Tartalomjegyzék
Sacred 2 - Magyar Fan Site Fóruma
Gy.I.K.  °  Keresés  °  Taglista  °  Csoportok  ° Regisztráció  °  Profil  °  Privát üzeneteid olvasásához be kell jelentkezned  °  Belépés 

BFG Sera

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Szeráf karakterfejlesztések
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
TGWH
Lvl. - 200
Lvl. - 200

HozzászólásElküldve: Szer. Jún. 17, 2009 7:01 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

dion írta:
a Seraphim bfg -vel verhetetlen ez tény, de ezt inkább gyerekeknek, meg kezdőknek csinálták, nem beszélve az idétlen űr ruháról Very Happy

közelharcra is látványos, sőt meglehetősen ügyes is, a játékot ez a karakter adta el ez vitathatatlan, és őt lehet a leg dögösebben felöltöztetni, ez is tény Very Happy

Lényeg hogy ez mind teljesen pártatlan vélemény ^^ Én inkább az előző rész miatt vettem meg. A történet, a világ, az egész nagyon ki van találva.

Sacred sorozat egyelőre hanyagolva...
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
dion
Lvl. - 200
Lvl. - 200

HozzászólásElküldve: Szer. Jún. 17, 2009 6:35 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

a Seraphim bfg -vel verhetetlen ez tény, de ezt inkább gyerekeknek, meg kezdőknek csinálták, nem beszélve az idétlen űr ruháról Very Happy

közelharcra is látványos, sőt meglehetősen ügyes is, a játékot ez a karakter adta el ez vitathatatlan, és őt lehet a leg dögösebben felöltöztetni, ez is tény Very Happy
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
napimester
Lvl. - 1
Lvl. - 1

HozzászólásElküldve: Szer. Jún. 17, 2009 9:37 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Hát szerintem, hogy a BFG-s szeráf a legimbább karakter a játékban. Mondjuk a szeráf alapból el van túlozva, multifunkciós gyilkológép. Ehhez képest PL. egy elf sehol sincs..
Nemhogy nem kell egyáltalán fegyvert használni, mert egy szimpla erősítés az egész, erősebb ranges mint egy driád (vicces nem?) ott van a 75%os átlyukasztás (vicc kéremszépen..) de a legpoénosabb az a távolsági fegyverhasználat, amire a BFG -nem kevés- pontot ad, így azonos szinten ugyancsak nagyobb távolsági fegyverhasználattal rendelkezik mint egy driád Very Happy
szóval összegezve:

kicsit el van túlozva Very Happy
de élvezetes Wink
Vissza az elejére
Metarcus
Lvl. - 1
Lvl. - 1

HozzászólásElküldve: Vas. Dec. 07, 2008 3:26 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Harbonah írta:
Boby007 írta:
pf khm omg ,eddig nem tudtam mi legyen az elfem utolsó skillje Very Happy MOSTMÁR tudom KÖSZI!!!
amugy mennyi az a "magas"?
nah közbe megnéztem egyjátékosban 200as karival :) 150es "alku képesség" és nemhogy set item ,de még sárga sincs. hol rontottam el?:)

magasasbb kell hogy legyen a skill szintje a te szintednél nekem 20-as az elf és 59 es a skill így már van set is

NAH!

Hogy csináltál 20-as karakterednek 59-es alkut???? Ugye az alap max szint az annyi mint a kari szintje. Tehát cuccokkal emeltél rajta 39-t?????

Küldj már lécci screenshotokat erről az elf karidról ugy hogy minden képen más cuccodra mutat a kurzor hogy lássam a tulikat.

én is elkezdtem egy karit amire direkt alkut fejlesztek, most 15. szintű a kari és eddig ezt 38-ra tudtam emelni......még lépek 5 szintet, de elég kizártnak tartom hogy 59-ig fel tudom nyomni :-((

itt a címem: izbekik@mail.datanet.hu

/B
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
Harbonah
Lvl. - 30
Lvl. - 30

HozzászólásElküldve: Vas. Nov. 23, 2008 10:24 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Néhány nap kihagyás után ismét visszatértem a karihoz. Gondoltam csinálok egy küldi leírást a szellem faluban lévő Bosshoz, és erre a karira eset a választás had fejlődjön egy kicsit :). 14es szinten hagytam abba, folytatom innen.

lvl 14-18: A 18. szintlépés a szellem falu hídja előtt ért nem sokkal. Eddig az összes stat pont ment a dex-re mint eddig, viszont skill pontot nem osztottam. Az emberekhez átjőve a mobok hpja megnőtt, főleg a szellemeké magasabb az elfeknél lévő mobokhoz képest, vagy a koboldokra nagyobb a sebzés bónuszom, mert a szellem macikhoz votl, hogy 3-4 lövés is kellett. A sebzésem 300 körüli volt. 18 as szinten jön az újabb skill ugye fel is vettem a Revered Technology Lore(RTL)-t. A 4 szintlépés alatt összegyült 12 pontot mind belenyomtam, hogy tudjam modolni a BFG CA-t. A RTL-re pakolt pontok nem módosítják sajnos a BFG sebzését, pedig nem lenne rossz Very Happy. A BFG-t plussz sebzésre és pierce-re modoltam. A sebzés így felugrott 300 ról 700-ra, a pierce pedig már 75% os. Így már a macik sem bírtak ki többet 2 lövésnél, és ha egymás után futnak felém a mobok akkor egész sort ki lehet ritkítani a magas pierce miatt xD. sajnos a reg time módosítás a modok miatt viszont felugrott +88% a BFGnél, így most nem fogom olyan sűrűn lödözni a CA-kat. Valamit valamiért

kép a kariról buffban, Celestical CA-m nincs (véletlenül megittam egy áfonyaszörpit azért van +90% undead banishem):

Lvl. - 1
Lvl. - 1

HozzászólásElküldve: Vas. Nov. 16, 2008 2:05 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Harbonah írta:
Boby007 írta:
pf khm omg ,eddig nem tudtam mi legyen az elfem utolsó skillje Very Happy MOSTMÁR tudom KÖSZI!!!
nah közbe megnéztem egyjátékosban 200as karival :) 150es "alku képesség" és nemhogy set item ,de még sárga sincs. hol rontottam el?:)

magasasbb kell hogy legyen a skill szintje a te szintednél nekem 20-as az elf és 59 es a skill így már van set is

ok , ezt is kipróbálom :) habár majd ha egyszer eljutok 200ig akkor 200on kell lennie a képességnek.. az sok :)
Most jut eszembe a saját szintemnél nem is tudok több pontot rakni a képességekre..DE tárgyakkal mint pl gömb meg tudom emelni :)
Vissza az elejére
Harbonah
Lvl. - 30
Lvl. - 30

HozzászólásElküldve: Vas. Nov. 16, 2008 1:55 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Boby007 írta:

Lvl. - 1
Lvl. - 1

HozzászólásElküldve: Vas. Nov. 16, 2008 1:16 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Vissza az elejére
Harbonah
Lvl. - 30
Lvl. - 30

HozzászólásElküldve: Vas. Nov. 16, 2008 1:04 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

van egy elfem akivel felvettem a bargaining (alku) skillt és már annyira magas, hogy az árusoknál lehet vele set itemeket is venni
Lvl. - 1
Lvl. - 1

HozzászólásElküldve: Vas. Nov. 16, 2008 11:03 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Hogyan szedtél össze 1 full setet ilyen hamar?:) ráadásul mindegyik azonos szinten van.
Vissza az elejére
Harbonah
Lvl. - 30
Lvl. - 30

HozzászólásElküldve: Vas. Nov. 16, 2008 9:40 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

első két post frissítve :)
Lvl. - 30
Lvl. - 30

HozzászólásElküldve: Vas. Nov. 16, 2008 8:09 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

hát majd meglátjk még csak 12 es szinten járok eddig minden 1-2 lövés :)
Adminisztrátor
Adminisztrátor

HozzászólásElküldve: Vas. Nov. 16, 2008 7:06 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Idézet:
...10. skill még nem tudom mi lesz. A kombósat nem érdemes felvenni, mert csak 6 CA lesz amit használni fogok...

Alkat vagy szívósság esetleg (angol megfelelője nemtom mi) ?
Alkat : Javul az életerőpontok maximális száma és a harcon kívüli újratöltési idő.
Szívósság : Jobb alapellenállást biztosít mindenfajta sebzéssel szemben, és lecsökkenti a kapott sebzések esélyét.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
Harbonah
Lvl. - 30
Lvl. - 30

HozzászólásElküldve: Szomb. Nov. 15, 2008 8:50 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Karakterfejlődés szintről-szintre

lvl 1: nem mintha sokág tartana :) a cél minnél hamarabb BFG rúna szerzése, ha szerencsés az ember kiesik hamar, ha nem akkor az osztott ládával adhatunk másik karitól
lvl 2: Ranged Weapon skill - hogy érvényesüljön a BFG buff +skill hatása
lvl 3: Tactics Lore - a +sebzés miatt nameg a BFG fegyver is ehhez ad bónuszt
lvl 4-8: Fejlődés gyorsan, mivel ez már a 3. karim futottam végig a fő küldetésen, és a kaszt küldin. Szintlépéskor újra kell rakni BFG buffot, hogy megkapjuk a jobb fegyvert. A két újabb skillnek az Armor Lore-t választottam a Warding Energy Lore-ral, de ez utóbbit csak azért vettem most fel, hogy szép sorban legyenek a skillek ^^. Mivel a Concentrationnel is csak 2 buffunk lehet lvl 75 ig ezért bőven ráér, először úgyis a BattleStance és BFG buff lesz rajtnk.
lvl 9-12: Megy tovább az aprítás, az alap mobok továbbra is egylövéstől kifekszenek, márha eltalálom őket, az attack value nem tűnik elég magasnak. Újabb skillnek bejött a Concentration a +1 buff miatt Battle Stanceval tovább növekszik a sebzés. Az armor lorera raktam pár pontot közben, hogy elérjem a lvl 15 ös tárgyakat, és így beöltöztem az Endijian setbe, amit már sikerült összeharácsolni az elfemmel, de bármilyen más cucc jó, csak törekedni kell a + damage/+ ice damage/+ attack value (magyarul talán támadási érték) módosítókra a tárgyakon.
lvl 13-14: itt tartok most, mióta megvan a set az alap mobok már télleg csak egy lövésbe kerülnek. A foglalatok mindegyikébe + sebzést kovácsoltattam

kép a kari értékeiről buffban:

A Battle Stance-ra az alsó módosító sort raktam fel + sebzés, kitérés, sebzés visszaverés, bár lehet a sebzés helyett a támadói értéket kellet volna növelnem inkább.

Perpill az első fejezet végén vagyok, készülök átmenni a falon. Rohanok a spéci hátasért mivel lovon nem tudom használni a BFG-t lábon meg lassú a kari kicsit, talán utána majd foglalkozom a mellékküldetésekkel is.

Néhány nap kihagyás után ismét visszatértem a karihoz. Gondoltam csinálok egy küldi leírást a szellem faluban lévő Bosshoz, és erre a karira eset a választás had fejlődjön egy kicsit :). 14es szinten hagytam abba, folytatom innen.

lvl 14-18: A 18. szintlépés a szellem falu hídja előtt ért nem sokkal. Eddig az összes stat pont ment a dex-re mint eddig, viszont skill pontot nem osztottam. Az emberekhez átjőve a mobok hpja megnőtt, főleg a szellemeké magasabb az elfeknél lévő mobokhoz képest, vagy a koboldokra nagyobb a sebzés bónuszom, mert a szellem macikhoz votl, hogy 3-4 lövés is kellett. A sebzésem 300 körüli volt. 18 as szinten jön az újabb skill ugye fel is vettem a Revered Technology Lore(RTL)-t. A 4 szintlépés alatt összegyült 12 pontot mind belenyomtam, hogy tudjam modolni a BFG CA-t. A RTL-re pakolt pontok nem módosítják sajnos a BFG sebzését, pedig nem lenne rossz Very Happy. A BFG-t plussz sebzésre és pierce-re modoltam. A sebzés így felugrott 300 ról 700-ra, a pierce pedig már 75% os. Így már a macik sem bírtak ki többet 2 lövésnél, és ha egymás után futnak felém a mobok akkor egész sort ki lehet ritkítani a magas pierce miatt xD. sajnos a reg time módosítás a modok miatt viszont felugrott +88% a BFGnél, így most nem fogom olyan sűrűn lödözni a CA-kat. Valamit valamiért

kép a kariról buffban, Celestical CA-m nincs(véletlenül megittam egy áfonyaszörpit azért van +90% undead banishem):

A hozzászólás legutóbb Harbonah által Vas. Nov. 23, 2008 10:25 pm-kor lett szerkesztve, összesen 4 alkalommal.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
Harbonah
Lvl. - 30
Lvl. - 30

HozzászólásElküldve: Szomb. Nov. 15, 2008 8:47 pm    Hozzászólás témája: BFG Sera Hozzászólás az előzmény idézésével

Perpill még csak tervezés alatt van az újabb Serám, melynek elsődleges fegyvere a BeeFGee (BazinagyFegyver) lesz

Stat pontok:

Mivel a BFG távolsági fegyver így a sebzését a Dexterity (Ügyesség) növeli, ezért minden pontot erre fogok rakni. Talán néhányat adok a Vitalityre (Egészség), de nem hiszem, maximum a végjátékban, ha nagyon muszáj.

Skillek:

Ranged Weapons (Távolsági fegyverhasználat): valszeg maxolni fogom
Tactic Lore (Taktika ismeret): 75 pont elég szerintem, hogy meglegyen a bónusz is
Armor Lore (Páncélismeret): szintén maxolni fogom
Warding Energy Lore (Védelmező energia ismeret): 75 pont elég a bónusz miatt, mivel egy aspectben van a Warding Energy (Védelmező energia) a BFG vel, és a célzott felszerelésem is ezt fogja erősíteni ezért érdemesnek tartom felvenni, na meg nem árt egy kis védőpajzs sem a HP mellé, bár nagyon nem szeretném ha közel jönnének a mobok, remélem nem is fognak :)
Concentration (Koncentráció): 75 pont elég a +2 buff miatt
Revered Technology Lore (Imadott technológiai ismeret): 75 pont a bónusz miatt
Exalted Warrior Focus (Fennkölt harcos fókusz): 75 pont a bónusz miatt
Revered Technology Focus (Imádott technológia fókusz): 75 pont a bónusz miatt
Riding (Lovaglás): 1 pont elég rá majd a +skillek megemelik, nem tudom még, hogy érdemes-e felvenni, hogy ne nőjenek meg nagyon a regtimeok a hátason ülve, bár a többi skill eléggé visszafogja tartani talán. Majd kiderül ez már úgyis a 9. skill addig még van idő eldönteni
10. skill még nem tudom mi lesz. A kombósat nem érdemes felvenni, mert csak 6 CA lesz amit használni fogok

CA:

Exalted Warrior (Fennkölt Harcos)
Soul Hammer (Lélekkalapács): Működik a BFG vel, kell
Pelting Strikes (Záporozó csapások): Működik a BFG vel, kell
Assailing Somersault (Támadó szaltó): Működik a BFG vel, kell
Dashing Alacrity (Ragyogó fürgeség): kell
Battle Stance (Buff) (Hadiállapot): kell

Revered Technology (Imádott technológia)
Archangel’s Wrath (Az arkangyal haragja): kell
Flaring Nova (Villanófény): kell
Divine Protection (Isteni védelem): ha nagyon leütnék a pajzsunkat jól jöhet, valszeg csak bossoknál kell majd
Warding Energy (Buff) (Védelmező energia): kell
BeeEffGee (Buff) (BazinagyFegyver): természetesen kell, hisz ez lesz a fő fegyverem :)

Celestial Magic (Égimágia)
Innen valószínűleg semmit sem tanulok meg

A Soul Hammerből és a Pelting Strikesból csinálok egy kombót, ami nem dől ki egy-két lövéstől azt ez a sorozat tuti megfekteti
A Archangel’s Wrathből és a Flaring Novaból még egy kombó; előbbi területi sebzésre modolva a második stunolásra, ha nagyon körbe vennének ezzel kicsit ritkíthatom a tömeget
A maradék két helyre megy Assailing Somersault, Dashing Alacrity, Divine Protection hármas aszerint, hogy éppen mire van jobban szükség.

Ami esik BFG rúna az mind megy is tanulásra, de a többi CA-ra egyelőre csak 1-t teszek, majd később fejlesztem őket. Így legalább több fog esni a rúnákból is

Mount:

Lóháton nem lehet használni a BFG-t mivel buff, és lóra ülve megszűnik a hatása, így nem érdemes venni, maximum arra az időre amíg gyorsan ellovaglunk, hogy megszerezzük a kasztspeckó hátast. A 4 spéci hátasból a CM-es kapásból kiesik, mivel ezeket nem fogom használni, a RT-s nagyon csúnya és csak két CA-t fogok innen használni aktívan azokat is inkább csak ritkán így ez is fölösleges. Marad az alap és az EW-s, de nagy eséllyel az alap tigrist fogom választani, mert a skillek remélhetőleg kellően lehúzzák a CA-k regen idejét

Felszerelés:

Fegyver: BigFuckingGun
Ruházat: Endijian's Artifacts (Endijian ereklyéje) set nagyon sok +pontot ad az RT CA-kra és a skillekre is, főleg a BFG-re. Persze bármi más ruházat jó ami a fő CA-nkat és az aspectokat erősíti
Ékszerek: Ami éppen jön, bár a Kayser's Luck gyűrű set sem lenne rossz (+ all skill, + CA, + HP). Amuletnek meg esetleg a Slagelamber's Relics amuletje és az egyik fegyverhelyre az egyik tőr így már megadja pluszban a regtime csökkentő bónuszt is, még akkor is, ha nem az az aktív fegyver, legalábbis a bónusztábla szerint
Foglalatok: majd ami jön, de rúnákat nem hiszem hogy fogok beléjük rakni

Screenshot:

A hozzászólás legutóbb Harbonah által Vas. Nov. 16, 2008 9:13 am-kor lett szerkesztve, összesen 1 alkalommal.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
Hozzászólások megtekintése:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Szeráf karakterfejlesztések Időzóna: (GMT +1 óra)
1 / 1 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem szavazhatsz ebben fórumban.