|
 Sacred 2 - Magyar Fan Site Fóruma |
 |
| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
norec79 Lvl. - 70

Csatlakozott: 2008.10.19. Vasárnap 12:30 Hozzászólások: 178 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Szomb. Márc. 21, 2009 3:14 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Én így fejlesztettem.
 _________________ [HunD]Mireku elf
Pritenor elf lvl 56
[HunD]Shamatava Inkvizitór lvl 65
Norec(Hun) Árnyharcos lvl 105
[HunD]Metrino elf |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Phamor Lvl. - 30

|
Elküldve: Vas. Dec. 14, 2008 3:23 am Hozzászólás témája: Lélekrabló |
|
|
Lélekrabló, a buff ami igazán táppá teszi az invizítort. Mindössze annyi a dolga az embernek, hogy megöl 15-20 mezei szörnyet, onnantol ha 15 secenként (a skill növelésével ez persze kitolható) megöl egy ellenfelet, szinte halhatatlan. Ez az a képesség, ami miatt nem érdemes, csak és kizárólag sebzést rakni az inkvizítornak. A müködése egyszerű. Megölsz egy ellenfelet, beszivod a lelkét, és megnövekszik a támadóértéked, és a védelmed. Ez folyamatosan csökken 15 sec alatt, azonban, ha megöslz egy ujabb ellenfelet, a számolás újrakezdődik, és a támadóérték ismét megnövekedik a kiírt százalékkal. Tehát 1. szintü erősítés esetén, a 20. ellenfél után a támadó- és védőértéked 20x15+100%-os lesz, azaz az eredeti négyszerese. Erről írtam is egy keveset mennyire táp az árnyharcos részlegben. A lényeg, a te találati arányod 100% lesz, az ellenfeleké 1% (persze 20 ellenfél után, hanem valószinűleg azért joval több mulva. de olyan 12000 érték felett, amit sztem nem nehéz összeszedni, már ennyi lesz lvl 30-40 környékén) Mivel nem találnak el, ezért hp, védekező skill nem kell, mivel mindig betalálsz, ezért támadóérték skill sem kell. Eddigi rekordom, az 56000-es támadóérték volt Utána szintet léptem, és inkább mentettem, meg más dolgom volt. Asszem olyan 10-15 percig öltem folyamat az ellenfeleket. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
TGWH Lvl. - 200

Csatlakozott: 2008.12.04. Csütörtök 11:18 Hozzászólások: 784 Tartózkodási hely: Vazs megyei dimbes-dombos Alpokalja
|
Elküldve: Szomb. Dec. 13, 2008 3:36 pm Hozzászólás témája: Kutató Jerekis - Az árusok barátja |
|
|
Kutató Jerekis 20. szintű, természetesen árnyék hadjáratban indult, ezüst nehézségi fokozaton.
Aktív buffot nem nagyon használok, talán majd később, ha szükség lesz rá.
Képességek:
Páncélismeret fontos, Kétkezes fegyverhasználat-ra mentem rá, a Taktikai ismeret tovább növeli az erejét. Az inkvizítor nem használhat pajzsot, így ez a legésszerűbb megoldás. Kardismeretet vagy Nyeles fegyver használatot nem kell felvennem, mert a Kétkezes fegyverhasználat is ad támadási bónuszt. Ha felvenném pl. a Kardhasználatot, az csak további támadási bónuszt adna, és előjönnének a kardok rejtett tulajdonságai. Ennyiért úgy gondoltam nem éri meg. Így használhatok kardot, baltát, éppen ami aktuálisan a legerősebb. Két fegyverrel gyorsan lehet hentelni, a védelem is kellően erős, így nem okozott eddig egy ellenfél sem gondod. Életerő regeneráló ital meg van ha kell.
Az Alku nagyon hasznos képesség, így szinte csak az erős, és jó tulajdonságú tárgyakat ajánlja fel a kereskedő, persze horribilis aranyösszegekért cserébe, így az elején nem ajánlatos magas szintre fejleszteni az Alkut. Amikor azonban összegyűlt a kellő pénzmag, és piros löttyökre sem kell költeni, továbbá biztosítva van a vagyonszerzéshez szükséges loot, el lehet kezdeni az Alku fejlesztését. Igaz nem szabad felelőtlenül költekezni, és nem szintenként kell jobb felszerelést venni, mert arra nincs elég aranya a karakternek.
Ca-k tekintetében kicsit előbbre jártam, mint a másik 3 karakterem. 20 szinten itt már nem volt több ,,muszáj felvenni'' típusú képesség, így elkezdtem rágyúrni a Hátborzongató inkvizíció fókuszra. Később szembesültem vele, hogy egy kis + védelem jól jönne a fránya varázsteknőcök ellen, így elkezdtem erősíteni a varázslatokkal szembeni védelmemet is.
Ca-k és a harc:
Egy-egy kézben egy-egy fegyver, így a fizikai alapsebzésen kívül méreg és tűzsebzésem is van, ami hát eléggé hasznos.
Ca-kat viszonylag gyorsan el tudok sütni, így kialakult egy hatékony gyilkológép.
Az eredmény: egy kellően erős harcos. Aki néha varázsol. Hogy a későbbiekben a harcos vagy a varázsló emelkedik-e felül Jerekis setét lelkében, azt majd később megírom  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban. Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban. Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban. Nem szavazhatsz ebben fórumban.
|
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group - Design: niedermayr.cc for phpbbstyles.eu World of Warcraft and Blizzard Entertainment are trademarks or registered trademarks of Blizzard Entertainment in the U.S. and/or other countries.
|