? Vagy ne foglalkozzak az egésszel, később úgyis csak dísznek lesz a fegyver a kezemben? (emiatt is gondoltam a mágusbotokra, emlékeim szerint amik estek nagyobb szinten, szép bónuszokat adtak)
Szóval ennyi lenne... Nem óhajtok ezüst szinten sokat tökölni, de azért a bossokat le kell ugye gyűrni :S
Vissza az elejére
dion
Lvl. - 200
Lvl. - 200

HozzászólásElküldve: Pént. Aug. 14, 2009 3:29 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

na igen, niobium szint, Seraphom 100 -as szint előtt eléri a niob szintet, ha az istenek is úgy akarják, most 93 -as, de erdei őr kivételével, kevesen tudnak neki nagy pofont adni, 15 szinttel nagyobbak az ellenfelei jelenleg....

http://www.klanhaboru.hu/938476-hu7.html
Vissza az elejére
Fantusz
Lvl. - 90
Lvl. - 90

HozzászólásElküldve: Csüt. Aug. 13, 2009 11:02 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

norec79 írta:
"Az elf hatalmas pusztítómágiáját ellensúlyozandó elég gyenge védelmet kapott"

Hát mint TWGH is írta ott a kristálybőr de még ott az Izzó bőr ami a megfelelő modolással nagyon hatásos védelem.
Magasabb szinten a visszatükrözése nagyon jó szinte alig tudnak sebezni a mobok , a bossok akik néha komolyabbat bevisznek de az is hanyagolható.

A ragyogó erönlétbe meg annyi rúnát pakolni amyenyyit nem szégyellünk nem kel vele foglalkozni hogy egy idő után csak tizedeket megy fel pakoljuk bele szorgalmasan.Viszont a többi ca-val csak óvatosan nem szabad sokat pakolni rá.

Mindez nem mond ellent annak, hogy az elf gyenge pontja a védelem.
Jegesem 98as szintű, kristálybőrrel jóval 20ezer fölötti a páncélja, az alkat ad plusz HP-t minden képességből sem tudom most mennyi van rajta, ha újra kezdeném lehetne rajta sokmindent javítani, de mivel ő az egyetlen alkuszos karakterem ha nehezen is, de elviselem, hogy nem zero halállal van játékban.
Kristálybőr növeli a páncélt, ragyogó erőnlét a gyógyulást segíti, de amire utalni akartam az egy másik, komoly veszély: az ellenfél találati esélye elfeknél nagyon magas, erre sem árt odafigyelni.

Egy driád vagy egy szeráf nem elsősorban azért strapabíró karakter, mert rendületlenül állják az ütéseket, hanem mert alig tudják megütni, kitérnek a támadás elől.
Az elffel a rossz kitérési eséllyel együtt el lehet jutni messzire, az igazi megmérettetés nióbiumon jöhet, 20-30 szinttel magasabb ellenfeleknél már lényeges lesz, hogy 10 ütésből 8 talál, vagy csak 3.
Vissza az elejére
norec79
Lvl. - 70
Lvl. - 70

HozzászólásElküldve: Csüt. Aug. 13, 2009 7:42 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

"Az elf hatalmas pusztítómágiáját ellensúlyozandó elég gyenge védelmet kapott"

Hát mint TWGH is írta ott a kristálybőr de még ott az Izzó bőr ami a megfelelő modolással nagyon hatásos védelem.
Magasabb szinten a visszatükrözése nagyon jó szinte alig tudnak sebezni a mobok , a bossok akik néha komolyabbat bevisznek de az is hanyagolható.

A ragyogó erönlétbe meg annyi rúnát pakolni amyenyyit nem szégyellünk nem kel vele foglalkozni hogy egy idő után csak tizedeket megy fel pakoljuk bele szorgalmasan.Viszont a többi ca-val csak óvatosan nem szabad sokat pakolni rá.
Norec(Hun) Árnyharcos lvl 105
[HunD]Metrino elf
Vissza az elejére
dion
Lvl. - 200
Lvl. - 200

HozzászólásElküldve: Csüt. Aug. 13, 2009 5:18 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

azt még nem tudom mikor lesz időm és kedvem az elfikém felfuttatására, de ő jég+tűz, pont mint az elődje, az utolsó 2 pach előtti verhetetlen volt, most majd igazodni kell az új kihívásokhoz, szinte nem is lehetett sebezni, gyorsabban gyógyult mint ami sebzést be tudott kapni......

http://www.klanhaboru.hu/938476-hu7.html
Vissza az elejére
TGWH
Lvl. - 200
Lvl. - 200

HozzászólásElküldve: Csüt. Aug. 13, 2009 3:39 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Idézet:
Az elf hatalmas pusztítómágiáját ellensúlyozandó elég gyenge védelmet kapott

Há akkor a Kristálybőr miért van? Először Kőbőrt akartam írni, de az az egyben volt Very Happy
Gyorsaságismeretet én hanyagoltam, elvégre a védelem meg a támadás kovácsolással is elérhető. Meg az a +7 sem tűnt túl soknak.
Mostani elfem is verekedős, amelyikről itt írtam, azt már kicsinálta v.melyik patch...

Sacred sorozat egyelőre hanyagolva...
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
Fantusz
Lvl. - 90
Lvl. - 90

HozzászólásElküldve: Csüt. Aug. 13, 2009 12:25 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

napimester írta:
Sziasztok!

Én az elfemmel a következőképpen bíbelődtem:
Notórikus gyújtogató ( nélkülözhetetlen számomra a meteor és a tűzlabda, látványos és halálos Very Happy )
Homályos A.. ( Én a villámot fejlesztettem, tetszik, ugyancsak látványos )
próbálom csökkenteni az újratöltődési időt a koncentrációval és a fókuszokkal.

De továbbra is az a véleményem, hogy a leggyengébb karakter a játékban.. :/

Nem tegnapelőtti a vélemény, de most reagálnék rá:
Az elf hatalmas pusztítómágiáját ellensúlyozandó elég gyenge védelmet kapott, a fejlesztésnél ezt kell szem előtt tartani, s amennyire csak lehet korrigálni.

Mivel a játék lehetővé teszi a saját karakterek közötti cserét, nem feltétlenül szükséges minden egyes karakternek az alku, de az elfek a legjobb alkudozók. (az alkut érdemes mindjárt első szinten felvenni, így később nincs az a probléma, hogy sajnáljuk rá adni a pontot, mert az máshova is jó lenne)

Hogy is jön az alku az elf védelméhez?
Esély a támadás elkerülésére, és + minden képesség gyűrűket, amuletteket alku nélkül nem nagyon lehet beszerezni - ezekre az ékszerekre lesz szükség - lóghat a karakteren, páncélba lehet kovácsolni.

Képességekről annyit, hogy el kell dönteni milyen iskolát tanuljon, s azt fejleszteni, ritka kivételektől eltekintve nem érdemes másik képességcsoportból varázslatokat használni, mert hatékonyságban messze elmarad egy jól fejlesztett "saját varázslattól".
Notórius gyújtogatónak magasabb szinten a legfontosabb varázslata a lángvihar, hatalmas sebzés, fél másodperces reg idők mellett meg se nagyon tudják közelíteni.
Bossok ellen pedig a tűzlabda és a meteorzápor elegendő, fölösleges villámot szórni, ami lényegesen gyengébb lehet.
Mindehhez fontos képesség az ősi mágia, ami erősíti a varázslatok sebzését, és 75ös szinten az ellenfél mágia-ellenállását is jelentősen csökkenti.

Van arcaniás elfem is, ezt a stílust nem sokan kedvelik, némileg furcsa is egy verekedős "bolond elf" látványa, a mágikus csíny fegyver alapú sebzés amihez életszívás is fejleszthető.
Amiért ezt ide kapcsoltam, annam az oka, hogy tüzes, vagy jeges elfnek az arcania fókusszal (ha már pontot szán rá) nem az energiavihart, hanem az elűző mágiát érdemes fejleszteni, módosítókkal élőholtakat, t-mutánsokat hatékonyan sebez.
Ragyogó erőnlétre pedig több runát lehetne felrakni, mint ami létezik - növeli a védelmet, csökkenti a reg időt.

Elfnek páncélismeret, alkat szinte kötelező, ajánlott még a pajzsismeret (igazából szakértői szinten hatékony, akkor már a támadások visszaverésére is képes, addig csak a védelmet erősíti), illetve egy nem sokak által kedvelt képességgel is lehet védelmet növelni: gyorsaság ismeret.
Vissza az elejére
dion
Lvl. - 200
Lvl. - 200

HozzászólásElküldve: Szer. Jún. 17, 2009 6:24 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

tudatos és ügyes fejlesztéssel bármelyik karakterből lehet nagyon erőset csinálni, még most is, pedig agyon variálják minden új patchel az egész játékot...

aki kellő időt és figyelmet szán egy általa favorizált karakterre, nagyon nagyon látványos dolgokat hozhat ki belőle....
Vissza az elejére
norec79
Lvl. - 70
Lvl. - 70

HozzászólásElküldve: Szer. Jún. 17, 2009 5:59 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Napimester nézd meg a videómat az elfről talán megváltozik a véleményed a gyengeségéről.A saját készítésű videók norec79 alatt megtalálod.
Ha jól fejleszted elég erős tud lenni.
Norec(Hun) Árnyharcos lvl 105
[HunD]Metrino elf
Vissza az elejére
TGWH
Lvl. - 200
Lvl. - 200

HozzászólásElküldve: Szer. Jún. 17, 2009 10:42 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

napimester írta:
Sziasztok!

Notórikus gyújtogató ( nélkülözhetetlen számomra a meteor és a tűzlabda, látványos és halálos Very Happy )

Ha normálisan csak tűzre fejleszted, vagy csak jégre, akkor nincs vele semmi gond. Sőt, talán a legdurvább karakter. Amíg egyet levág az árnyharcos, addig 5öt megöl az elf.

Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
napimester
Lvl. - 1
Lvl. - 1

HozzászólásElküldve: Szer. Jún. 17, 2009 9:41 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

Vissza az elejére
TGWH
Lvl. - 200
Lvl. - 200

HozzászólásElküldve: Pént. Máj. 22, 2009 5:35 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Ha megtanulsz egy rúnát, akkor fejlődik, és nő a visszatöltési ideje. Alul az iránytű melletti jobb oldali részbe gondolod berakni? Olyanba, mint a bal oldalon a fegyverek vannak? Azokat csak használni tudod, attól hogy ott van, még nem fejlődik. Olvasd el a kézikönyvet, minden le van írva.
Leírtam, hogy sztem mit kell felvenni. Alkat fontos lehet, meg ugye az a két képesség, amilyen ca-kat használsz.

Vissza az elejére
Satya
Lvl. - 1
Lvl. - 1

HozzászólásElküldve: Pént. Máj. 22, 2009 4:50 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia Satya vagyok új tag és új játékos ,néztem az Elf fejlesztést tetszik hasonlót csinálok én is .Idáig Diablóztam.Ezmost nekem tök ÚJ. DE ENNEK ELLENÉRE TANÁCSTALAN VAGYOK a skillek elosztásánál Jólenne több kari fejlődést látni.PL BERAKTAM A JÉGTÜSKERUNÁT AZT IS FEJLESZTEM, ha a többi lyukba is teszek runát von le pontot? vagy csak ha elkezdem rakni rá .BYE
Vissza az elejére
TGWH
Lvl. - 200
Lvl. - 200

HozzászólásElküldve: Vas. Jan. 04, 2009 6:15 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Csak rossz topicba írtad.
Frissítés: az új patch kb. ötödére csökkentette a sebzését, így azt hiszem véget ért az elfem pályafutása.
Vissza az elejére
zsolesz88
Lvl. - 20
Lvl. - 20

HozzászólásElküldve: Vas. Jan. 04, 2009 5:09 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

Kezdő vagyok és roppant béna de lelkes! Very Happy Very Happy

Ezt csináltam eddig 16-os az elfem.

Kérem a válaszokat mit szúrtam el és miért?
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Elf karakterfejlesztések Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás a köv. oldalra: 1, 2  Következő
1 / 2 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem szavazhatsz ebben fórumban.